- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
Pozitip bebişi gelio:)
pozitif canım :) çok şükür Allahıma burda dün 9 doğurduk hep birlikte 2-3 haftalıkmış daha küçücüüüükkk benim miniğimoy yaradana kurban :) maşaAllah ne kadarlık şimdi
İlk gördüğünde fasulye den biraz küçük olarak görecenpozitif canım :) çok şükür Allahıma burda dün 9 doğurduk hep birlikte 2-3 haftalıkmış daha küçücüüüükkk benim miniğim
pozitif canım :) çok şükür Allahıma burda dün 9 doğurduk hep birlikte 2-3 haftalıkmış daha küçücüüüükkk benim miniğim
anaaammm küçüücüükk o kadarcık şey büyüyüp yavyumuz mu olacak yerim ben onu :) eğer bu takvim doğruysa seninkisi kornişon kadar ay ben onu severim yaaa içim kaynıyor resmen :)İlk gördüğünde fasulye den biraz küçük olarak görecen
her sabah 1 yumurta yiyorum şuan canım bir muzda öğün arası yapıyorum süt e başlamadım daha geceleri içim bari çabucak büyüsün benim fasülyem :)oyyy yeriz biz onu bende çok erken öğrenmiştim. :) 5. haftada bir yuvarlak nokta görüyorsun 6 .haftada kalp atışlarını :) ayyy dikkat et kendine bol bol yumurta muz ve süt yeme vakti şimdi
seninki de hayırlı olsun bu arada canım oda daha küçücüüükk:)oyyy yeriz biz onu bende çok erken öğrenmiştim. :) 5. haftada bir yuvarlak nokta görüyorsun 6 .haftada kalp atışlarını :) ayyy dikkat et kendine bol bol yumurta muz ve süt yeme vakti şimdi
Ewet cnm öyle küçücük gram dahaanaaammm küçüücüükk o kadarcık şey büyüyüp yavyumuz mu olacak yerim ben onu :) eğer bu takvim doğruysa seninkisi kornişon kadar ay ben onu severim yaaa içim kaynıyor resmen :)
Ye cnm bn keçi boynuzuda içiyorumher sabah 1 yumurta yiyorum şuan canım bir muzda öğün arası yapıyorum süt e başlamadım daha geceleri içim bari çabucak büyüsün benim fasülyem :)
evde var sperm sayısı artsın diye eşime keçi boynuzu tozu almıştım süte katıp içsem mi ki nesquik gibi oluyor zaten. keçi boynuzu ne işe yarıyormuşYe cnm bn keçi boynuzuda içiyorum
Onu bilmiyorum cnm ben keçi boynuzu pekmezi içiyorum. Bebeği kilo aldırıyormuş. Kan yapıyormuş bizeevde var sperm sayısı artsın diye eşime keçi boynuzu tozu almıştım süte katıp içsem mi ki nesquik gibi oluyor zaten. keçi boynuzu ne işe yarıyormuş
seninki de hayırlı olsun bu arada canım oda daha küçücüüükk:)
Canım tüm formu heyecanla okudum tıpkı roman okuyormusum da sonucu bekliyormus gibi :) Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin minik fasulyeni. O kadar sevindim ki masallahKızlar merhaba,
O kadar heyecanlıyım ki elim ayağım hala titriyor sanki, öncelikle hikayemi kısaca özet geçeyim.
Ben pko olduğumu evlenmeden 1 yıl önce öğrendim. Adetlerim çok düzenliydi yumurtlama da oluyordu kilo olma ve tüylenme dışında bir belirti görülmemişti.
Evlendim ilk bir yıl hiç çocuk düşünmedik sonrasında herkesin baskısı özellikle kendi ailemin bitmeyen torun sevgisi nedeniyle bizimde zamanla aklımıza yattı çocuk düşünmeye başladık.
5 ay, 6 ay derken baktık olmuyor doktora gittik benden adetliyken hormon testi eşimden sperm testi istedi.
Benim hormonlar pko olmadığıma herşeyin normal olduğuna işaret ediyordu. Yumurtalıklarım pko görünümünde ama pko hastası değilmişim sadece adaymışım. Ancak eşimin sperm sayısı 3x106 yani 3 milyon kadarcıktı.(normal limitler 15-40 milyon arası).
Haydiiii hep ben kendimde ararken sorunu milyon tane kür yaparken, sorun eşimde çıkınca işin rengi değişti. Zaten o da benim onun için aldığım, yaptığım kürleri yemedi. Tedavisiz hamile kalmam mümkün değil diye kendimizi şartlandırmıştık.
Sonuç Olarak;
Benim ayın 4 ünde adet görmem gerekirken olmadım, geçen aylarda da 1 kez başıma geldi çok ümitlendim ancak hamile olmadığımı öğrenince uzun bir müddet bunun etkisinden çıkamadım. O yüzden şimdi de hiç ümitlenmedim ta ki bu sabaha kadar.....
Sabahleyin test yaptım belki bir ümit dedim yinede ama tek çizgiye odaklanmıştım. Çubuk sonucu bu
Eki Görüntüle 1627416 şekilde.
Sizce Hamile miyim? Heveslenmeli miyim? Aşırı mutluyum öğleden sonra kan veremeye gidecem. ama o zamana kadar nasıl geçecek vakit:)
ay canım ya rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim. hiç beklemediğim bir anda mucize gibi düştü kucağımıza inşallah kucağımıza da alabilirz. İnşallah en kısa zamanda da size nasip olur. herhangi bir tedavi ya da engel teşkil eden bi durum var mı sizdeCanım tüm formu heyecanla okudum tıpkı roman okuyormusum da sonucu bekliyormus gibi :) Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin minik fasulyeni. O kadar sevindim ki masallahben de hamiş olmak istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Bizlere dua et olur mu hamişlerin duası kabul olurmus
inş cnm henüz 4 aylık evliyim ilk günden beri çok istiyorum ama hep kırmızı kart. cok yoruldum daha simdiden. sorun olup olmadıgını bile bilmiyorum en kısa sürede dr a görünücem. daha önce gittim ama cok erken deyip bakmadı. baska bi dr a gidicem ve ısrar edicem. ben de o heyecanı yasarım inş en kısa sürede. bu arada cinsiyeti belli olursa yaz olur mu? seni takipteyim içimden erkek diye geciyor ama hayırlısı olsunay canım ya rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim. hiç beklemediğim bir anda mucize gibi düştü kucağımıza inşallah kucağımıza da alabilirz. İnşallah en kısa zamanda da size nasip olur. herhangi bir tedavi ya da engel teşkil eden bi durum var mı sizde
ay canım daha çok erkenmiş kendini şimdiden sıkıntılara sokma benim önümüzdeki pazartesi 2yıl bitiyor. Strese girme sakın ben tatile gitmiştim orada oldu sanki beynimi her şeyden uzak tutunca yoksa burada o işi sadece çocuk olsun diye yapıyor gibiydim. Hayırlı şekilde en kısa zamanda nasip olur inşallah. tamam canım bu konuya yazarım yine etiketlerim herkesi iyi dileklerin için çok sağolinş cnm henüz 4 aylık evliyim ilk günden beri çok istiyorum ama hep kırmızı kart. cok yoruldum daha simdiden. sorun olup olmadıgını bile bilmiyorum en kısa sürede dr a görünücem. daha önce gittim ama cok erken deyip bakmadı. baska bi dr a gidicem ve ısrar edicem. ben de o heyecanı yasarım inş en kısa sürede. bu arada cinsiyeti belli olursa yaz olur mu? seni takipteyim içimden erkek diye geciyor ama hayırlısı olsun
Hayirli olsunnnn canimKızlar merhaba,
O kadar heyecanlıyım ki elim ayağım hala titriyor sanki, öncelikle hikayemi kısaca özet geçeyim.
Ben pko olduğumu evlenmeden 1 yıl önce öğrendim. Adetlerim çok düzenliydi yumurtlama da oluyordu kilo olma ve tüylenme dışında bir belirti görülmemişti.
Evlendim ilk bir yıl hiç çocuk düşünmedik sonrasında herkesin baskısı özellikle kendi ailemin bitmeyen torun sevgisi nedeniyle bizimde zamanla aklımıza yattı çocuk düşünmeye başladık.
5 ay, 6 ay derken baktık olmuyor doktora gittik benden adetliyken hormon testi eşimden sperm testi istedi.
Benim hormonlar pko olmadığıma herşeyin normal olduğuna işaret ediyordu. Yumurtalıklarım pko görünümünde ama pko hastası değilmişim sadece adaymışım. Ancak eşimin sperm sayısı 3x106 yani 3 milyon kadarcıktı.(normal limitler 15-40 milyon arası).
Haydiiii hep ben kendimde ararken sorunu milyon tane kür yaparken, sorun eşimde çıkınca işin rengi değişti. Zaten o da benim onun için aldığım, yaptığım kürleri yemedi. Tedavisiz hamile kalmam mümkün değil diye kendimizi şartlandırmıştık.
Sonuç Olarak;
Benim ayın 4 ünde adet görmem gerekirken olmadım, geçen aylarda da 1 kez başıma geldi çok ümitlendim ancak hamile olmadığımı öğrenince uzun bir müddet bunun etkisinden çıkamadım. O yüzden şimdi de hiç ümitlenmedim ta ki bu sabaha kadar.....
Sabahleyin test yaptım belki bir ümit dedim yinede ama tek çizgiye odaklanmıştım. Çubuk sonucu bu
Eki Görüntüle 1627416 şekilde.
Sizce Hamile miyim? Heveslenmeli miyim? Aşırı mutluyum öğleden sonra kan veremeye gidecem. ama o zamana kadar nasıl geçecek vakit:)
cumartesi günü gittim canım keseyi görük siyah zeytin gibi daha benim küçüğüm 5 haftalık dedi folik asit yazdı hiçbir değişiklil yok bende henüz mide bulantısı vs iyi gidiyor şimdilik şükürCanm dün gittinmi özele gidecem kontrole diyordun
Gözün aydın cnmcumartesi günü gittim canım keseyi görük siyah zeytin gibi daha benim küçüğüm 5 haftalık dedi folik asit yazdı hiçbir değişiklil yok bende henüz mide bulantısı vs iyi gidiyor şimdilik şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?