İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

pozitif canım :) çok şükür Allahıma burda dün 9 doğurduk hep birlikte 2-3 haftalıkmış daha küçücüüüükkk benim miniğim

oyyy yeriz biz onu bende çok erken öğrenmiştim. :) 5. haftada bir yuvarlak nokta görüyorsun 6 .haftada kalp atışlarını :) ayyy dikkat et kendine bol bol yumurta muz ve süt yeme vakti şimdi

İlk gördüğünde fasulye den biraz küçük olarak görecen
anaaammm küçüücüükk o kadarcık şey büyüyüp yavyumuz mu olacak yerim ben onu :) eğer bu takvim doğruysa seninkisi kornişon kadar ay ben onu severim yaaa içim kaynıyor resmen :)

oyyy yeriz biz onu bende çok erken öğrenmiştim. :) 5. haftada bir yuvarlak nokta görüyorsun 6 .haftada kalp atışlarını :) ayyy dikkat et kendine bol bol yumurta muz ve süt yeme vakti şimdi
her sabah 1 yumurta yiyorum şuan canım bir muzda öğün arası yapıyorum süt e başlamadım daha geceleri içim bari çabucak büyüsün benim fasülyem :)

seninki de hayırlı olsun bu arada canım oda daha küçücüüükk:)

anaaammm küçüücüükk o kadarcık şey büyüyüp yavyumuz mu olacak yerim ben onu :) eğer bu takvim doğruysa seninkisi kornişon kadar ay ben onu severim yaaa içim kaynıyor resmen :)
Ewet cnm öyle küçücük gram daha

Ye cnm bn keçi boynuzuda içiyorum
evde var sperm sayısı artsın diye eşime keçi boynuzu tozu almıştım süte katıp içsem mi ki nesquik gibi oluyor zaten. keçi boynuzu ne işe yarıyormuş

evde var sperm sayısı artsın diye eşime keçi boynuzu tozu almıştım süte katıp içsem mi ki nesquik gibi oluyor zaten. keçi boynuzu ne işe yarıyormuş
Onu bilmiyorum cnm ben keçi boynuzu pekmezi içiyorum. Bebeği kilo aldırıyormuş. Kan yapıyormuş bize

Canım tüm formu heyecanla okudum tıpkı roman okuyormusum da sonucu bekliyormus gibi :) Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin minik fasulyeni. O kadar sevindim ki masallah ben de hamiş olmak istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş. Bizlere dua et olur mu hamişlerin duası kabul olurmus

ay canım ya rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim. hiç beklemediğim bir anda mucize gibi düştü kucağımıza inşallah kucağımıza da alabilirz. İnşallah en kısa zamanda da size nasip olur. herhangi bir tedavi ya da engel teşkil eden bi durum var mı sizde

inş cnm henüz 4 aylık evliyim ilk günden beri çok istiyorum ama hep kırmızı kart. cok yoruldum daha simdiden. sorun olup olmadıgını bile bilmiyorum en kısa sürede dr a görünücem. daha önce gittim ama cok erken deyip bakmadı. baska bi dr a gidicem ve ısrar edicem. ben de o heyecanı yasarım inş en kısa sürede. bu arada cinsiyeti belli olursa yaz olur mu? seni takipteyim içimden erkek diye geciyor ama hayırlısı olsun

ay canım daha çok erkenmiş kendini şimdiden sıkıntılara sokma benim önümüzdeki pazartesi 2yıl bitiyor. Strese girme sakın ben tatile gitmiştim orada oldu sanki beynimi her şeyden uzak tutunca yoksa burada o işi sadece çocuk olsun diye yapıyor gibiydim. Hayırlı şekilde en kısa zamanda nasip olur inşallah. tamam canım bu konuya yazarım yine etiketlerim herkesi iyi dileklerin için çok sağol

Hayirli olsunnnn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…