İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

Hamilesiniz, tebrikler.
Eşinizin sperm kalitesi ile ilgili birşey söylendi mi?

hastaneyle konuştum doktora gitmeye gerek yokmuş direk kan verebiliyormuşuz :):)):)
İş yerindeyim mecbur öğleni bekleyecem sonra bide sonuçlar için arayacaklarmış bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorummm:):)

Hamilesiniz, tebrikler.
Eşinizin sperm kalitesi ile ilgili birşey söylendi mi?
iNşallah öyledir canım testlere de güvenemiyorum. Sayısının düşük olduğunu söyledi doktor. bide testi tekrarlayın dedi çünkü ileri hızlılık çok iyi bu sayıyla bu hız örtüşmüyor dedi tekrarlamamıştık.

Haberlerini bekliyorum teste gore hamilesiniz :) allah olmayanlara nasip etsin saglikli ve uzun omurlu inslh

ayy canimm benim gozun aydin
hem cizgin baya belirgin
simdi dogggruu dra gidiyorsun gerekli muayeneyi olup folik asit vs.alip geliyorsun :))

agrı kesıcı atmayaydın ıyıydı
korunmuyorsun cınsel hayatında varsa heran gebesın demektır herseye dıkkat etmen lazım
hemen doktora gıt kan ver bence bıde su agrı kesıcı meselesını soyle derım
tebrıkler :)

Hayırlı olsun inşallah; )

Eşimde 6 milyon sperm sayısı vardı.
Ileri hızlı fakat kalitesiz.
Umarım bi aksilik çıkmaz.
Haberleri yazarsınız buraya :) tebrikler.

hiç deme ya düşün ki o kadar ümitsizdim. geçen hafta tatile gitmiştik ağrılarım çok fazlaydı hala belim kasıklarım aşırı derecede ağrıyor ve hemen geçmiyor bende tatilde keyfim kaçmasın diye attım iki dolorex o bile kesmedi ağrıyı. ama çok pişmanım içim içimi yiyor şuan

Eşimde 6 milyon sperm sayısı vardı.
Ileri hızlı fakat kalitesiz.
Umarım bi aksilik çıkmaz.
Haberleri yazarsınız buraya :) tebrikler.
inşallah darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına doktor bize tek çare aşılama ve ya tüp bebek demişti kalite ile ilgili de birşey söylemedi. öğleden sonra yazarım inşallah bu mutluluğum kursağım da kalmaz:)

Hamilesin. Çok sevindim. Ağrı kesiciden bir şey olmaz, korkma.

Hamilesin. Çok sevindim. Ağrı kesiciden bir şey olmaz, korkma.
canım ya inşallah içime su serptin millet neler yapıyor hamileyken diye düşünüyorum 2 ağrı kesici den inşallah olmamıştır bişey. çok sağolasın bi nebze de olsa içim rahatladı

Benim kızım var şuan :)
Sağlıklı bi gebeliktir umarım.

:) tatlım muhtemelen 3 haftalık :) hayırlı olsun ama gidip mutlaka kan testi yaptır

hamilesiniz canım tebrikler darısı o çizgiyi bu ay görmek isteyenlerin başına
amiiinnn rabbim isteyen herkkese versin o iki çizgiyi görmek bile öyle büyük mutluluk ki hele de hiç umudun yokken ve hep tek çizgi görmeye alışmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…