- 30 Aralık 2010
- 1.155
- 1.415
- 133
iNşallah öyledir canım testlere de güvenemiyorum. Sayısının düşük olduğunu söyledi doktor. bide testi tekrarlayın dedi çünkü ileri hızlılık çok iyi bu sayıyla bu hız örtüşmüyor dedi tekrarlamamıştık.Hamilesiniz, tebrikler.
Eşinizin sperm kalitesi ile ilgili birşey söylendi mi?
agrı kesıcı atmayaydın ıyıydıAyyy kızlar ya Allah hepinizden razı olsun mesajlarınızı okuyunca gözlerim doluyor o kadar istiyordum, en büyük duam buydu. O kadar çok karın ve bel ağrım vardı ki ben hiç ihtimal vermiyordum hatta iki tane de ağrı kesici attım inşallah bir sorun olmaz
Hayırlı olsun inşallah; )Kızlar merhaba,
O kadar heyecanlıyım ki elim ayağım hala titriyor sanki, öncelikle hikayemi kısaca özet geçeyim.
Ben pko olduğumu evlenmeden 1 yıl önce öğrendim. Adetlerim çok düzenliydi yumurtlama da oluyordu kilo olma ve tüylenme dışında bir belirti görülmemişti.
Evlendim ilk bir yıl hiç çocuk düşünmedik sonrasında herkesin baskısı özellikle kendi ailemin bitmeyen torun sevgisi nedeniyle bizimde zamanla aklımıza yattı çocuk düşünmeye başladık.
5 ay, 6 ay derken baktık olmuyor doktora gittik benden adetliyken hormon testi eşimden sperm testi istedi.
Benim hormonlar pko olmadığıma herşeyin normal olduğuna işaret ediyordu. Yumurtalıklarım pko görünümünde ama pko hastası değilmişim sadece adaymışım. Ancak eşimin sperm sayısı 3x106 yani 3 milyon kadarcıktı.(normal limitler 15-40 milyon arası).
Haydiiii hep ben kendimde ararken sorunu milyon tane kür yaparken, sorun eşimde çıkınca işin rengi değişti. Zaten o da benim onun için aldığım, yaptığım kürleri yemedi. Tedavisiz hamile kalmam mümkün değil diye kendimizi şartlandırmıştık.
Sonuç Olarak;
Benim ayın 4 ünde adet görmem gerekirken olmadım, geçen aylarda da 1 kez başıma geldi çok ümitlendim ancak hamile olmadığımı öğrenince uzun bir müddet bunun etkisinden çıkamadım. O yüzden şimdi de hiç ümitlenmedim ta ki bu sabaha kadar.....
Sabahleyin test yaptım belki bir ümit dedim yinede ama tek çizgiye odaklanmıştım. Çubuk sonucu bu
Eki Görüntüle 1627416 şekilde.
Sizce Hamile miyim? Heveslenmeli miyim? Aşırı mutluyum öğleden sonra kan veremeye gidecem. ama o zamana kadar nasıl geçecek vakit:)
Eşimde 6 milyon sperm sayısı vardı.iNşallah öyledir canım testlere de güvenemiyorum. Sayısının düşük olduğunu söyledi doktor. bide testi tekrarlayın dedi çünkü ileri hızlılık çok iyi bu sayıyla bu hız örtüşmüyor dedi tekrarlamamıştık.
hiç deme ya düşün ki o kadar ümitsizdim. geçen hafta tatile gitmiştik ağrılarım çok fazlaydı hala belim kasıklarım aşırı derecede ağrıyor ve hemen geçmiyor bende tatilde keyfim kaçmasın diye attım iki dolorex o bile kesmedi ağrıyı. ama çok pişmanım içim içimi yiyor şuanagrı kesıcı atmayaydın ıyıydı
korunmuyorsun cınsel hayatında varsa heran gebesın demektır herseye dıkkat etmen lazım
hemen doktora gıt kan ver bence bıde su agrı kesıcı meselesını soyle derım
tebrıkler :)
inşallah darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına doktor bize tek çare aşılama ve ya tüp bebek demişti kalite ile ilgili de birşey söylemedi. öğleden sonra yazarım inşallah bu mutluluğum kursağım da kalmaz:)Eşimde 6 milyon sperm sayısı vardı.
Ileri hızlı fakat kalitesiz.
Umarım bi aksilik çıkmaz.
Haberleri yazarsınız buraya :) tebrikler.
canım ya inşallah içime su serptin millet neler yapıyor hamileyken diye düşünüyorum 2 ağrı kesici den inşallah olmamıştır bişey. çok sağolasın bi nebze de olsa içim rahatladıHamilesin. Çok sevindim. Ağrı kesiciden bir şey olmaz, korkma.
Benim kızım var şuan :)inşallah darısı sizin ve tüm isteyenlerin başına doktor bize tek çare aşılama ve ya tüp bebek demişti kalite ile ilgili de birşey söylemedi. öğleden sonra yazarım inşallah bu mutluluğum kursağım da kalmaz:)
Kızlar merhaba,
O kadar heyecanlıyım ki elim ayağım hala titriyor sanki, öncelikle hikayemi kısaca özet geçeyim.
Ben pko olduğumu evlenmeden 1 yıl önce öğrendim. Adetlerim çok düzenliydi yumurtlama da oluyordu kilo olma ve tüylenme dışında bir belirti görülmemişti.
Evlendim ilk bir yıl hiç çocuk düşünmedik sonrasında herkesin baskısı özellikle kendi ailemin bitmeyen torun sevgisi nedeniyle bizimde zamanla aklımıza yattı çocuk düşünmeye başladık.
5 ay, 6 ay derken baktık olmuyor doktora gittik benden adetliyken hormon testi eşimden sperm testi istedi.
Benim hormonlar pko olmadığıma herşeyin normal olduğuna işaret ediyordu. Yumurtalıklarım pko görünümünde ama pko hastası değilmişim sadece adaymışım. Ancak eşimin sperm sayısı 3x106 yani 3 milyon kadarcıktı.(normal limitler 15-40 milyon arası).
Haydiiii hep ben kendimde ararken sorunu milyon tane kür yaparken, sorun eşimde çıkınca işin rengi değişti. Zaten o da benim onun için aldığım, yaptığım kürleri yemedi. Tedavisiz hamile kalmam mümkün değil diye kendimizi şartlandırmıştık.
Sonuç Olarak;
Benim ayın 4 ünde adet görmem gerekirken olmadım, geçen aylarda da 1 kez başıma geldi çok ümitlendim ancak hamile olmadığımı öğrenince uzun bir müddet bunun etkisinden çıkamadım. O yüzden şimdi de hiç ümitlenmedim ta ki bu sabaha kadar.....
Sabahleyin test yaptım belki bir ümit dedim yinede ama tek çizgiye odaklanmıştım. Çubuk sonucu bu
Eki Görüntüle 1627416 şekilde.
Sizce Hamile miyim? Heveslenmeli miyim? Aşırı mutluyum öğleden sonra kan veremeye gidecem. ama o zamana kadar nasıl geçecek vakit:)
öyle mi Allah bağışlasın o zaman bu dilekler ikinci çocuk için olsun diyelim:)Benim kızım var şuan :)
Sağlıklı bi gebeliktir umarım.
yaptırcam mutlaka canım senin ki de hayırlı olsun şu hamilelik takvimini ne kıskanıyordum inşallah akşama hemen bende yapıcam :):) tatlım muhtemelen 3 haftalık :) hayırlı olsun ama gidip mutlaka kan testi yaptır
amiiinnn rabbim isteyen herkkese versin o iki çizgiyi görmek bile öyle büyük mutluluk ki hele de hiç umudun yokken ve hep tek çizgi görmeye alışmışkenhamilesiniz canım tebrikler darısı o çizgiyi bu ay görmek isteyenlerin başına
evet canım anlayabiliyorum seni rabbim tamamına erdirsinamiiinnn rabbim isteyen herkkese versin o iki çizgiyi görmek bile öyle büyük mutluluk ki hele de hiç umudun yokken ve hep tek çizgi görmeye alışmışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?