İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

kesinlikle hamilesin hayırlı uğurlu olsun tabii kan testide lazım ama doktorun ileriki zamanda keseyide görmesi lazımki normal hamilelikmi dış gebelik mi anlaması için ama büyük ihtimalle normal hamilesindir gözün aydın...

inşallah canım kan testini yaptıracam öğleden sonra ay inşallah normaldir herşey hiç bir sorun yoktur. 2 ağrı kesici atmıştım farklı günlerde ondan çok korkuyorum

Sorun olmaz inş, parol ve minoset içilebiliyo hamilelikte. Hangi Ağrı kesiciydi ki?

Sorun olmaz inş, parol ve minoset içilebiliyo hamilelikte. Hangi Ağrı kesiciydi ki?
dolorex içmiştim normal de de adet ağrılarım aşırı sancılı oluyor hep onu atıyordum hafif diye geçen hafta attım yani daha kese bile oluşmamış oluyor mantıken haliyle o zaman içinde bebişte yoktur demi

Hayırlı olsun canım hamilesin ama mutlaka kan tahlili de yaptır :)

inşallah canım kan testini yaptıracam öğleden sonra ay inşallah normaldir herşey hiç bir sorun yoktur. 2 ağrı kesici atmıştım farklı günlerde ondan çok korkuyorum

Gozun aydin canim benim bundanda silikdi sonra hamile oldugumu kan testiyle garantiledim:))

aynen öyle. canını sıkma. daha çok başındasın. bebeği etkileme ihtimali çok çok zayıf.
hamilesin, inşallah kan testin de güzel çıkar da sağlıkla hayırla bebeğine kavuşursun :)

valla arkadaşım hamiş olduğunu bilmeden ilaç alıp tomografiyee girmiş beklenmeyen bebek karnındaymış sonra öğrenince doktora gitmiş doktor ilk zamanlar etkilemez bebeği ilaçlar oluşmaya başladığında etkili olur demiş korkma yani hayırlı olsun bebeğin

aynen öyle. canını sıkma. daha çok başındasın. bebeği etkileme ihtimali çok çok zayıf.
hamilesin, inşallah kan testin de güzel çıkar da sağlıkla hayırla bebeğine kavuşursun :)

Ay kızlar ağzınız bal yesin çok sağolun içim rahatlıyor böyle okuyunca. Amin inşallah isteyen herkese nasip olur bu mutluluk

Bu ikinci çizgiler hep aynı şeyi yaşatıo... şuan ikinci bebeğime hamileyim ikisindede başkasına göstermeden inanamadım hayırlı sağlıklı gelsin bebeğin inşallah... eşinle seni tebrik ederim....

Hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina aldigin gunleride gorursun insallah

Bu ikinci çizgiler hep aynı şeyi yaşatıo... şuan ikinci bebeğime hamileyim ikisindede başkasına göstermeden inanamadım hayırlı sağlıklı gelsin bebeğin inşallah... eşinle seni tebrik ederim....
sabahtan beri çubuğun fotoğrafına bakıyorum utanmasam iş yerine getirecektim:) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah bu mutluluğu kan testleri sonucundada yaşarım

Hayırlı olsun canım benim bende hiç beklemediğim bi anda öylesine yaptığım bi test sonucu bu manzarayla karşılaşmıştım şuan oğlum 13 aylık ve yanımda uyuyo bende kokusunu içime çekiyorum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…