İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

Bence hamilesin cnm. Hayırlı olsun sonucunu alınca yaz buraya

Allah bağışlasın sanki o anı yaşadım maşallah yazıcam mutlaka sağolsun herkes destek oldu. amiinn isteyen herkese versin Allahım

yazıcam mutlaka canım Allah senin bebeğinide kucağına almayı nasip etsin
Saol kuzummm. Bnde hiç ummadığım zamanda geldi bebeğim.. eşimin sperm mi sınırda ve hareketliği azdı . Bnmde çikolata kisti var cnm hamile kaldım rabbim isteyince oluyor. İnşallah sende güzel haberini alırsın

tebrikler hamilesin canim benimde zor oldu cocugun olmadiginda bu testde hic cikmazdi olunca hemen cizgi belirdi rabbim sagsaglum kucagina almak nasip eylesin canim

hayırlı olsun inşallah allah gönlüne göre versin sevincini yaşadım resmen ne güzel belirtmişsin sağ salim kucağına alırsın inşallah

zaten aynı belirtileri veri belin ağrır kasığın ağrır adet olacakmışsın adetinin ilk günleri gibi doktora git kandada baktır ayrıca kulşlandığın ağrı kesiciyi adıyla berabaer doktora sor bazı ilaçlar etki etmezken bazılarının zararı olabilir ayrıca bu teste göre hamilesiniz tebrikler

canım benim hamişsin büyük ihtimal yani o kadar belirgin ki:) bende bu testle öğrenmiştim hamile olduğumu. idrar testte ilerlerken pozitif kendini göstermişti. üstelik adet günümden önceydi. Bu arada yaşadığın şey bi tanıdığımın daha başına geldi onlar iki çocuğuna ilaç tedavisiyle sahip oldular. Üçüncü çocuklarını beklemiolardı. Çünkü herhangi bi tedavi olmadan hamile olma olasılığı çok düşükken hamile kaldı. Adını vermeyim ama çok bi yakınım:) o yüzden Allah verdi mi veriyor bence yarın hemen bi doktora git derim:) kan testine bile gerek kalmadan bakarsın keseciğini görür doktor.

hastaneye gittim aşırı derecede kalabalıktı bende acilden verdim kanı yoksa bugün öğrenemeyecektim neyse artık sonuca göre doktora görünürüm belki de test yanlıştır ümitleniyorum ama korkuyorum da

ayy canım çok teşekkür ederim evet benimde idrar ilerlerken çıktı pozitifim çok büyük mutluluk Allah ım herkese yaşatsın hemen gittim kan verdin 3 buçukta çıkacak sonuç kalbim heyecandan pır pır inşallaah hevesim kursağımda kalmaaazz:)

bu arada sana da hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sabahtan beri çubuğun fotoğrafına bakıyorum utanmasam iş yerine getirecektim:) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah bu mutluluğu kan testleri sonucundada yaşarım
Ben iki çubuğuda saklıorum nedense hala arada bakarım... anı manyağıyım sanırım...

ay amin canım benim kalmaz ama inanıyorum :) Rabbim hayırlı haberini versin inş çabucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…