İnsan bir kere sevdiğine gec kaldimi birdaha kimse icin acele etmez. Sair burda nedemek istedi ?

Kim kime demiş?
Ben bi kere aşık oldum, beceremedim, daha kimse için uğraşmaya değmez diyor
Eski sevgilim paylaşmış.
Onu çok sevmiştim zamanında, onun hatalarından dolayı ilişkiyi bitirdim. Barismak istedi sonra tekrar ama kabul etmedim. Böyle bir söz paylaşmış.

Sözde ;" sen olmadıktan sonra başkasını hayatıma almam çok zor" diyor...ama kişisel görüşümü soracak olursan bir yerde gördü kopyaladi ,sana gonderdi

Canım bu siz zaten alıntı. Sadece bu sözü paylaşmış ve nedemek istediğini sordum.

Canım bu siz zaten alıntı. Sadece bu sözü paylaşmış ve nedemek istediğini sordum.
Bazen bu şekilde alıntı yapan kişilerin o an hissettikleri duygular sozun asıl sahibinin hissettikleri ile aynı olmaz ...sözün asıl yazari kıza ona olan aşkından öldugunu anlatmaya çalışıyordur...ama kopyalayıp gönderen belki de sadece hafta sonunu yalnız geçirmek istemiyordur

Evet

Eskisi icin gec kalmis. Gecti Borun pazari olmus yani. Eskisi ile ayrilmislar. Eskisine geri donmek istediginde kiz cooktan baska sulara yelken acmis. Yani adam artik gec kalmis olmud. Sevgilisini baskasina kaptirmis. Artik yeni birini bulmak icin de acele etmeyecekmis bundan sonra.

ben seni çözemedim yahu..
geçen çocuk temalı konun yok muydu?
hala fal peşinde eski sevgili takip etme peşinde niye koşuyorsun?

Çok sevdigiyle bir sebepten dolayi olmadimi sonra bir daha kimseyi sevememe asik olamadigini şevkinin kirildigini anlatmis şair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…