- Konu Sahibi Valeriaaaa
Cukurovayi izlemis demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sair sevmis kavusamamis, baska kimseyi de hayatina almamış ve bunun sebebini de ilk askina bağlamış. Ama nasipte yokmus,sevmemis,sevmek istememis o boyle mutlu olmak istemis.Nedemek istedi şair bu söz ile
+10000"Yeni gelen yok madem eskileri bi yoklayayım artık kim düşerse; canım sıkılıyor" demek istemiş.
AynenCukurovayi izlemis demek![]()
Cukurovayi izlemis demek![]()
o ne dizi mi fılm mı
o ne dizi mi fılm mı
Eski sevgilim paylaşmış.
Onu çok sevmiştim zamanında, onun hatalarından dolayı ilişkiyi bitirdim. Barismak istedi sonra tekrar ama kabul etmedim. Böyle bir söz paylaşmış.
insan sevdiğini elinden kaçırdımı bir daha hiç kimse için acele etmez, açık bir söz aslındaEski sevgilim paylaşmış.
Onu çok sevmiştim zamanında, onun hatalarından dolayı ilişkiyi bitirdim. Barismak istedi sonra tekrar ama kabul etmedim. Böyle bir söz paylaşmış.
bırını cok sevmıs kavusamamıs elınden kacırmıs mutlu son olmamıs oyuzden bundan sonra bunlar ıcın heyecanı beklentısı kalmamıs hayatıma bırı gırse de asla ona karsı hıslerım gıbı olmaz bunu herkes bılsın bana gelen bunu bılerek gelsın demıs
o bırı de kendısının bu paylastıgını gorecek o gorsun dıye yazmıs
bırını cok sevmıs kavusamamıs elınden kacırmıs mutlu son olmamıs oyuzden bundan sonra bunlar ıcın heyecanı beklentısı kalmamıs hayatıma bırı gırse de asla ona karsı hıslerım gıbı olmaz bunu herkes bılsın bana gelen bunu bılerek gelsın demıs
o bırı de kendısının bu paylastıgını gorecek o gorsun dıye yazmıs
seni kaybetmiş, sana geç kalmış, bidaha kimse ile uğraşamazmış.Eski sevgilim paylaşmış.
Hepte yalan haSevdiği kişiyi elinden kaçırmış, yeniden sevmek için heycanı kalmamış.