İnsan bir kere sevdiğine gec kaldimi birdaha kimse icin acele etmez. Sair burda nedemek istedi ?

Var canım ☺ o kişiye geç kaldıktan sonra neyleyim diyorsun içinde yaşıyorsun kaç yıl geçerse geçsin ....

Başkalarını sevsem de bir daha kendimi yormam diyor.

Şair bu dizeleriyle , sevdiği kisiyi bir daha geri dönmeyecek şekilde kaybeden birinin bir daha asla eskisi gibi kimseyii sevemeyeceğini anlatıyor bence..Yani , acaba hayatima yeni birini alsammi diye düşünmüş ama yok ya hic gerek yok simdi ,zaten bir sey hissedemiyom en son yasadigim iliski bende duygu muygu birakmadi , demek istiyor..

bırını cok sevmıs kavusamamıs elınden kacırmıs mutlu son olmamıs oyuzden bundan sonra bunlar ıcın heyecanı beklentısı kalmamıs hayatıma bırı gırse de asla ona karsı hıslerım gıbı olmaz bunu herkes bılsın bana gelen bunu bılerek gelsın demıs
o bırı de kendısının bu paylastıgını gorecek o gorsun dıye yazmıs

Eski sevgilim paylaşmış.
Onu çok sevmiştim zamanında, onun hatalarından dolayı ilişkiyi bitirdim. Barismak istedi sonra tekrar ama kabul etmedim. Böyle bir söz paylaşmış.

Barışmak istemiş barışmamışsın, şimdi bu sözü paylaştı diye kafan mı karıştı yani?

Eski sevgilim paylaşmış.
Onu çok sevmiştim zamanında, onun hatalarından dolayı ilişkiyi bitirdim. Barismak istedi sonra tekrar ama kabul etmedim. Böyle bir söz paylaşmış.
insan sevdiğini elinden kaçırdımı bir daha hiç kimse için acele etmez, açık bir söz aslında

bırını cok sevmıs kavusamamıs elınden kacırmıs mutlu son olmamıs oyuzden bundan sonra bunlar ıcın heyecanı beklentısı kalmamıs hayatıma bırı gırse de asla ona karsı hıslerım gıbı olmaz bunu herkes bılsın bana gelen bunu bılerek gelsın demıs

Çok sağol canim cok aydinlatici..

Back
X