- 2 Ocak 2021
- 53
- 15
- 38
- 33
- Konu Sahibi kubraankara
-
Babam yok tek cocugum. Gitmeyi cok istedim intihar etti. Vicdanim rahat vermedi. Simdi evlenmek istiyorum kavga gurultu ediyor. Hep arada kaliyorum. Rezil oluyorumNeden tamamen baglarinizi koparip uzaklasmiyorsunuz boyle bir sansiniz yokmu kendi kendine kudursun dursun
İnsan anneye sirt donemez ama intihar etmesi falan cok acinasi blof yani yuzune bakilacak kadin degil sizde onu tehtit edin giderim bidaha yuzumu goremezsin huzur vermezsen tek basina olur gidersin deyin ne bileyimBabam yok tek cocugum. Gitmeyi cok istedim intihar etti. Vicdanim rahat vermedi. Simdi evlenmek istiyorum kavga gurultu ediyor. Hep arada kaliyorum. Rezil oluyorum
Biliyor nişanlim zaten.. onada küstü durduk yere defalarca... Artik oda sabredemiyor :/ Cok zor durumdayim ya hep zorda gecti hayatim Allah'ımO zaman birsey yapmasin gercekten. Yeter ki huzursuzluk cikartmasin. Allah sabir versin. Az kalmis dügüne. Ama nisanlinizin da haberi olsun. Dügün gün de olay cikartma ihtimali cok yüksek. Kimse yüz vermesin bu konuda
Ama böyle ilgi istenilmez ki.. Beni öldürmeye bile kalkişti. Evden kovdu. Çok bunaldim ya kizlar iyiki varsiniz cidden kimseye de birsey anlatilmiyor çevremde :/Tek çocuk, eş yok.
Bence biraz ilgi ve sevgi istiyor anne.
Ama uzun mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 2.5 ay görusemedik ve nisanlimin tek izin gunu vardi. Hem gezmiş oluruz hem aliriz dedik annemde biliyor gorusemedigimizi aramizda 7 saat yol varBazı anneler eski dönemlerde olduğu gibi, tüm masrafların aileler tarafından karşılandığı, eşyaların aileler tarafından beğenildiği dönemde kalmış oluyorlar. Bohçaya, davetiyeye, takıya, ev yerleştirmesine bilimum geleneğe çok takılıyorlar.
Tek hatanız ocağı anneniz alacak ise yani parasını anneniz verecek ise onunla birlikte Ocak almaya gitmemek olmuş. Bu konuda net hatalısınız.
Bence dayak istiyor.Tek çocuk, eş yok.
Bence biraz ilgi ve sevgi istiyor anne.
Ayh geçen 5 kişi geldi annemle konusmaya zapt edemediler biliyor musun :/ anlamiyor kadin bir turlu laftan anlamiyor. Ya annem diye uzuluyorum da insan annesinden bikar mi ? :/İnsan anneye sirt donemez ama intihar etmesi falan cok acinasi blof yani yuzune bakilacak kadin degil sizde onu tehtit edin giderim bidaha yuzumu goremezsin huzur vermezsen tek basina olur gidersin deyin ne bileyim
Anlamadım. Nasıl öldürneye kalltı?Ama böyle ilgi istenilmez ki.. Beni öldürmeye bile kalkişti. Evden kovdu. Çok bunaldim ya kizlar iyiki varsiniz cidden kimseye de birsey anlatilmiyor çevremde :/
Doktora götürdünüzmü annenizi. Yani anlattıklarınızdan sebep psikolojik rahatsızlığı varmış gibi geldi banaAma böyle ilgi istenilmez ki.. Beni öldürmeye bile kalkişti. Evden kovdu. Çok bunaldim ya kizlar iyiki varsiniz cidden kimseye de birsey anlatilmiyor çevremde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?