- 2 Ocak 2021
- 53
- 15
- 38
- 33
- Konu Sahibi kubraankara
-
Evlenince napcak kime sarcak bu kadın. Mesafe koyun biraz sınırı bilsin en azından eş tarafına karşı
Evlenince napcak kime sarcak bu kadın. Mesafe koyun biraz sınırı bilsin en azından eş tarafına karşı bu kadari fazla
Aminnn aminnnnn suan oyle kotuyum ki gozum segiriyor kalbim sıkışiyor ölümüme sebep olacak kadin ya :/ Beni çok zor durumda birakti... Herkese ayri laf anlatiyorum1-0 yenik başlamana sebep olmuş.
İleride evliliğinde çıkacak en ufak sıkıntıda
" zaten anneni dövmüşsüne çıkacak adın "
ALLAH ISLAH ETSİN.
Belki de siz annenize azap yaşattınız.Çok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada
evlenince gideceginiz icin yapiyor olabilir mi?Babam yok tek cocugum. Gitmeyi cok istedim intihar etti. Vicdanim rahat vermedi. Simdi evlenmek istiyorum kavga gurultu ediyor. Hep arada kaliyorum. Rezil oluyorum
Hasta insanlar hasta olduğunu kabul etmezmiş ya annemde oyle ben delimiyim diye gitmiyor.. kocaman kadini goturemiyorum benden kuvvetli :/ beni boğmaya calisiyorBide yüzde yüz psikolojik sıkıntısı var intihar etmeye kalkistiysa hastanede muhakkak psikolog gorupte öyle taburcu etmişlerdir.sen ne yap et onu Dr götür
Ben anneme bir azap yasatmadim buna Allah dahil tum cevrem sahit sana kanitlayamam belki ama babam öldü maasini bana verdiler ben kurus harcamadan anneme verdim. Evini aldim, babamdan ufak bir miras kaldi sattim esyalarini degistirdim. Borclarini odedim. Annem hep boyleymis anneside şikayetci annemden.. Hatta rahmetli babam defalarca boşamaya kalkmiş ve babamda çok agliyormus benim gibi... Annem çok inatci. Istedigi olmayinca yerde tepinen çocuklar gibi. Yakip yikip gidiyor. Hic umrunda degilBelki de siz annenize azap yaşattınız.
Hiç hatanız yok. Masumsunuz yani.. Anneniz çıldırmış öyle mi?
Ya bu kendi ayağına sıkmak cidden. Evden ayrılınca ne yapacak ? Kapınıza gelir açmazsınız, arar açmazsınız. Aramaz sormazsınız. Hiç mi korkmuyor yarattığı korku cumhuriyetinin 17 gün sonra son bulacağından.Ayh geçen 5 kişi geldi annemle konusmaya zapt edemediler biliyor musun :/ anlamiyor kadin bir turlu laftan anlamiyor. Ya annem diye uzuluyorum da insan annesinden bikar mi ? :/
Ay Allah yardimcin olsun.. Biz simdi tum aile olarak korku icindeyiz dugunde kavga cikartir mi diye :/Benim de 17 gün sonra düğünüm var. Biz aileleri karıştırmadık herşeyi kendimiz hallettik yine de biraz olsun yıprandık . Sizi düşünemiyorum.
Eşyaları o seçip ne yapacakmış acaba ?
Şaka gibi insanlar gerçekten. Evlendikten sonra mesafenizi koyun. Bu dönem olan şeyler unutulmuyor maalesef.
Anneannem geldi iste bizde kalacak ona da ters yapiyor ama napsin kadin mecburiyetten kaliyor. Cunku annem cok degisik cidden yani bunu anlatamiyorum.Anneannenizle konuşsanız, o zaptedemez mi? Ben de tek çocuğum ve babam yok bu arada, yakın zamanda da evlendim annem böyle şeyler yapmadı, bunlar bahane değil sizi sindirmesine izin vermemelisiniz. Umarım eviniz uzaktır çünkü evlenince biteceğe benzemiyor pek. Yavaş yavaş tedbir alın ve Allah yardımcınız olsun.
Hadi diyelim ki konu sahibi son derece suçlu. Anne masum ve artık sınırına dayandığı için artık çıldırdı. Hani makul insan evladını kayınvalidesini arayıp şikayet eder ?Belki de siz annenize azap yaşattınız.
Hiç hatanız yok. Masumsunuz yani.. Anneniz çıldırmış öyle mi?
Haklısın annecim deyin suyuna gidin, şuan yapacak hiç bir şey yok bunun dışında .Ay Allah yardimcin olsun.. Biz simdi tum aile olarak korku icindeyiz dugunde kavga cikartir mi diye :/
Evlenince napcak kime sarcak bu kadın. Mesafe koyun biraz sınırı bilsin en azından eş tarafına karşı bu kadari fazla
Peki, kayınvalidenize nwden beni dövdü kollarımı morarttı dedi?Ben anneme bir azap yasatmadim buna Allah dahil tum cevrem sahit sana kanitlayamam belki ama babam öldü maasini bana verdiler ben kurus harcamadan anneme verdim. Evini aldim, babamdan ufak bir miras kaldi sattim esyalarini degistirdim. Borclarini odedim. Annem hep boyleymis anneside şikayetci annemden.. Hatta rahmetli babam defalarca boşamaya kalkmiş ve babamda çok agliyormus benim gibi... Annem çok inatci. Istedigi olmayinca yerde tepinen çocuklar gibi. Yakip yikip gidiyor. Hic umrunda degil
Annenin bu kadar kutsallaştirildigi toplumda her yaptigini da sineye cekme,annedir küsülmez vs saçmalıklar var. İletişimini kesebiliyosan kes. Dini hassasiyeti olan bi insanım ama emin ol senin ruhuna, sana bu kadar zarar verince kendi kul hakkina giriyosun buna izin vererek. Görüsme bence uzak dur.Çok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada
Ben senin yaşadığının daha ağirini yaşadım ve halen yaşıyorum iletişimi kestim ama illa bir şekilde irtibat kuruyor .ne diyim Allah yardımcın olsun uzak durmaya onu dinlemeye çalış .ruhu hasta böylelerinin ve ne yazikki her doğuran ana olmuyor çoğu anneliği kutsallastirip kendilerini tatmin edecek türlü türlü eziyet edip annelik kutsallığına sığınıyorlar.ben eve gitmemek için sürekli çalışıyor dum nöbet usulü var zaten 24saat çalışıp ertesi gün uyuyup tekrar 24saat yeterki az göreyim
Benim en çok korktugum da bu biliyor musun.. Rabbim bana kirilir mi , gunah olur mu diye cok dusunuyorum :/Annenin bu kadar kutsallaştirildigi toplumda her yaptigini da sineye cekme,annedir küsülmez vs saçmalıklar var. İletişimini kesebiliyosan kes. Dini hassasiyeti olan bi insanım ama emin ol senin ruhuna, sana bu kadar zarar verince kendi kul hakkina giriyosun buna izin vererek. Görüsme bence uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?