maalesef eşle değil eşin ailesiyle evleniyoruz.eşten çok karışıyorlar. ben birlikte yaşamıyorum ama uzaktanbile her şeye karışıyorlar.rabbim bize dayanma gücü versin.bilmiyorum ne kadar dayanabilirim bu durumlara.böyle giderse isyan bayrağı çekecegm
arkadaslar merhaba kaç gündür bende konuu arıyordum yeni buldum kısaça kendimi tanıtayım ben 21 yasında 3 yıllık evliyim 1 tane kızım var kayınvalidemden uzaktayasıyorum ama ordan bile karısıyorlar hayatıma su anda bile çok doluyum eger sizi sıkmazsam kısaça öykümü anlatayım desteklerinizi bekliyorum
YA CANIM ÖYLE DİYORSUNDA mesafe koydugun zamanda ayy söyle soguk böyle soguk diyorlar
desinler canım nolacak seni de soğuk kabul etsinler
ben kendim diyorum gerekirse soğuk nevaleyimdir bir de cadıyımdır diye yazık kayınvalidem dde gerçekten öylesin diyemediğinden olur mu öyle hiç kızım diyor :)
akıllı olup kayınaileyle uğraşacağına deli ol onlar senle uğraşsın :))
canım benim allah sabır versin sana sende politika yap kayınvalden gi,biarkadaslar suanda hala öyle sinirliyımkı kaynanam herseye karısıyordu eşimin yanında bana canım kızım biricik gelinim diyor esim olmadığı zamanda adeta basımın etini yiyorlardı esime derdim inanmazdı suandada eşime karını hiç sevmiyorum keskede almayaydık pişman oldum çok soguk diyor kendi kulagımla duydum suanda eşim kendilerini dinlemiyor diye esime sen adam olsan karını savunmazdın diyorlar çocugumun adını bile kendileri koydular esim evin tek oglu onun için anasının babasının adını koyması ğerek dediler ses etmedim en azından ek isim olsun dedim yok dediler dogumumda sezeryanla oldum annnemde vardı kaynanam anneme kızların 5 kurus etmez diyor sonra bana sorma yok çoçuğun adını tartısıyorlar kendimi o an aynı bi tasıyıcı anne gibi hissettim dogurunca görevim bitmis gibi ve hala sonrada diyorlarki gelin adımı koydum diye bize surat astı kayınbabasına adını koydugu için diline saglık demedi diyor ayy çatlıcam
canım benim allah sabır versin sana sende politika yap kayınvalden gi,bi
allahım ya abartmış iyice .. seni o kadar iyi anlıyorum ki eşler farketmiyor onlara göre hiç sorun yok. ya bak benim bir arkadaşım var. oda öle acaip sorun yaşıyo. kaynanası da onun sana yaptığpı gibi oğlunun yanında canım gülüm sonra diken gibi. oda artık onun gibi yapıyor. kocasının yanında canım gülüm dior kaynanasına . ama kocası olmaynca hiiç birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar ee kocasıda bişey diemiyor annesi bişey diyince dioki anne sen haksızsın o sana ne kada riyi davranıyor dio bak işte yapan var arkadaşım. bende yapamıyorum asla sevmedğim birine canım diemem işte hep kaybediyorzbu yüzdensagol canım allah kimsenin basına vermesin ah iste hep bunlar ben karsılık vermiyorum sayğımı bzmak istemiyorum kaynanam herseyime karısır oda ayrı sehirlerde oturmamıza rağmen evime bisey alsam hemen negerek var diye konusur kızının ihtiyacı olmasa bile al kızım eger sen alamazsan ben alırım diyor banada herseyini yaparım evini dört dörtlük yaparım diyor görümcem evli diyorki ben ölünce kızıma sahip çıkmazsınız diyor sanki evli kızı evlatlık edinecem yani
arkadaslar suanda hala öyle sinirliyımkı kaynanam herseye karısıyordu eşimin yanında bana canım kızım biricik gelinim diyor esim olmadığı zamanda adeta basımın etini yiyorlardı esime derdim inanmazdı suandada eşime karını hiç sevmiyorum keskede almayaydık pişman oldum çok soguk diyor kendi kulagımla duydum suanda eşim kendilerini dinlemiyor diye esime sen adam olsan karını savunmazdın diyorlar çocugumun adını bile kendileri koydular esim evin tek oglu onun için anasının babasının adını koyması ğerek dediler ses etmedim en azından ek isim olsun dedim yok dediler dogumumda sezeryanla oldum annnemde vardı kaynanam anneme kızların 5 kurus etmez diyor sonra bana sorma yok çoçuğun adını tartısıyorlar kendimi o an aynı bi tasıyıcı anne gibi hissettim dogurunca görevim bitmis gibi ve hala sonrada diyorlarki gelin adımı koydum diye bize surat astı kayınbabasına adını koydugu için diline saglık demedi diyor ayy çatlıcam
arkadaşım seninle çok ortak yanım var.sabret diyosun ama çok zor bu insanlar sabır taşı olsa onu bile çatlatırlar.çok bunaldım bu insanlardan da yeri geliyor eşimden de.çünkü beni hiç anlamadı anlamayacakta.şu an ağlayarak yazıyorum iyice psikolojim bozuldu.bana en çok koyan da eşimin destek vermemesi.belki ailesine karşı azda olsa beni savunuyordur ama benle konuşunca hep haksızım hep saygısızım hep art niyet arıyorum,hep,hep,hep... deniyorya her şey eşte biter diye .gerçekten öyle ve benim yanımda olan bana değer veren eşim yok.sanki çok mutluymuşum gibi bide çocuk sahibi olduk mutsuzluğum 2 kat arttı.iyice bunaldım çekip gitmek istiyorum ama çok zor bebeğim ne olacak?rabbim yardımcımız olsun
canım aieisyle yakın mı oturuyosun?arkadaşım seninle çok ortak yanım var.sabret diyosun ama çok zor bu insanlar sabır taşı olsa onu bile çatlatırlar.çok bunaldım bu insanlardan da yeri geliyor eşimden de.çünkü beni hiç anlamadı anlamayacakta.şu an ağlayarak yazıyorum iyice psikolojim bozuldu.bana en çok koyan da eşimin destek vermemesi.belki ailesine karşı azda olsa beni savunuyordur ama benle konuşunca hep haksızım hep saygısızım hep art niyet arıyorum,hep,hep,hep... deniyorya her şey eşte biter diye .gerçekten öyle ve benim yanımda olan bana değer veren eşim yok.sanki çok mutluymuşum gibi bide çocuk sahibi olduk mutsuzluğum 2 kat arttı.iyice bunaldım çekip gitmek istiyorum ama çok zor bebeğim ne olacak?rabbim yardımcımız olsun
canım ben kendimin zor durumda olduğu düşünürdüm ama sen benden daha zor durumdasın eşinle konuşş eşin halleder senin yapacağın bişi yok bu duruma dur demesi gerekn eşinnnarkadaşlarrrrr bu olayı yaşamayan kimse anlayamaz yazıları okuyorum da uzaktan akıl vermek çok kolay bende böyle düşünürdüm birzaman lar ama öyle bir aileye gelin düştüm ki hemde 7 yıl flört ettik 4 yıldır da evliyim 4 yılı bana neredeyse zahir ettiler nereden başlayıp anlatsam sayfalar yetmez bizde çok yakın oturuyorzu evlendik sabah 8 de kapıya damladılar oturmaya geldiler herallahın günü akşam iş çıkışı onlara gitmek zorundayız gitmessek ertesi gün surat asmalar laf sokmalar gittiğimize aldığımıza karışmalar evin eşyalarının yerine kadar kayınvalidem düzecek her gün işten de gelsem onun işi yapılacak hafta sonları öyle başbaşa kahvaltı falan yok sabahın köründe tatil bile yapamadan onlara gidilp kahvaltı edilecek ve evinin işi yapılacak aynı zamanda ev aldılar benim maaşımla bizim ev eşiminmaaşıyla da onların evinin kredisi ödenecek daha bunlar sadece bikaçı gelinde bu kayınvalideden soğumayın nefret etmeyin ve ben sabırla herşey düzelecek diye herdediğine evet dedim eşimi çok seviyorum oda bıktı ama bişey yapamıyoruz ya küsüp hiç görüşülmeyecek yada böyle devam edecek ikisinin ortası yok denedik ama olmuyor gene aynı şeyleri yapmaya devam ediyor şimdi söyleyin ne yapayım bazen insanın iradesi dışına taşıyor ve engel olamıyorsunuz ama hayatta parmaklarınızın arasından akıp gidiveriyor yaşayamadan tadını anlamadan ...
arkadaslar ben suna cok inanirim.kaynanalar ogullarindan yüz almasalar gelinlerine asla karisamazlar.yani bence erkekler buna izin veriyor sonra ya bizler eslerimize suc atmak yerine kaynanaya yükleniriz,yada erkekler ne yapayim annem söz geciremiyorum demelerine kanariz isteyerek.cünki erkekler buna izin vermezlerse anneleri bunu yapamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?