eğer psikolojik yardım almak istemiyorsan tek çözüm kendini zorlaman bence. seçim sanşı tanıma mesela kendine bütün günü dışarıda geçir iş gibi düşün.bir de neden böyle bir şey hissediyorsun sence yani neden insanlar seni görmesin ?
Canım acaba fiziksel açıdan rahatsız olduğun biir şey mi var kendinde?
Eğer öyleyse söylersen belki bir çare bulabiliriz.
Ama eğer öyle değilse üzgünüm canım ama psikolojik bir yardım alman şart yoksa allah korusun aşamazsın daha da ilerler
neden böyle düşünüyorsun? dış görünüşün mü ya da çok mu kırdılar seni? bir dostun var mı?
işte çok şükür fiziki olarak hiç bi sorunum yok ruhsal olarak tamamen
son zamanlarda iyice çoğaldı bu durumum. aylardır dışarı çıkmıyorum bişeye ihtiyacım olursa tanıdık birilerini gönderiyorum çok çok çıkmam gerekirse hava kararmasını bekliyorum. insanların beni görmesini ben de insanları görmeyi istemiyorum. geçenlerde gündüz vakti çıkmam gerekti o da hemen bi adımlık yerdeki markete, kasada bekleyemedim aldıklarımı bırakıp eve kaçtım. eve misafir gelcek diye aklım çıkıyor. ikinci öğretimdeyim son sınıfa geçtim okul mecburi olduğu için çıkabiliyodum o da zaten hemen hava kararıyodu. şimdi evdeyim iyice kötü oldum. dışarı çıkcam da yüzüme ışık değecek diye aklım çıkıyor. arkadaşlarım gelcek yarın onları karşılamaya bile çıkamayacağım. zaten kabul etmek istemiyodum ama sevmediğimden değil telefonda konuşmak daha iyi oluyor arkadaşlarımla. ama sorsanız telefonumda kontör yok asla yüklemiyorum hat kapanmasın diye yüklersem de birilerine gönderiyorum. anca biri beni arasa konuşuyorum o da çok sorun olmuyo yüzlerini görmediğim için. bi de stajım olcak dersanem olcak son sınıfa geçtim düşünmekten kafayı yiycem nasıl çıkcam evden diye. annem babamın bile beni görmesini istemiyorum günümün çok büyük bölümünü odamda geçiriyorum yemekte falan iletişime geçebiliyoruz. çok şükür bi sorunum falan yok sadece ruhsal olarak insanlara görünmek onları görmek istemiyorum. psikoloğa falan hiç gitmek istemiyorum tek başıma nasıl kurtulabilirim bu durumdan fikri olan var mı ?
yaklaşık 3 aydır evdeyim ben de düşünüyorum bilinç altımda aşamadığım problemler var galiba. okul açılana kadar çıkabileceğimi sanmıyorum ama deniycem
3 ay mı, ben 3 gün evde kalsam çatlarım... ben de insanlarla çok iletişim halinde değilimdir ama tanımasanız bile dışarıda iki insan yüzü görmek bile insana iyi geliyor, yoksa 4 duvar arasında nereye kadar...
işte insan yüzü görmek beni geriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?