İnsan hakikaten sadece bir kere mi sever ?

Peki unutuluyor mu ?
Sonradan her harekette attığınız her adımda aklınıza geliyor mu?

Bazen soyle oluyor, zamaninda katlandigin sacmaliklar aklina geldikce diyorsun ki "ya ben ne mal insanlarla muhatap olmusum".

Sanki bir omur unutamayacağım gibi geliyor. Zarar veriyor bana bu sevgi. Gurur ayaklar altında

Bu hallerin sana ruya gibi gelecek yaz kenara ;)

Yokk yaaa. Lise sonda vardi biri. 2 sene sirilsiklam asiktim. Bitti sonra evlendi falan. Aynı sehirdeyiz bir de. Ilk önce cok korktum acaba karsilasirsam nolur falan diye. Hic karsilasmak istemiyordum. Sonra karsilastik ve noldu biliyor musun? Bu muydu dedim. Yok öyle bir sey bence.

Aynen oyle "bu muydu" oluyor.

Peki unutuluyor mu ?
Kesinlikle unutuluyor,sıkma canını :) sadece çivi çiviyi söker lafına net inanıyorum ama sökecek çivi için asla acele etme.doğru zamanı bekle.o zaman öyle bir unutuyorsun ki.ama hayatına kimseyi sokmazsan uzun bir süre zor.hep en son kişi akılda kalır,aklına gelir durur.

Peki unutuluyor mu ?
ha bir de şöyle bir şey var.karşı tarafın karakteri.yani hiçbir şekilde iletişiminiz vs yoksa daha kolay her şey.ama sürekli dürtüp duruyorsa zor.biraz egoları var adamların.sırf bu yüzden sana kendini unutturmak istemeyebilir.

Ben onun evlendigini falan hayal edemiyorum. Koma yatarim herhalde. Anlatamiyorum ama cok garip bi sey... Umarim seninki oyle degildir gecer gider donunce pehh ben bunu mu sevmisim dersin :KK19:

Valla bende bi tuhaflık mi var bilmiyorum ama hiç kimse için yas tutmadim:KK53: birlikteyken hep dolu dolu aşık oldum ama birseylerin eksildigini hissetmeye başlayınca da hep sessizce tüydüm:KK53:hiç terkedilmedim ama bi kişi vardı ben çok hoslanmistim o başkasını(eski sevgilisini) seviyordu aralarını yaptım benim kendisini sevdiğimi de anlamıştı bu sefer o bıraktı kızı bana geldi kabul etmedim... en acı aşk hikayem bu sanırım :KK70:
Valla benim şu hayatta bildiğim bir şey varsa o da hiç bir erkek için kahrolmaya değmez :KK59:
bir ben miyim ki böyle diye düşünürken yorum iyi geldi:KK19:
bende baya baya severim baktım olmuyo bişey olmamışcasına bırakırım.
belllki çok ah almışımdır ama hayata bir daha mi gelicez
çekemezdim ya ömür boyu:KK25:

Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Bir kere sevince başka kimseyi sevemez mi insan ?
Aşık olduktan sonra başkasına aşık olan var mi?
Arıyor musunuz o ilk aşkı ?

Birçok kez sevebilirsin, birçok kişiyi unutabilirsin ancak kalbine sadece bir kişi iz bırakır ..

bir ben miyim ki böyle diye düşünürken yorum iyi geldi:KK19:
bende baya baya severim baktım olmuyo bişey olmamışcasına bırakırım.
belllki çok ah almışımdır ama hayata bir daha mi gelicez
çekemezdim ya ömür boyu:KK25:
Dimi yaa:))
O ahlardan bende bi çuval dolusu var kesin:D:D
Ama içim rahat kimseyi aldatmadım kötü davranmadım sadece bana bişey katmayana katlanmak zorunda olmadığıma inandım hep:KK75:

Hani var ya bir söz
"İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever... Önceki ve sonrakiler; birer arayış, kaçış ya da aldanıştır..!"
Hakikaten öyle mi ?
Ben hayatımda bir kere sevdim onda da evlendim.. Pek yardımcı olamicam ceylin :)

Hani var ya bir söz
Hakikaten öyle mi ?

olunur neden olunmasin bircok kisiye asik olunabilir...
bir kere asik olduysan birine 1 ay 3 ay surmemistir ask dedigin hemen bitmez, hemen gitmez insandan, ve her gidisinde veya her gelisinde insani buyutur, insan her askta kendisini daha iyi tanir
ne istedigi daha iyi ogrenir
yani oncekiler bostu kacisti arayisti demek haksizlik olur iyi kotu yasanmistir ve hepsinden birseyler ogrenmissindir.
Bilmek gereken tek sey var gecmis ve bitmis bir askin geride kalmis bir iliskinin golgesini surekli tasimak hic mantikli degil. Insan gecmisle yasanmaz bitmesinin bir sebebi varmistir bitmistir birdaha aynisi gibi sevemem birdaha oyle asik olamam kelimeler bence cok buyuk kelimeler... hayat insana neler getiriyor..

´ask´ kelimesinin neleri icerdigi onemli burda.
Bence ´asik olmak´bi insana zaman gectikce olucak bisey, huyunu gordukce, sevgisini yasadikca seninde ona karsi bisey hissetmen gerek.
Pat sevdim asik olduma inanmam ben.
Yani bu yonunden bakarsak; ben tekrar asik olabilirim.

Peki unutuluyor mu ?

Takintili bi psikopat miyim bilmiyorum ama geliyor. Dusunuluyor yani illaki birseyler hatirlatiyor. Ortak bir arkdastan resmini bile gorsen bi tubaf oluyorsun. Bence ask ayri birsey sevgi apayyri. Esime her zaman soylerim ona asik olmadim ama kopek gibide seviyorum. Ayni duygular kesinlikle degil. Ask bi heves gibi asiri yogun duygular yasatsada sevgi gibi degil. Bence gercekten sevgi bitmez azalmaz. Ama ask oyle degil.

Back
X