• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan hep boşanma düşüncesi ile ne kadar mutlu olabilir ki?

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
evet arkadaşlar sorum bu
sürekli böyle düşünüyorum
ve mutlu olamıyorum nasıl kafadan atılır bu düşünce onuda bilmiyorum
evet eşimle bir çok problem yaşadık ama
hepsi benim istediğim yönde düzeldi
ama olmuyor bir türlü adapte olamıyorum evliliğime
sürekli beynimde boşanma düşüncesi dönüp duruyor
Artık tahammül edemiyorum bu düşünceye
Herşey yolunda ama hep bu düşünce beynimi yiyip bitiriyor...

1- Bosanmak iste(me)digine emin misin? Eger oyle ise 2 yi es gec.
2- Takintili biri misin. OKB anlaminda yani. Bu dusunce zamaninda beynine yerlesti de surekli ayni dusunce mi tekrarlaniyor . Bir uzmandan destek alabilirsin.

Kisilik olarak takik bir yapin mi vardir
Evlilik icin demiyorum mesela herhangi birinin tavrina davranisina takildiginda yada bir olaya bir kac saatte atarmisin kafadan yoksa gunler surer mi

Boşanma düşüncesi ile yaşamak ,sizi hiç bir zaman mutlu etmez.Aksine hayatı zehir eder.

Size tavsiyem ya mutlu olmak için bu fikri beyninizden silin ,yada boşanın.

Dipnot ...Her gün mutsuz olacağınıza radikal bir karar alın .En azından mutlu olabilmek için bir umudunuz olur....

1- Bosanmak iste(me)digine emin misin? Eger oyle ise 2 yi es gec.
2- Takintili biri misin. OKB anlaminda yani. Bu dusunce zamaninda beynine yerlesti de surekli ayni dusunce mi tekrarlaniyor . Bir uzmandan destek alabilirsin.

Kisilik olarak takik bir yapin mi vardir
Evlilik icin demiyorum mesela herhangi birinin tavrina davranisina takildiginda yada bir olaya bir kac saatte atarmisin kafadan yoksa gunler surer mi
tam olarak okb teşhisi konulmadı
ama vaktinde kokuya olan takıntımdan dolayı tedavi görmüştüm

Ay ben böyle bir düşünce ile kafayı Sıyırırdim...

Hem kendine zehr etme hayatı hem eşine...

Bosanacaksan boşan...

evet arkadaşlar sorum bu
sürekli böyle düşünüyorum
ve mutlu olamıyorum nasıl kafadan atılır bu düşünce onuda bilmiyorum
evet eşimle bir çok problem yaşadık ama
hepsi benim istediğim yönde düzeldi
ama olmuyor bir türlü adapte olamıyorum evliliğime
sürekli beynimde boşanma düşüncesi dönüp duruyor
Artık tahammül edemiyorum bu düşünceye
Herşey yolunda ama hep bu düşünce beynimi yiyip bitiriyor...

eşin yapması gerekenleri en başta yapmadığı için, sende de birşeyler eksildiği için...

Şuanki durumunuz geç gelmiş huzur malesef
Eşin düzeldi ama senin için bir önemi kalmadı bence
Yoruldun içindeki heves tükendi

Bu ruh halinden yine ancak eşin çıkartabilir
Ama büyük ihtimal farkında dahi değil
Umarım fark eder ve çabalar

Aynı duygu durumları bende de var.Şu an ne dersem oluyor etrafımda fır dönüyor mutlu etmeye çalışıyor ama ben eski ben değilim

Evlilik terapistini düşündüm birde psikiyatriste gitmeyi.Acaba bende takıntımı oldu diye düşünmeden edemiyorum.

Şuanki durumunuz geç gelmiş huzur malesef
Eşin düzeldi ama senin için bir önemi kalmadı bence
Yoruldun içindeki heves tükendi

Bu ruh halinden yine ancak eşin çıkartabilir
Ama büyük ihtimal farkında dahi değil
Umarım fark eder ve çabalar
bilmiyorum
belki farkında çabalıyordur ama ben inanın görmüyorum
yada çabalamıyor bunun bile farkında değilim yalnızca gerçekten bu yorgunluk nasıl geçer bilmiyorum

Aynı duygu durumları bende de var.Şu an ne dersem oluyor etrafımda fır dönüyor mutlu etmeye çalışıyor ama ben eski ben değilim

Evlilik terapistini düşündüm birde psikiyatriste gitmeyi.Acaba bende takıntımı oldu diye düşünmeden edemiyorum.
eşinle seninde mi sorunların vardı ki
ben gittim normal bunca şeyin üstüne böyle düşünmen dedi

Kimse düzelmiyor,yedisinde neyse yetmişin de de aynı...

Can çıkıyor huy çıkmıyor ,bunlar sadece göz boyama zoraki davranışlar ...

tam olarak okb teşhisi konulmadı
ama vaktinde kokuya olan takıntımdan dolayı tedavi görmüştüm
Biraz destek alabilirsin ki yanlis hatirlamiyorsam aliyordun hala verim alamadiysan baska bir uzman arastir derim

Cok birikmislik vardir haksizliga ugramak hissiyati en kucuk dusuncede ortaya cikip ofke ani kararlar verme biran once o sorundan uzaklasma skintisi yaratiyor olabilir destek almadan asamazsin diye dusunuyorum astim diyen sorunu hayatindan uzaklastirmistir ki senin ki evlilik bu noktada bosanmak demek e seviyosun istemiosun bosanmak o zaman kalici cozumunu ara derim

keşke en başta bitirseydim
Bazen eşime yakın davranmak istediğimde bile içimde ki geçmişe dair öfke durduruyor beni

Geçmişte yaptıkları benimde aklıma geliyor zaman zaman onada çok kızıyorum izin verdiğim için kendimede kızıyorum.Tabi içimden o öfkeyi atamıyorum.

Önceden çok söyledim tartışmamızıda ettik barışımızda yaptık.Geçmiştekini bugünüme yansıtmak istemiyorum.Ben alacağım dersimi aldım.O da almış gözüküyor.İkimizde sakin insanlarız kavgalı bir ortamımız yok.Klasik normal genelde mutlu bir aileyiz.Çocuklar mutlu biz güleryüzlü .Birbirimize destek oluruz.Ben geçmişi unutabilsem kafam rahat olacak.

Gözüm geç açıldı .Geçmişteki davranışlarımı 20 li yaşlarımı salakça, aptalca, enayice buluyorum.Ona çok güvendiğim ve bağlandığım için kızıyorum.Şimdiki aklım olsa aynı şeyleri asla yapmazdım.Ona ikinci üçüncü şansı vermez oğlumla kendime başka bir hayat seçerdim.Başımıza gelenleri düşününce bu fikir hiç aklımdan çıkmıyor.

Bende dengesizim bu aralar o şeyler aklıma gelmezse sorun yok mutluyum .Normal hayatımıza devam ediyoruz.Geldiği zamanda önce bir üzülüyorum sonra geçiyor. Aman sen sanki hiçmi hata yapmadın sen neler yaptında affedildin diyorum kimse kusursuz değil önceye değil şimdiye bak diyorum.Ciddi bir sorunun yok kocan yanında senin için ne yapacağını şaşırıyor ,çocuklarımda mutlu kahkaha atıyorlar Allah bozmasın .Sevgi dolu bir babaları var daha ne istiyorsun diyorum.

Son düzenleme:
Back
X