• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan hep boşanma düşüncesi ile ne kadar mutlu olabilir ki?

Bu duyguyu çok iyi biliyorum, ben de aynı durumdayım. Kendime 'sorunlar, sıkıntılar oldu tamam geçti, okyanuslar aştınız derede boğulmayın' diye telkinde bulunuyorum. Ama yok nafile dönüp dolaşıp aynı fikirde kalıyorum.
Size bir fikir verebilmeyi çok isterdim ama maalesef bana da bir yardım lazım.:cry: Takipteyim

Bu duyguyu çok iyi biliyorum, ben de aynı durumdayım. Kendime 'sorunlar, sıkıntılar oldu tamam geçti, okyanuslar aştınız derede boğulmayın' diye telkinde bulunuyorum. Ama yok nafile dönüp dolaşıp aynı fikirde kalıyorum.
Size bir fikir verebilmeyi çok isterdim ama maalesef bana da bir yardım lazım.:cry: Takipteyim

Okyanusu geçip derede boğulmak bu tabir cuk diye oturdu.Bazen sıfırdan başlamak istiyorum.O zaman bu tabir aklıma geliyor.Sen nelerden geçtin şimdi niye herşeyi darmadağın etmek istiyorsun diyorum.Galiba heybemize gerekenden fazla yük alıyoruz.Yaparken farkında olmuyoruz belkide sevgimiz tahammülümüzü artırıyor. Sabır sabır sonunda da ben yoruldum artık benden bu kadar deyip heybeyi bırakmak istiyoruz.

Kimse düzelmiyor,yedisinde neyse yetmişin de de aynı...

Can çıkıyor huy çıkmıyor ,bunlar sadece göz boyama zoraki davranışlar ...

Bunu bir olayda yaşadım mesela .Tam aynı şeyi bir daha yapmaz diye güvenmek istedim ,eşim o benim dedim ,ona güvenmeyeceğimde kime güveneceğim dedim güvendim .10 sene geçmiş aynısı gene yaptı.

İki olaydan birini tekrarlamadı ama diğerini tekrarladı.Ondan sonra bende emin oldum can çıkar huy çıkmaz.Korkuttuğun konuda geri vites oluyor o kadar.

bilmiyorum
belki farkında çabalıyordur ama ben inanın görmüyorum
yada çabalamıyor bunun bile farkında değilim yalnızca gerçekten bu yorgunluk nasıl geçer bilmiyorum
Sen tepki göstermeyinceye feryat etmeyinceye kadar farkında değiller .Kafalarımı çalışmıyor empatilerimi yoksun çözemedim.Belkide en baştan birbirine uygun olmadığımız için.Oldurmak için fazla zorluyoruz.

evet arkadaşlar sorum bu
sürekli böyle düşünüyorum
ve mutlu olamıyorum nasıl kafadan atılır bu düşünce onuda bilmiyorum
evet eşimle bir çok problem yaşadık ama
hepsi benim istediğim yönde düzeldi
ama olmuyor bir türlü adapte olamıyorum evliliğime
sürekli beynimde boşanma düşüncesi dönüp duruyor
Artık tahammül edemiyorum bu düşünceye
Herşey yolunda ama hep bu düşünce beynimi yiyip bitiriyor...
Duzeldi dedigin problemler ya tam duzelmemis yada sen unutamiyosun ve esine guvenemiyosun duzelen problemlerinizle ilgili ya olursa diyosun
evet arkadaşlar sorum bu
Problemlerinizi cozmeye calisirken esinden sogumus olabilirmisin ?? Bende uzun zamandir senin dusuncen gibi dusunceyle yasadim ama bir evliligi bitirmeden once artilari ve eksileri tartmak lazim ki ozellikle cocuk varsa

Bunu bir olayda yaşadım mesela .Tam aynı şeyi bir daha yapmaz diye güvenmek istedim ,eşim o benim dedim ,ona güvenmeyeceğimde kime güveneceğim dedim güvendim .10 sene geçmiş aynısı gene yaptı.

İki olaydan birini tekrarlamadı ama diğerini tekrarladı.Ondan sonra bende emin oldum can çıkar huy çıkmaz.Korkuttuğun konuda geri vites oluyor o kadar.

Aynen tecrübeli ile sabit değişmez ,sadece erteliyor herşeyi bilinçli bir şekilde .En sonunda boşa umut verip tekrar güvendiğin için daha da yara alıyor insan ...

Malesef sonuç koca bir HİÇÇÇ...

Duzeldi dedigin problemler ya tam duzelmemis yada sen unutamiyosun ve esine guvenemiyosun duzelen problemlerinizle ilgili ya olursa diyosun

Problemlerinizi cozmeye calisirken esinden sogumus olabilirmisin ?? Bende uzun zamandir senin dusuncen gibi dusunceyle yasadim ama bir evliligi bitirmeden once artilari ve eksileri tartmak lazim ki ozellikle cocuk varsa
Unutamıyorum en büyük sıkıntım

evet arkadaşlar sorum bu

herşeyin yolunda olduğunu söylüyorsunuz ama boşanma fikri var...bu durumu anlayamadım...
kendinize bir iyilik yapın evliliğinize sıkıca sarılıp iyi yönlerinden mutlu olun...kendinize eziyet etmektende vazgeçin...durumunuz biraz çelişkili...nacizhane fikrim bu...

Pink women, eşine şans verdin, o da istediğin yönde düzeldi . O halde sen de düzelmelisin.
Unutamıyorum diye birşey yok, destek al, büyük fayda sağlar. Kırgınlığın çok büyük belliki ama zaman geçiyor , bazen geçmişi unutmak iyi gelir.
İlle de olmuyorsa boşan, böyle nereye kadar giderki.

Unutamıyorum en büyük sıkıntım
Canim tam sorunlarinizi bilmiyorum aldatma dayak gibi seylerse bisey diyemem ama daha hafif seylerse unutmak birazda senin elinde ama sunuda bilki maalesef kimse degismiyor biz kendimiz bile birisi icin degisiyormuyuz hayir herkesin dogrusu kendine bunlari dusun ne yapicana kendin karar ver ama cok iyi dusun biz kadinlar bazen bazi seyleri cok abartiyoruz

sürekli bu düşünceyle yasiyorsan mutlu bir evliligin varsa bile yasadigin en ufak mutsuzlukta dunya basina yikiliyor gibi hissedersin ve eninde sonunda bosanirsin cagirmak diye bisey var biseyi okadar cok dusunur birde ustune hayaller kuruyorsan o senaryoyu mutlaka yasarsin tavsiyem bol dua et vesvese verecek seylerden uzak dur guzel anilarini dusun ve tadini cikarmaya odaklan mutluysan kendinede kocanada hayati bosuna zehir etme

Olayları akışına bıraksan başka şeylerle ilgilensen neler yaşandın bilmiyorum ama biraz akışına bırak zaman sana en doğru şeklini gösterir zaten sabır

Eşinle evliliğinizde çok sorunlar yaşadın.. Eşinin ailesine bir laf, bir söz söyleyemedin. Çalıştığın ve ayaklarının üstünde durmana rağmen, ezildin.. Eşin seni anlayamadı ve gereken desteği veremedi zamanın da, yahutta işine gelmedi bilemiyorum..
Eşinle aranızın iyi olmasına sevindim. bence geçmişte yaşadıkların yüzünden, bu şekildesin. Belki de eşine güvenin yok.. Bu evliliğe güvenmiyorsun..
Bence terapi almalısın.. Psikolojik yardım almak, profesyonel bir elden, sana çok iyi gelecektir..
Gerekirse, eşinle birlikte de gidebilirsin..

eşim çabalıyor mu farkında değilim diyorsun ya. işte o koca bir yalan, kendine söylediğin.
çünkü eşin değiştim dese de sen inanmıyorsun. muhtemelen sözleriyle davranışları hala çelişkili geliyor sana.
önceki konuda yazdığım gibi; evlilik için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan sadece sensin gibi duruyor.

Back
X