İnsan ilişkileri kuvvetli olanlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten kilo almış denir buna bir şey demiyorum ki, ben hakaret tarzı dalga tarzı yorumlardan hoşlanmıyorum, evet hiç abuk yorum yapmam. Bakın sizde diyorsunuz ayı gibi demem diye, bende demem ama insanlara bu tuhaf geliyor anlamadım

ama ayı diyeni anormal bulmam :)
ayı dedi diye sorgulamam da muhabbetimi.
atıyorum bir yerde yemek yerken gözünüze takılan biri için de mi hiç ağzınızdan kaçmaz ?
benim kaçmıştır çünkü insan kendini sürekli kontrol edemez. ediyorsa bu çok sıkıcı zaten.
mesela geçen aylarda önümüzdeki masadan kalkan kız ayağa kalkıp zıplayarak bembeyaz taytını çekiştirmişti yerleştirmek için "yuhh gözüme g.t kaçtı" demiştim istemsizce.
size olmaz mı böyle şeyler ?
hiç abuk yorum yapmam diyince merak ettim.

gene bol polemikli tartışmalı laf sokmalı devam eden bir konu.ben yorum yok deyip şu köşede yerimi alayımm
Emeğim bile sorgulandı ne diyim herkes kendi kalbinin güzelliğinde yada çirkinliğinde yorum yapıyor işte

Emeğim bile sorgulandı ne diyim herkes kendi kalbinin güzelliğinde yada çirkinliğinde yorum yapıyor işte

amma dramatize ettiniz yahu. kimse kimseyi tanımıyor burada. arkadaş bir üye ile yazdıklarınızı benzetmiş ve soru sordu. bir dayak atmadığınız kaldı azıcık kendinizde mi arasanız acaba kusuru ?

Kendimi sürekli kontrol etmek durumunda olmuyorum, yapısal olarak öyle biriyim o yüzden ekstra efor sarfetmem gerekmiyor, işte ayı gibi denmesi size batmaz bana batıyor ama yorum da yapmıyorum öyle deme filan demiyorum mesela, sadece o kişiye karşı bir soğuma oluyor, fakat daha ileri şeylerde o bahsettiğim engelli mevzusunda uyardım mesela, ve bu tarz insanlığa sığmayan hareketlerin bile yanlışlığını söylenince tavır alıyorlar.

amma dramatize ettiniz yahu. kimse kimseyi tanımıyor burada. arkadaş bir üye ile yazdıklarınızı benzetmiş ve soru sordu. bir dayak atmadığınız kaldı azıcık kendinizde mi arasanız acaba kusuru ?
yazan çok yakın arkadaşım.kırk yılda bir bdv ye yazar üyeyi hiç tanımaz .kendi işyerindeki durumu anlattı bence.konu sahibini de severim.arada kaldım yahuu

O tür konular açtığında düşük tepkili zayıf cevaplar verip hemen başka konuya atla. Örn. Aaa öyle mi? Biliyo musun ben de haftasonu sinemaya gittim . Kievski sever misin? Ben bayılıyorum filmlerine. Daha önce de melankoliyi seyretmistim . Egzistansiyalizmin dibine vuruyor. Sen ne düşünüyorsun Avrupa Sineması hakkinda? Gibi gibi

Son düzenleme:
hacı türkçe konuş.böyle sohbetler edenler yok yahu iş hayatında

Ne diye dayak atayım ya kendimi savunan yorum yaptım hayret bir şeysiniz. Arkadaş torpilden bilmem neyden bahsetti onun yaptığı yorum yorum oluyorda ben kendimi savununca mı dramatize etmiş oluyorum farkında mısınız kpss ile mi yerleştiniz diye sordu bana biraz da ona mı tepki verseydiniz üstüne vazife olmayan yaptığı yorum hakkında ? Kusurlu olan ben değilim o yüzden arayacağım bir şey yok. Her şeyi ciddiye almadığımı tek tek size anlattım ama gereksiz yorumunuza cevap vererek hata yapmışım anlamak istemeyene ne anlatsanız boş çünkü onu unutmuşum

yahu sadece bir üyenin yazdıklarına benzetildi ve o musunuz denildi. demediği kalmadı üyeye. başlarda yazım yanlışından bahsedildi diye hadsiz dedi.
ben de anlamadım, problem ne ?
yazım yanlışı uyarısından ben de hoşlanmıyorum.anlaşılır yazılınca paragraf da yapılınca e yeter.burası akademik bir platform değil ki.ben üşendiğimden büyük harf bile kullanmam mesela gerek görüp

Kulak tıka ve kendin ol, kimse icin değişmeye çalışma asıl ozaman mutsuz olursun. Zamanla bu halini kabulleneceklerdir. Yeni işin hayırlı olsun bu arada

şurada 2 saattir yazılıyor mesela ve sürekli bir şeyler sizi rahatsız ediyor farkında mısınız ?
bundan bahsediyorum ben.
yazım yanlışı burada bir sürü insanın bir sürü konuda yazdığı bir şey. buna hassasiyeti olan bir sürü üye var. siz ayı lafından irritesiniz, o da yazım hatasından.
o kişiye de hadsiz dediniz mesela direkt.
empati yapabilirdiniz, demek benim bazı sözlere hassasiyetim olduğu gibi bu kişinin hassasiyeti de bu diyebilirdiniz.
gerçekten kendi iletişim şeklinizi sorgulamayı hiç düşünmüyor musunuz ?
ayı denmesinden rahatsız olup mesafe koyan birinin başkasına böyle bir konudan hadsiz demesi bence çok ironik mesela.

Yazımıma da her daim dikkat ederim, biliyorsun

Yazımıma da her daim dikkat ederim, biliyorsun
yok valla ben kimsenin yazımına bakmıyorum.hatta benim beynim harfleri de karıştırıyor bazen rahatsızlığımdan dolayı onu da kimi zaman düzeltiyorum kimi zaman aldırmıyorum.siteden ne öğrendiğim deneyimler arkadaşlıklar çok daha önemli bence

O arkadaş düzgünce yorum mu yaptı güzel bir şekilde mi uyardı üslup denen şeyden haberiniz var mı acaba? Benim yazıma bakın bakalım anlaşılmayacak derecede ve yazım yanlışlarıyla dolu olup, iç içe karışık şekilde mi duruyor, ben özellikle dikkat ederim zaten yazıma. Bana güzelce yaklaşan kimseye kötü yorum yapmadım. Kavga edecek gibi yorum yapan insanlardan neden rahatsız olmayım ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…