- 29 Ocak 2021
- 1.778
- 3.403
- 53
- Konu Sahibi legendary1
-
Çok teşekkür ederim, aynen bende siz gibi düşünüyorum :)Kulak tıka ve kendin ol, kimse icin değişmeye çalışma asıl ozaman mutsuz olursun. Zamanla bu halini kabulleneceklerdir. Yeni işin hayırlı olsun bu arada
Ben de kadınlar kulübünde fazlaca hatalı yazabiliyorum bazen.Klavyenin de azizliğine uğruyoruz tabi☺.yok valla ben kimsenin yazımına bakmıyorum.hatta benim beynim harfleri de karıştırıyor bazen rahatsızlığımdan dolayı onu da kimi zaman düzeltiyorum kimi zaman aldırmıyorum.siteden ne öğrendiğim deneyimler arkadaşlıklar çok daha önemli bence
Ne diye dayak atayım ya kendimi savunan yorum yaptım hayret bir şeysiniz. Arkadaş torpilden bilmem neyden bahsetti onun yaptığı yorum yorum oluyorda ben kendimi savununca mı dramatize etmiş oluyorum farkında mısınız kpss ile mi yerleştiniz diye sordu bana biraz da ona mı tepki verseydiniz üstüne vazife olmayan yaptığı yorum hakkında ? Kusurlu olan ben değilim o yüzden arayacağım bir şey yok. Her şeyi ciddiye almadığımı tek tek size anlattım ama gereksiz yorumunuza cevap vererek hata yapmışım anlamak istemeyene ne anlatsanız boş çünkü onu unutmuşum
Çok teşekkür ederim güzel taktik :)O tür konular açtığında düşük tepkili zayıf cevaplar verip hemen başka konuya atla. Örn. Aaa öyle mi? Biliyo musun ben de haftasonu sinemaya gittim . Kievski sever misin? Ben bayılıyorum filmlerine. Daha önce de melankoliyi seyretmistim . Egzistansiyalizmin dibine vuruyor. Sen ne düşünüyorsun Avrupa Sineması hakkinda? Gibi gibi
bu konuda kavga edecek hiç bir şey yok ki.herkes hakkı olan yorumu yapıyor.okuyup geçeceksin.farklı fikirler tabi ki olacak normalBen de kadınlar kulübünde fazlaca hatalı yazabiliyorum bazen.Klavyenin de azizliğine uğruyoruz tabi☺.
Burda yazmak tr trafiğinde araba kullanmaya benzer. Okuyan anlıyabiliyorsa yetiyoryok valla ben kimsenin yazımına bakmıyorum.hatta benim beynim harfleri de karıştırıyor bazen rahatsızlığımdan dolayı onu da kimi zaman düzeltiyorum kimi zaman aldırmıyorum.siteden ne öğrendiğim deneyimler arkadaşlıklar çok daha önemli bence
yazım yanlışı uyarısından ben de hoşlanmıyorum.anlaşılır yazılınca paragraf da yapılınca e yeter.burası akademik bir platform değil ki.ben üşendiğimden büyük harf bile kullanmam mesela gerek görüp
Bana laf sokmaya ve tartışma çıkarmaya çalışan birine güzel cevap vermek zorunda değilim ki o tarz yazanlara bile güzelce açıklama yaptım. Size de iyi geceler sizin de yorumlar hiç lüzumlu değil keşke hiç yazmasaydınız yardımcı olmak amaçlı olanlar çok güzel öneriler sunuyor zaten amaç farklı olunca mutsuz olunca bir insan polemik yaratmak için atlıyor işteilk önce siz onun üye benzetmesi yorumuna son derece ters bir üslupla cevap verdiniz. ikinizi de tanımıyorum, tamamen objektif bakarak yazıyorum.
bir insanı dakika bir gol bir tersleyip sonra da normal cevap beklemek bence mantıksız.
bence sizin sorununuz farklı.
mesafeli olacağım diye sürekli tersliyorsunuz.
gereksiz, hadsiz, boş diyerek küçümseme çabanız var; bu çok belli.
insanlara sürekli bunları yazmışsınız 7 sayfa boyunca.
herkes gereksiz bir siz lüzumlu değilsiniz.
size iyi geceler.
Teşekkürler öyle yapmaya gayret göstereceğimDedikodu dinlerim ama yapmak konusunda dehşet bir el frenim var.
Siz de öyle yapın duyun unutun.
Eğer ters bir tavır takinirsaniz bu sefer de siz dedikodularin odak noktası olursunuz
haklısın burda .ben böyle yazıyorum memnunum da diyebilirdi aynen benim gibi.diğer konuda da araya girmedim kimseyi desteklemedim ki konu büyümesin diye.ama başka konu olsa kendisinin yüzde yüz arkasında olurdum.bu konu da hayati bir şey yok kimseye zararlı insan yok.metres kons bile yok yahuu.demek istediğim başka bir şeydi ceyceycim.
üye yazım yanlışı demiş, hoşuna gitmemiş olabilir. ya konumla alakası yok bunun lütfen konu dışı konuşmayalım dersin.
ama hadsiz demezsin, anlatabildim mi ?
Arkadaş ne memuru oldunuz bu yazım yanlışı ile derken (sanki tüm memurlar tek bir yazım yanlışı yapmıyor) güzel seviyeli yorum yapmış oluyor benim tepkim yanlışmış komedi gibi ya bu insanlar cidden.demek istediğim başka bir şeydi ceyceycim.
üye yazım yanlışı demiş, hoşuna gitmemiş olabilir. ya konumla alakası yok bunun lütfen konu dışı konuşmayalım dersin.
Ama o üye baya baya aşılayarak sormuş. Her memur harfi harfiyen imla kuralına uyacak diye bişey yok . Kaldıki burada makale yazmıyoruz. Tabi konu sahibi de aşırı tepkide bulunmuş o da apayrı bişey .demek istediğim başka bir şeydi ceyceycim.
Haklısınız benim için hiç bir şey ifade etmeyen insanları fazla ciddiye alıyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler dikkate alacağım kesinlikle. Yalnız bir insan birinin üslubunu eleştiriyorsa objektif olup karşı tarafı da eleştirebilmeli. Bana ters yorum yapıldığı için bende o şekilde cevap verdim.Tüm yorumları okudum ve yukarıdaki üyelere katılıyorum sizin için hiçbir şey ifade etmeyecek insanları dahi çok ciddiye alıp anında pençe çıkarıyorsunuz.astrojurnal çok sakin bir dille size olayları değişik yönlerden göstermeye çalışmış ama siz celallenip kestirip atmışsınız. Sizin yorumunuza cevap vermekle hata yaptım falan demişsiniz. Doğru bir iletişim yöntemi değil bu. Bunlar sizin eksiniz bence.
İş hayatınızdaki insanlar bunu fark ederse kullanır. Kamuda kimse kimseye yaranmak zorunda değil o yüzden kimse kimsenin kuyusunu kazmaz diye düşünüyor olabilirsiniz ben de şunu söyleyeyim bu tür mevzular kamuda inanın daha fazla. Bu şurda dursun.
Onun dışında ben de sınırları net çizen biriydim iş hayatına başlayana kadar. Ama şunu gördüm sevmesen de o senin iş arkadaşın yapacak bir şey yok. Müsamaha göstermelisin. Elbette her insan bir değil dedikodu yapsınlar seni hiç ilgilendirmemeli. İnsanları düzeltmek için uğraşmamalısın. İstedikleri kadar dedikodu yapsınlar katılma. Zorla katmaya çalışsalar fikir beyan etme sadece dinle.
Aynen öyle. İki kişiye sinirlendim biri direkt aşağılayıp sizi kim böyle memur yaptıya getirdi ki beni seçen seçmiş puanımı almışım ki iyi bi puan ve sınavla atandım, diğeri de resmen sınavla mı atandın diyo ben senelerce uğraşmışken sözleşmeli olan atanmış olmaz diyo bende insanım yahu sinirlenip bende tepki verebilirimAma o üye baya baya aşılayarak sormuş. Her memur harfi harfiyen imla kuralına uyacak diye bişey yok . Kaldıki burada makale yazmıyoruz. Tabi konu sahibi de aşırı tepkide bulunmuş o da apayrı bişey .
ama birine cok kılo almıs demekama ayı diyeni anormal bulmam :)
ayı dedi diye sorgulamam da muhabbetimi.
atıyorum bir yerde yemek yerken gözünüze takılan biri için de mi hiç ağzınızdan kaçmaz ?
benim kaçmıştır çünkü insan kendini sürekli kontrol edemez. ediyorsa bu çok sıkıcı zaten.
mesela geçen aylarda önümüzdeki masadan kalkan kız ayağa kalkıp zıplayarak bembeyaz taytını çekiştirmişti yerleştirmek için "yuhh gözüme g.t kaçtı" demiştim istemsizce.
size olmaz mı böyle şeyler ?
hiç abuk yorum yapmam diyince merak ettim.
bana ve başka öğretmene öğretmenler odasında evde kalmış diyen bir densiz vardı yıllar önce.tam ağzımı açacaktım ki başka öğretmen senin az eşinle kavganı dinlemedik x dedi sustu kaldı.ayy dur kadına ulaşayım evlendim çocuğum bile oldu bak diye tövbe tövbeama birine cok kılo almıs demekgozume totosu kactı demek bunlar cok kırıcı degıl mı ?
amelıyat oldugum donemdı cok kılo almıstım , bır ortamdaydım hızlıca alana gırdım cıktım bır kısı benı farketmedı hakkımda ayy ne kılo almıs ama dedı yanındakı hıımm hemde nasıl dedı... ınanılmaz uzuldum .
ayy ne guzel demıs arkadasın ,lafı senden degıl baskasından yedıgınde daha guzel oluyor ıste otursun oylebana ve başka öğretmene öğretmenler odasında evde kalmış diyen bir densiz vardı yıllar önce.tam ağzımı açacaktım ki başka öğretmen senin az eşinle kavganı dinlemedik x dedi sustu kaldı.ayy dur kadına ulaşayım evlendim çocuğum bile oldu bak diye tövbe tövbe.yani iş hayatı böyledir her tür insan var.ince düşünürsek geçmez saatler günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?