İnsan Kaç Defa Sever

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncelleme :

İyi ki sizi dinleyip şans verdim ve konuşuyorum hâlâ, içim çürümüş farkında bile değilmişim..
İçimdeki kilitleri-kördüğümleri bu denli çözebilen kimse olmamıştı.
Bu tevafuk ilerde ciddi bir duruma-ilişkiye dönüşmese bile ben bu insana rastladığım için çok mutluyum.Lafta değil,hiç böyle mutlu olduğumu hatırlamıyorum ben.
Bu aralar bu mutluluğun bana geç gelmesine hüzünleniyorum.
Ruh denkliğinin, konuşmadan anlaşabilmenin anlaşılabilmenin güzelliğine,sırrına vâkıf olmak bile muazzam..

bu başlıkta yaşadığım şu mutluluk için aynı zamanda kördüğümlerin birer birer çözülüşüne şahit olurken yaşadığım hüzün için sürekli yazıp,anılar biriktiricem.

belki burada birilerinin ruhuna dokunur ~

bu geceye dair,
bu gece biraz daha fazla yanmaya başladı içim
sanırım hiç farkında olmadan aşkın kıskacına yakalandım
biraz iştahtan da kesildim..
mesela şu satırları okudum iyice tekrar ve tekrar içimi yaktılar.. ;
hayat sahiden çok zor ama bi o kadar da kolaymış ben her gün bunu tekrar edip öğreniyorum sanırım anlamadıkça bu bana tekrar tekrar öğretiliyor ve ben sadece anlayamamış bir çocuk edasıyla 'anlayamadım ki' diyiveriyorum ama bu yapamayışımın sonucu ezilişim oluyor nedendir hiç bilemeden
ben bu hayatta her şey değişir her şey olabilir derken hiçbir koşul ve şartta değişmeyecek noktalarla iç içe yaşamamın kaderim oluşunu izliyorum öyle sesim hiç çıkmıyor, bak sahiden burada sembolize etmiyorum bir şeyleri; sahiden zerre kadar sesim çıkmıyor ve sesimin çıkmadığı noktalarda duyup duymadığım sorgulanıyor. evet, duyuyorum ancak o kadar cevap verilmeyecek şeyler duyuyorum ki susmak seçeneğim değil kaderim oluyor

hep bu hayatı en güzel ben yaşayacağım diyorum ama bu hayatı bir şekilde yaşayamayacak oluyorum öyle gülüyorum ki kıskanıyor tüm gülüşmeler, oturup ağlaşıyorum kıskanıyor tüm kahkahalar bilemiyorum ben ya
sırrı çözdüm diyorum, hayatın sırrını çözdüm ama yine de olmuyormuş tolstoyevskicim. çözdüğün sırrın içinde de boğuluveriyorsun sen onu çözmüş olsan bile çünkü denizi çözmüş olsan bile o yine de seni boğabilecek bir şeydir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…