- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- 53
- Konu Sahibi tolstoyevski
-
Bu durum için şu cümleyi kullandı : Mecnun Leylayı bulana kadar hiç sevmemiş değildi belkide ama Leyla ona bambaşka idi. Aslında düşününce mantıklı ama gönlü sürekli yormak ne kadar doğru ? Bu bey küçük kıvılcımları bile derya denize çevirme taraftarı. Bense o kıvılcımları bile 40 kez tartma taraftarı oluyorum galiba çok ince düşünüyorum :/Açıkçası, daha önce hiç aşık olmamış 2 insanın birbirlerini bulup sonsuza dek aşık ve mutlu yaşadıkları masallar var sadece. Bir de diziler ve filmler. Bu kadar yüksekten uçarsanız mutsuz olursunuz.
Siz de şimdi ne olacağınızı bilmiyorsunuz. Belki çok aşık olacaksınız, ama bir gün ayrılacaksınız. Ayrılmayacağınızın garantisi var mı? Aşık olmak sonsuz birliktelik garantisi vermiyor.
bana da sevmekle hoşlantıyı karıştırıyor gibi geldi. bir insan yoğun hoşlantı duyabilir geçici bir süre ama sevmek daha özel olmalı ve bu yaşa bu kadar sevgi nasıl sığdırabildi diye sorguluyor insanUniversitedeyseniz daha 19-20 yasinda felansiniz demektir ben daha bir kisiyi sevmistim hic asik olmamistim o yaslarda.Bu arkadas 5 kisiyi sevmis demek ki ilkokulda felan basladi.Acaba sevmeyle hoslantiyi mi karistiriyor.Gerci bi sayi vermek sacma galiba sadece insan cekiniyor tabi bu yasta bu kadar fazlaysa acaba hemen skiliyor mu her hoslandigini seviyor mu felan diye.Bu sorularin cevabini da bilemeyiz.Sen en iyisi bi firsat ver bakalim madem bu kadar hoslandin.
Bu yasa bu kadar sevgiyi sigdirabiliyorsa hic bos kalmamis gibi bi sonuc cikiyor.Bi de 5 sevgilisi de kac ay ya da yil surmus onu ogren.Cok bilgili ve ince gozukup cakal tiplerden cikmasinda yoksa sen uzulursun.Cunku oyle insanlara hayaranlik duyuyor ve baglaniyorsun sonrada kopmasi zor oluyor.Flortoz bi tipse o da zor.Bunlarin hepsini zamanla ogrenebilirsin ancak.bana da sevmekle hoşlantıyı karıştırıyor gibi geldi. bir insan yoğun hoşlantı duyabilir geçici bir süre ama sevmek daha özel olmalı ve bu yaşa bu kadar sevgi nasıl sığdırabildi diye sorguluyor insan
Sanırım bu bey şair ruhlu. O yüzden sevmek, aşık olmak istemiş. Romantik bir tarafı var. O kısmı yakalayıp frekansları tutturursanız mutlu olursunuz.Bu durum için şu cümleyi kullandı : Mecnun Leylayı bulana kadar hiç sevmemiş değildi belkide ama Leyla ona bambaşka idi. Aslında düşününce mantıklı ama gönlü sürekli yormak ne kadar doğru ? Bu bey küçük kıvılcımları bile derya denize çevirme taraftarı. Bense o kıvılcımları bile 40 kez tartma taraftarı oluyorum galiba çok ince düşünüyorum :/
Epey romantik, ve gerçekten şair ruhlu ben de öyleyimdir aslında ama ben biraz ket vuran biriyim duygularıma. Yanlış insanlara denk gelme korkum var belki ondan, zor seviyorum belki ondan. ama denemeden bilemeyiz işte. off orası zor işte.Sanırım bu bey şair ruhlu. O yüzden sevmek, aşık olmak istemiş. Romantik bir tarafı var. O kısmı yakalayıp frekansları tutturursanız mutlu olursunuz.
Bana karşı çok samimi ama yılışık değil bu yönünü beğeniyorum. O da seyrinde gitsin istiyor benim gibi galiba, sohbetimizden olumlu enerji aldım çokca onunda aldığını hissettim. bu sevme durumunu açıklamadan evvel aslında neredeyse tam kaptırıcaktım kendimi nerdeyse ama birden sorgulamaya başladım kafamı kurcaladı. Neyse belki de iyi oldu böylesi dürüstlüğü.En azından hissettiklerini saklayan bir yalancı da değil.Zamana bırakıcam bakalım :) tesekkür ederimHer kadın romantik erkek ister ama hani bi laf vardır ağzı laf yalandan korkçaksın diye aymem öyle hergün size methiyeler düzmesi esrarengiz olması ilerde hoşunuza gitmeyebilir. Size samimiyeti çık daha önemli olan. En doğru kararları vermeniz tmennilerimle dikkatli olun inşallah ben yanılıyorumdur ❣
En güzeli sakin sakin ilerlemek olacak sanırsam. aynı kampüs içinde mektuplaşmak istiyor :) birbirimize mektup yazacağız. çünkü şu an ikimizde daha ziyade okul ve derslere yoğunlaşmak istiyoruz. Ha bir de şöyle dedi ; sevgi çemberinde iyice pişmek istiyormuş doğru insana en güzel şiirlerini sunmak için. bakalım ne kadar sözünün eri ve gerçek anlamıyla derin biri? göreceğiz..Hoşlanma < Aşk < Sevmek
Sevmek uzun zamana yayılan bir eylemdir.
Herkes her şey kolay kolay sevilmez.
Bir kere seviyorum diyebildigin insanin her haline şahit olmalısın ,her haline rağmen sevebilmelisin.
Aşk daha farklı,hormonlar in mantık out durumu. Geçici, kimyasal,geçerse ve cidden olumlu çizgide ise yerini sevgiye bırakıyor zaten
Sizin şair beyefendininki hoşlanma. Saçı güzel gözü güzel birini gördüğünde eğer kişinin sohbeti de iyiyse onu toplumun geri kalanından ayırıyor yani hoslanmaya basliyor. Daha ikinizde çok küçüksünüz bu nedenle ne sen onu yargılayabilirsin ne de o sana duygu dayatabilir.
Sakince takılın işte karar vermek için çok erken.
Bana da o yönde imalarda bulunuyor hesap kitap birbirini bulan iki güzel insan arasında olmaz diyor yani ipleri bana bıraktı galiba..Aşkta hesap kitap olmaz
Sevgi sonsuzdur
Güven hepsinde olmalı
Tanı derim
Bana da o yönde imalarda bulunuyor hesap kitap birbirini bulan iki güzel insan arasında olmaz diyor yani ipleri bana bıraktı galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?