- 11 Şubat 2013
- 188
- 97
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama soyle de bise yok mu, insanlarin senin hakkinda dusundugu ne kadar onemli olabilir ki?? Bilmiyorum tabi belki siz onemsiyor olabilirsiniz ama ben bunu dogru bulmuyorum baskasi bana guzel dedi diye guzel cirkin dedi diye cirkin aptal dedi diye aptal zeki dedi diye zeki olmam.. Ben kendimi bildikten sonra baskasi cok umrumda olmaz. Yeri geliyor esimin dedikleri benim isteklerimle uyusmuyorsa kendi bildigimi yaparim bilirim ki kendi istegimi yaparsam kendimi daha guzel dolayisiyla daha mutlu hissedecegim.. Yoksa dediginiz gibi insanlar o kadar kotu ki bu konuda, herkes herkes hakkinda konusmayi hak zannediyor kendinde karsindaki ne hisseder mutlu mu olur bunalima mi girer vs. Dusunmeden konusuyor. Ama bunlara kulaklarimizi tikamak da bizim elimizde bence. :)Insanlarin arkasindan ortalama alti, bari biseye benzese laflari edilmese belki insanlar kendilerine daha cok guvenip bu sekilde kendi reklamini yapmaya ihtiyac duymaz. Devamli birbiri hakkinda konusan insanlarin oldugu bir toplumda normal, itici mi, evet ama normal de.
Merhabalar
Bazen bu durum çok itici gelebiliyor . Arkadaş ortamında sürekli ben güzelim , benim adaylarım çok , isteyenim talibim çok .. Onu nasıl sevdiklerini sürekli ne den anlatır .
Ben olsa da söyleyemem . Ya da güzel hissetsem kendimi yine vurgulayamam.
Yani bunu sürekli güzelim diyen kişi ortalama altında bir hale sahip