İnsan nasıl bu hale gelebilir?!!!

Cok teşekkür ederim gerçekten. Beni gerçekten anlamışsınız.

Kesinlikle

Bastıramıyorsan boşan o zaman. Ya ezik durma yada bitir ama onu da yapamazsın. O zaman psikiatriye git ve tedavi ol depresyondan dolayı bu şekilde olabilirsin. Kendini toplar güçlenirsin.
Doğru Ya bi gideyim değil mi psikiyatriye. Ama emziriyorum ilaç kullanamam muhtemelen.. bir de tek baskı yapan kendisi değil ailesi de tam bir kaos.

birincisi bu hayatı sen yaşıyorsun ve millet ne der diye bu evliliği sürdürmen sadece sana zarar. diğer herkes pofur pofur uyurken olan sana oluyor. milleti asla düşünmeyeceksin.

ikincisi milleti düşündüğün kadar kızı düşüneceksin. kızının sürekli seni istismar eden, psikolojinle oynayan bu adamla yaşamak istediğine emin misin? çocuk büyüdüğünde aynısı ona da yapacağına kalıbımı basarım.

üçüncüsü ise bu adam hasta ve siz de onun kurbanlarısınız.

nasıl kendinde güç bulamadığını, neyi beklediğini anlayamıyorum. seni senden alan, kişiliğine hakaret eden, resmen seni istismar eden bu adama karşı stockholm sendromu yaşadığını düşünüyorum

bir kurtulursan yeniden hayata dönmüş gibi olacaksın. kızına sakın bu kötülüğü yapma. büyüdüğünde seni suçlayacak, aynısını ona da yapacak.

sizin evlilik boşanmaya gidiyor kocanda resmen Allahtan belasını bulacak az kalmış gibi sanki son zülümlerini yapıyor.slak adam sanki bu ettikleri ona dönmeyecek.

Doğru Ya bi gideyim değil mi psikiyatriye. Ama emziriyorum ilaç kullanamam muhtemelen.. bir de tek baskı yapan kendisi değil ailesi de tam bir kaos.

Hamileyken bile kullanılan ilaç var bende araştırıyorum. C grubu ilaçlar zararsızmış mutlaka verebileceği bişey olur. Ben de gidicem hamileyim ve sinir kontrol edememe sorunum var. Bişeye sinirlenip kafamda büyütüyorum. İşin tuhaf kısmı eşyaları çarparken buluyorum kendimi :) ketıl kırdım

Şöyle ki normal zamanda, rutin hayatımızı devam ettirirken sakin biri. Üşengeç oldukça. Ama ben bir şey söylediğim zaman hemen suratı değişiyor direkt savunmaya geçiyor aşağılamaya başlıyor. Sonra da den hareketlerine dikkat diyor. Ona sorun çıkarmadığını sürece iyisin onun için. Ben diyorum Ya senin aklına takılan hiçbir şey olmaz mı? Bir gün gelip de söyle bir durum var ya da canım suna sıkılıyor demiyor. Ama ben bir şey dediğimde içinde ne varsa kusuyor. Güvenmiyorum artık ona. Ne zaman neyi düşünüp neyi düşünmediğini anlayamıyorum.

Çok dikkat et kendine akadasım. Bende de vardı hamileyken seni üzmek gibi olmasın ama kızım da çok sinirli. Bir an önce gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…