- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Cok teşekkür ederim gerçekten. Beni gerçekten anlamışsınız.psikolog deneyin büyükleri araya sok mektup yaz ciddi ol izin verme seni duymuyorum de önce kendini sev bence sonra eşinin seni sevmesine izin ver boşanmakta kolay değil adam buna razıysa boşan ama oda gelemez dersen adam olsun.Artık bir iletişeme geçin böyle iletişim olmaz kendine bak bakımlı ol dik yürü ne oldu buna desin o konuşmuyorsa sen konuşmaya çalışma kitap oku kadın elden gidiyor dedirt ... çocuğuna sarıl yapma gözünü seviyim bir adam için ölüm mü düşünülür yani bak bende boşandım nice boşanan çocuklu arkadaşım var...senin çok çözüm yolun var bırak içerde uyusun sen çocuğunla kendine bak o merak etsin bunlar içerde ne yapıyor diye..biliyorum söylemesi kolay iyice diren ondan sonra çık karşımıza canım kardeşim Allaha emanet ol ...bir dua et o çok önemli.
KesinlikleCocugun oldugu icin rahatlikla "korkma bosan" diyemicem ama cocugunun hatrina hic bisey yapma gormezden gel .. sinir olma aksine gozune soka soka huzurlu olmaya calis ..hic olmazsa bi muddet her hangi bi konuda karsilik bekleme ..
Sana bu hissleri yasattigi icin bu sozleri soyledigi icin varliginla yoklugunu yasat.. sen taktikca o seni takmamaya devam eder ..kacan kovalanir bilmem anlatabildimmi
Sanırım psikolojim çok bozuldu.neden ezdiriyorsun kendini çok üzüldüm okurken inan
Öyle görünüyorİnsan mı?
Doğru Ya bi gideyim değil mi psikiyatriye. Ama emziriyorum ilaç kullanamam muhtemelen.. bir de tek baskı yapan kendisi değil ailesi de tam bir kaos.Bastıramıyorsan boşan o zaman. Ya ezik durma yada bitir ama onu da yapamazsın. O zaman psikiatriye git ve tedavi ol depresyondan dolayı bu şekilde olabilirsin. Kendini toplar güçlenirsin.
Doğru Ya bi gideyim değil mi psikiyatriye. Ama emziriyorum ilaç kullanamam muhtemelen.. bir de tek baskı yapan kendisi değil ailesi de tam bir kaos.
Şöyle ki normal zamanda, rutin hayatımızı devam ettirirken sakin biri. Üşengeç oldukça. Ama ben bir şey söylediğim zaman hemen suratı değişiyor direkt savunmaya geçiyor aşağılamaya başlıyor. Sonra da den hareketlerine dikkat diyor. Ona sorun çıkarmadığını sürece iyisin onun için. Ben diyorum Ya senin aklına takılan hiçbir şey olmaz mı? Bir gün gelip de söyle bir durum var ya da canım suna sıkılıyor demiyor. Ama ben bir şey dediğimde içinde ne varsa kusuyor. Güvenmiyorum artık ona. Ne zaman neyi düşünüp neyi düşünmediğini anlayamıyorum.birincisi bu hayatı sen yaşıyorsun ve millet ne der diye bu evliliği sürdürmen sadece sana zarar. diğer herkes pofur pofur uyurken olan sana oluyor. milleti asla düşünmeyeceksin.
ikincisi milleti düşündüğün kadar kızı düşüneceksin. kızının sürekli seni istismar eden, psikolojinle oynayan bu adamla yaşamak istediğine emin misin? çocuk büyüdüğünde aynısı ona da yapacağına kalıbımı basarım.
üçüncüsü ise bu adam hasta ve siz de onun kurbanlarısınız.
nasıl kendinde güç bulamadığını, neyi beklediğini anlayamıyorum. seni senden alan, kişiliğine hakaret eden, resmen seni istismar eden bu adama karşı stockholm sendromu yaşadığını düşünüyorum
bir kurtulursan yeniden hayata dönmüş gibi olacaksın. kızına sakın bu kötülüğü yapma. büyüdüğünde seni suçlayacak, aynısını ona da yapacak.
Doğru Ya bi gideyim değil mi psikiyatriye. Ama emziriyorum ilaç kullanamam muhtemelen.. bir de tek baskı yapan kendisi değil ailesi de tam bir kaos.
Çok dikkat et kendine akadasım. Bende de vardı hamileyken seni üzmek gibi olmasın ama kızım da çok sinirli. Bir an önce gitmelisin.Hamileyken bile kullanılan ilaç var bende araştırıyorum. C grubu ilaçlar zararsızmış mutlaka verebileceği bişey olur. Ben de gidicem hamileyim ve sinir kontrol edememe sorunum var. Bişeye sinirlenip kafamda büyütüyorum. İşin tuhaf kısmı eşyaları çarparken buluyorum kendimi :) ketıl kırdım
İniallah öyle olur. Yarına randevu aldım biraz önce. Gideceğim inşallah.Bu aile meselesi de cinnet geçirtecek resmen ya.
Git görün bak zamanla bunları kafana bile takmazsın belki düzelir bile ilişkiniz
Hayırla, sağlıkla doğsun bebeğin arkadasım. Rabbim size bağışlasın.Bende bundan korkuyorum işte. İstemiyorum yansımasını. Mutlaka gidicem..
Yok tam tersine. Ne karar alsa arkasında oluyorum. Bi konuyu bi kez konuşmak kafi aynı konuyu konuşmam mesela sıkılırım. İnan böyle bir durum yok.Kuzum yanlis anlamazsan cok konusuyormusun? Ya da surekli soyle yaptin boyle yaptin gibimi soyluyorsun?
O zaman yemi fazla gelmis klasik öküzYok tam tersine. Ne karar alsa arkasında oluyorum. Bi konuyu bi kez konuşmak kafi aynı konuyu konuşmam mesela sıkılırım. İnan böyle bir durum yok.
Benim en büyük sıkıntım, bana yapılan her şeyi bi kalemde unutup insanları baş üstünde taşımam. çok yerinde bir şey söyledin arkadasım.O zaman yemi fazla gelmis klasik öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?