- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Bilmiyorum doğru zamanı bekliyorum deyip kendimi kandırmayacqm. Çok Yorgun'um. Herkes tarafından verilecek tepkilerden çekinşyoeum. Bir de kızımı düşünüyorum.ee neden evlisin hala ?
mutsuz bir anne ,saldırgan bir baba kızınıza ne verebilir?Bilmiyorum doğru zamanı bekliyorum deyip kendimi kandırmayacqm. Çok Yorgun'um. Herkes tarafından verilecek tepkilerden çekinşyoeum. Bir de kızımı düşünüyorum.
Ne zmn Sıkıntısı olsa bana yüklenir zaten. Bencil. İşten ayrıldı ama aramak gibidir bi gayreti Yok üşeniyorHerhangi bir sıkıntısı stresi mi var size yansıtıyor işiyle ilgili filan
Dik duracaksın arkadaşım kötü bişey değil ki ayrılmak.milletin ağzı torba değil ki büzesinBilmiyorum doğru zamanı bekliyorum deyip kendimi kandırmayacqm. Çok Yorgun'um. Herkes tarafından verilecek tepkilerden çekinşyoeum. Bir de kızımı düşünüyorum.
Onun hırsını öfkesini bastıramıyorum. Ben dik durdukça daha kötü saldırıyor. Ve artık midem bulanıyor.Eğer boşanmicaksanız karşısında ezilmeyin. Ezildikçe hakaret eder çünkü sizin bunu taktığınızı görüyor..
Sen stres topu musun bir de kendini akıllı sanıyor sana bağırıp çağırıp ama ben haklıyım hakettin diyor yavuz hırsız misaliNe zmn Sıkıntısı olsa bana yüklenir zaten. Bencil. İşten ayrıldı ama aramak gibidir bi gayreti Yok üşeniyor
Aynen öyle gerçekten.Sen stres topu musun bir de kendini akıllı sanıyor sana bağırıp çağırıp ama ben haklıyım hakettin diyor yavuz hırsız misali
Her seferinde senin hayatta yaptığın tek iyi şey kızımızı doğurman onun dışında bi b.ka yaramıyorsun diyor.
Onun hırsını öfkesini bastıramıyorum. Ben dik durdukça daha kötü saldırıyor. Ve artık midem bulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?