Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu erkeklere sorsanız hepimizi hayal kırıklığına uğratıcak cevaplar alırsınız gibi geliyor.
Biz bayanlarsa duygularımız için evleniyoruz sanırım...
bence erkekler düzenli bi hayatları olsun diye evleniyo,kadınlar çocuk ve kendilerine ait bi yuva için..
acı çekmek için :)))))
özüm ben gerçekten mutluyum sadece şaka yaptım o kadar merak etme :)
bugün benim evlilik yıldönümümmm sevgi ve saygı ile geçen 20 yıl dilerim herkes benim kadar mutlu olur herkesin karşısına sevebileceği ve çok seven bir insan çıkarŞeniz:1hug:
evlılık yıldonumunuz kutku olsun.ınsan mutlu olmak ıçın ,hayatını paylasmak ıçın evlenır bence.paylasılamayan hayat tek basına geçen bır omur ınsanı nasıl mutlu edebılır kı....allah herkeze mutlu bır evlılık hayatı nasıp etsın .
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada :)
ömür aslında çok uzun gibi görünüyor ama gerçekten göz açıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor
ama bu kısa ömre okadar çok sığdırmak için svaşıyoruzki bazen yanıbaşımızda olan güzellikleri göremez oluyoruz
ASLINDA YAŞAMIMIZIN HER ANI ÇOK GÜZEL görebilen hissedebilen için yazılarından anladığım kadarıyla erken olgunlaşan hayatı tanıyan bir kişiliğin var
ALLAH sana uygun seni anlayan seni senle yaşayabilecek birini nasip etsin inşallah
hayatın boyunca mutlu ol:1hug:
ayyy cok sagol ya, agzindan bal damliyor insallah öyle olur:1rolleyes:
tek dilegim bu zaten bu konuyla ilgili,hayirlisi neyse o olsun,
gec olsun güc olmasin diye beklioz bakalim
bu ara evlilik yildönümün kutlu olsun, nice mutlu yillara
![]()
insan evlenceği kişi ile tanışdığı zaman o oldugunu anlıyor bence.Ömrümü seninle geçirmek ,seninle yaslanmak istiyorum diye geçirmişdim içimden.İnsanın kendine sorması gereken ilk soru ben bu insanla ömrümün sonu kadar beraber yasıyabilecekmiyim olamalı .Eğri ile doğrusuyla ,tüm huylarını göz önüne alarak düşünmeli.Ve sonunda cevapınız evet ise karsınızdaki dogru adamdır.İyki evlenmeşim.Eşim herşeyim
eşin iyi olursa mutlu,kötü olusa filozof olursun"
insan evlenceği kişi ile tanışdığı zaman o oldugunu anlıyor bence.Ömrümü seninle geçirmek ,seninle yaslanmak istiyorum diye geçirmişdim içimden.İnsanın kendine sorması gereken ilk soru ben bu insanla ömrümün sonu kadar beraber yasıyabilecekmiyim olamalı .Eğri ile doğrusuyla ,tüm huylarını göz önüne alarak düşünmeli.Ve sonunda cevapınız evet ise karsınızdaki dogru adamdır.İyki evlenmeşim.Eşim herşeyim