İnsan olarak sevilmek

Kafam hiç çalışmıyor ki böyle şeylere ya biraz da geç kaldım aslında 25 yaşına kadar okuldu stajdı sınavdı hiç kafa yormadım olur bir şekilde dedim geçtim şimdi de çağın gerisinde kaldım

Erkekler asik olmak icin isveli cilveli oyunlu taktikli kadinlari tercih eder. Cunku merak uyandirir arzulatir. Asla net olmamak lazim bildigin kapali kutu bigun oyle bigun boyle dengesiz kizlar hep kazandi

Valla en iyisini yapmışsın akışına bırak elbet kafana uyan birisi çıkar o döner etrafında vakti var herseyin.Gül geç hatta yarın benim için cık bir kahve iç şöyle hüpürdete hüpürdete

Erkekler asik olmak icin isveli cilveli oyunlu taktikli kadinlari tercih eder. Cunku merak uyandirir arzulatir. Asla net olmamak lazim bildigin kapali kutu bigun oyle bigun boyle dengesiz kizlar hep kazandi
Offf o zaman mesela bir gün çok tatlı konuşuyorsam diğer gün sorunlarım var oğlum yalnız bırak beni diyeceğim…. Belki böyle gizemli bir hava yaratırım

Ohhh hatta şimdi bile içebilirim yerinize, hüpürdete hüpürdete deyince canım çekti

Çok hevesli olma konusu ile alakalı şunu söyleyeyim, yani kadını erkeği var mı bu işin bilmiyorum ama bugüne kadar bana çok hevesli yaklaşan kim olduysa (ki çekme meselesi herhalde bana genelde hevesliler denk geldi) hiçbir zaman bana hevesli insanları çekici bulmadım, çekilmedim yani ben onlara. Niçin bilmiyorum. En son hoşlandığım kişi de beni arkadaş olarak gören biriydi mesela. Son bir yıldır ben çok fazla insanla tanışma olaylarına girdim nerden baksan 5-6 tane fazla hevesli kişiye denk geldim ve acayip ittiler beni. Bula bula arkadaş görene kayar gibi oldu kalbim sonra ondan da soğudum ahahha. Tamam hevessiz olanlar da soğuttu ama ortayı bulmak lazım. Çok net olmak çekici bişey değil bence yani ben hiç çekilmiyorum.

Yok benim anlatmaya çalıştığım şey sizin elinizde olan, yapmanız ya da yapmamanız gereken bişey değil. Yaydığınız enerji. Buna ister aura deyin, ister dişil enerji ya da yeni nesil başka bişey. Ben insanların elle tutulur gözle görülür şeylerden çok enerjiyle iletişim kurduklarını düşünüyorum. Hani bazen bir insanla ilk kez tanışır beş dakika sohbet eder ve yıllardır tanıyormuş gibi hissederiz ya işte o frekanslarımız, enerjimiz tuttuğu için. Sizin enerjiniz karşı cinse kanka enerjisi olarak gidiyor olabilir. Sürekli aynı şeyi yaşıyorsanız kesin burda bir sorun vardır bence.

Belki de kafanız çalışmadığı için bu tür şeylere-siz dediniz:)-yanlış kişilerden hoşlanıyorsunuz hep.
Belki de itiyorsunuz insanları bir şekilde bilemem.
Ama taktikle ilgisini çekersin tanımak ister belki, taktik orda işe yarayabilir bak.

Aslında doğru olanı yapıyorsunuz. Neyseniz o olmaya devam edin bence. Birde şöyle davranmayı deneyeyim desenizde değişmeyecektir bence bu karşınızda ki kişiyle alakalı bir durum aslında. Bu tür kıyaslamaları pek sevmesemde maalesef yaşadığımız bi gerçek yabancı biriyle tanışıp konuştuğumuzda muhabbet olduğu gibi güzel giderken senin ettiğin iltifatları '' aha asılıyor bana '' gibisinden ön yargılı tavırlar sergilemeden algılıyorlar. Ama bizimkilere yapınca ya anında teklif eden oluyor ya suyunu çıkartıyor. Hoşlantı değil normal bi muhabbeti bile evlenme teklifi olarak düşünecekler neredeyse Bu sadece kızlarda olan bi şey erkeklerde de çok ortası yok bunların. Konuşurken iki kez düşünüyorum ne anlar acaba diye. Normalde bende netim ama bizimkilere karşı değil İnsan olarak sevmeyecekte napacakmış arkadaş olarak görüyorum desin direk

Cilve dememiş zaten enerji demiş

Evet anladım sizi kesinlikle aura diye bir şey var ama mesela benim tecrübe ettiğim ilişkinin en başında böyle olmuyor, adamlar çok tutkulu tutkulu yaklaşıyorlar bu bahsettiğim gözlerini üzerimden alamıyordu aşırı aşık haller bilmem ne sonra ben de elde olduğumu mu hissettirdim nedir o kadar anlamıyorum ki sonuç bu cümle. Yada okuldan vardı birisi vardı örneğin, sürekli iltifatlar benimle vakit geçirmek istemeler, beraber vakit geçirdiğimizde ise benimle vakit geçirdiği için ne kadar şanslı olduğunu anlatan uzun uzun mesajlar, hediyeler şarkılar ardından bana dedi ki yoo biz flört falan etmiyoruz. Ben de o yüzden düşünüyorum, acaba ben kendimi çok açtığımdan karşı taraf kendini mi çekiyor veya taktiksel hareketler yapmadığımdan kankaya mı bağlıyorum nedir. Mesela bunları yazarken aklıma şu sahne geldi, aşkı memnudafirdevs yöreoğlu telefonu hemen açmıyordu telefon elimde hazır olduğumu beklemesin ya da davet edilen yere hemen gitmiyordu planlarım var son dakikada gelecek bir insan değilim ben diye acaba diyorum ben böyle yapmadığımdan mı oluyor aklımda deli sorular

Ahahaha yani netim dediysem beğendiğim çocuğa da sana ölüyorum bitiyorum imajı vermiyorum da direkt belli ediyorum hoşlandığımı demek istedim. Ama neyse ben de sizinle aynı düşünüyorum işte azcık istekli görününce o çekiciliği yitiriyorum galiba.

Evet onu da düşündüm yanlış ve uyumsuz kişilerden de hoşlanıyor olabilirim ama hani iki taraf birbirinden hoşlandığını belli ettiğinde niye diğer taraf kendini çekiyor anlamıyorum işte

Evet onu da düşündüm yanlış ve uyumsuz kişilerden de hoşlanıyor olabilirim ama hani iki taraf birbirinden hoşlandığını belli ettiğinde niye diğer taraf kendini çekiyor anlamıyorum işte
Kaçan kovalanıyor işte havalara giriyorlar.İşleri güçleri hava civa

Herkesin hayat tecrübesi farklı tabi ama ben de ömrüm boyunca taktik yapabilen bir insan olmadım. Yapmak da istemedim açıkçası. Burda da az çok tanınırım aklıma geleni filtrelemeden direkt yazmamla normal hayatta da öyleyim, filtrem yok, her şey açık net bende. Duygusal ilişkilerimde de böyleyim. Ne hissediyorsam dilimde ya da vücut dilimde direkt ama durum sizin tam tersiniz oldu hep. Friendzone’a atmaya çalıştıklarım ilanı aşk etti, istediğim her herifi bir şekilde elde ettim. Duygusal ilişkilerde hemen hemen hiç sorun yaşamadım şimdiye dek. Öyle işveli cilveli bi kadın da değilim. O yüzden diyorum davranışlarla ilgili olmayabilir diye. Bilemedim...

Belki de şansım yoktur.
Friendzone’a atmaya çalıştıklarım ilanı aşk etti, istediğim her herifi bir şekilde elde ettim.
Öğretir misiniz bana diye ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…