- 11 Aralık 2018
- 41.409
- 257.396
- 598
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Öğretilen bişey olsa keşkeBelki de şansım yoktur.
Öğretir misiniz bana diye ağlamak istiyorum
Tabii canim, uyandirmak lazim. Gel gitlerin olucakOfff o zaman mesela bir gün çok tatlı konuşuyorsam diğer gün sorunlarım var oğlum yalnız bırak beni diyeceğim…. Belki böyle gizemli bir hava yaratırım
Ama ben de ben de. Yalnız bilmiyorum biliyor musunuz bu arada bu tiplerin fake’i çok türedi. Sırf daha çok kızla etkileşim içinde olmak için aşırı kitap okuyorum, tiyatro severim ayaklarına yatıyorlar. Okuldaki öyleydi mesela, sonradan ben bağlanamıyorum yeaaa deyip ıssız adam tribi yaptıÖğretilen bişey olsa keşke
Benim etrafımda tuttuğum adamlarla ilgili olabilir belki. Nerde zeki, efendi, okuyan eden, kültür mantarı adam var onları seviyorum hep. Hem arkadaş olarak hem sevgili/eş olarak. Milletin yerine p.ç tercih ettiği efendi adamlar benim tercihim hep. Bir miktar sapyoseksüel olabilirim
Yeni nesil çok acayipAma ben de ben de. Yalnız bilmiyorum biliyor musunuz bu arada bu tiplerin fake’i çok türedi. Sırf daha çok kızla etkileşim içinde olmak için aşırı kitap okuyorum, tiyatro severim ayaklarına yatıyorlar. Okuldaki öyleydi mesela, sonradan ben bağlanamıyorum yeaaa deyip ıssız adam tribi yaptı
Siz kendi ilişki anlayışınızı eşiniz üzerinden tanımlıyor olmayasanız bu ne?Tabii canim, uyandirmak lazim. Gel gitlerin olucakben mesela ayda 1 hafta hormonlarim var yorma beni diye hala gel git yaparim esime. Canim sikilinca biseye takar tartisirim ne gerek var hep sakin monoton net olmaya. Sonra bi bakmissin adam hediyeler bilmem neler mecbur yapicak evliyken bile cok net olmaya gerek yok. Kadin erkek iliskisi bildigin av avci iliskisi. Tam yakaladim artik hersey tamam dedigi yerde kacican. Zaten az dert gam vermezsen sikildim yok evliligimiz moton yok bilmem ne parasi varsa borca sokucan istemek lazim calissin ki yatmaya vakti olmasin
Evet elbette gösterilenden fazla ilgi göstermek karşı tarafı iter, ben daha çok diyorum ya bana bir adım gelene, taktiksiz sorgusuz eğer ben de hoşlanmışsam ben de adım atıyorum. Örnek vereyim mesela, bu flört sandığım kişiyle aynı şehirdeyken bana mesaj atardı akşamlark yürüyüş yapmak ister misin yürüyelim vs ben de evet derdim. Bir yere davet ederdi giderdim, ne biliyim ekstra öyle bir şey yapmadım ancak hoşlandığımı da belli ettim. Ama mesela bu olaydan sonra acaba her çağırışında gitmese miydim? Son dakika davet ettin planım mı var deseydim diye düşünmedim değil, çünkü Her şey çok güzel giderken iltifatlar, hediyeler havada uçuşurken her gün beni görmekten ne kadar mutlu olduğunu söylerken birden olay biz flört değiliz, ben ilişkilerde iyi değilim bu arada aramızı bozmak istemiyorum oldu.Biz flörtleşsek anlardın bilmem ne demeye başladı ben şok. Hayır, bu nasıl yanlış anlaşılır mesela, her gün görüşmek istemek. Hediyeler yollamak. Sabahları kahvaltı yapıp yapmadığımı sorup, kahvaltı yapmadıysam işten hemen çıkıp bana kahvaltılık bir şeyler alıp döneceğini söylüyordu bu nasıl flört olmuyor ya ahajsjsjs benim kafam almıyorTaktiksiz derken neyi kastettiğin de önemli. Ben de taktik sevmem ama mesela içimden geliyor diye de bana yeterli ilgi göstermeyen kişiyi ilgiye boğmam. Bu bir taktik değil, dengeyi korumak. Yoksa itici duruyor. Kendi içinden gelenlere bakarken karşı tarafın sinyallerine de bakmak lazım.
Yok mesela okuldaki tam profesyoneldi. Konuştuğu zaman dinletiyordu, çok kitap okuyor, bana da öneriyor. Bana kitaplar yolluyordu, içine de notlar iliştiriyordu. Tiyatroya bayılıyordu. Her sohbetimiz dolu dolu geçiyordu birbirimizden çok şey öğreniyorduk. Birbirimize makaleler falan yolluyorduk. Ben o zaman demiştim ki oha hayallerimdeki erkek ajskdkdsk öyle çapkınlıkla saçma sapan ilişkilerle alakası yok. Sonra birden ıssız adam tribine girdi. İlişkide iyi değilmiş, beni çok sevip kaybetmekten her şeyi mahvetmekten korkuyormuş. Bir de bağlanmaktan korkuyormuş çünkü güzel kız gördüğünde kendini tutamıyormuş. Ama sonradan konuşmalarından da anladım ki bu yöntemi herkese uyguluyor, kitaplar, felsefi sözler vs.Yeni nesil çok acayip
Ama fake olanı anlaşılır sanki yav, anlaşılmıyor mu?
Aslında bu seninle alakalı olmayadabilir. Aynı durumu arkadaşım da yaşadı, sonra öğrendik ki eski sevgilisi mesaj atmış o da ona dönmüş. Zaten bir insan başta aşırı ilgi gösteriyorsa bana sahte geliyor. Tam tanımadan insan nasıl sevebilir ki? Sadece etkilemek için şov gibi.Evet elbette gösterilenden fazla ilgi göstermek karşı tarafı iter, ben daha çok diyorum ya bana bir adım gelene, taktiksiz sorgusuz eğer ben de hoşlanmışsam ben de adım atıyorum. Örnek vereyim mesela, bu flört sandığım kişiyle aynı şehirdeyken bana mesaj atardı akşamlark yürüyüş yapmak ister misin yürüyelim vs ben de evet derdim. Bir yere davet ederdi giderdim, ne biliyim ekstra öyle bir şey yapmadım ancak hoşlandığımı da belli ettim. Ama mesela bu olaydan sonra acaba her çağırışında gitmese miydim? Son dakika davet ettin planım mı var deseydim diye düşünmedim değil, çünkü Her şey çok güzel giderken iltifatlar, hediyeler havada uçuşurken her gün beni görmekten ne kadar mutlu olduğunu söylerken birden olay biz flört değiliz, ben ilişkilerde iyi değilim bu arada aramızı bozmak istemiyorum oldu.Biz flörtleşsek anlardın bilmem ne demeye başladı ben şok. Hayır, bu nasıl yanlış anlaşılır mesela, her gün görüşmek istemek. Hediyeler yollamak. Sabahları kahvaltı yapıp yapmadığımı sorup, kahvaltı yapmadıysam işten hemen çıkıp bana kahvaltılık bir şeyler alıp döneceğini söylüyordu bu nasıl flört olmuyor ya ahajsjsjs benim kafam almıyor
Evettt kesinlikle anlattıklarınıza katılıyorum. Mesela diyorum ya, bu çocuk üzgünüm diye gecenin köründe sırf beni görmek için kapıma geldi ve ertesi güne yetiştirmesi gereken çok acil bir işi vardı ve o iş olmazsa da gerçekten bir çok sorunla uğraşacaktı ben de dedim ki neden geldin işini hallet lütfen. Bana hiçbir şey senden önemli değil dedi. Bütün bunlardan sonra flört etsem anlardın, sen çok değerlisin bunu bozmak istemiyorum oldu ya belki ilişkiye dönmemesi en hayırlısıydı ona sözüm yok ama tek takıldığım nokta iş gerçekten oradan bu noktaya nasıl geliyor. Ne yapıyorum da itiyor muyum napıyorum öyle anlamsız kiAslında bu seninle alakalı olmayadabilir. Aynı durumu arkadaşım da yaşadı, sonra öğrendik ki eski sevgilisi mesaj atmış o da ona dönmüş. Zaten bir insan başta aşırı ilgi gösteriyorsa bana sahte geliyor. Tam tanımadan insan nasıl sevebilir ki? Sadece etkilemek için şov gibi.
Genel olarak ben de taktik sevmem ama küçük taktikler yapabilirsin aslında. İlişkide nasılsın bilmiyorum belki zaten böylesindir ama yine de aklıma gelenleri yazayım. Her zaman yazıldığı dakika geri dönülmesi bana çok itici geliyor. İşi gücü yok telefon başında beni mi bekliyor diye düşünüyorum. Ya da ne bileyim çok gözüne sokmadan başka seçeneklerin olduğunu da göstermek lazım. Kısacası karşı taraf ‘ne kadar bos bir hayatı varmış ki yeni tanıştığı bir insana hemen tüm hayatını kanalize etti’ diye düşünmemeli. Hemen merkeze alınmamalı.
O adam dışında birinde de böyle şeyler yaşadın mı?Evettt kesinlikle anlattıklarınıza katılıyorum. Mesela diyorum ya, bu çocuk üzgünüm diye gecenin köründe sırf beni görmek için kapıma geldi ve ertesi güne yetiştirmesi gereken çok acil bir işi vardı ve o iş olmazsa da gerçekten bir çok sorunla uğraşacaktı ben de dedim ki neden geldin işini hallet lütfen. Bana hiçbir şey senden önemli değil dedi. Bütün bunlardan sonra flört etsem anlardın, sen çok değerlisin bunu bozmak istemiyorum oldu ya belki ilişkiye dönmemesi en hayırlısıydı ona sözüm yok ama tek takıldığım nokta iş gerçekten oradan bu noktaya nasıl geliyor. Ne yapıyorum da itiyor muyum napıyorum öyle anlamsız ki
Kaç yaşındasınız? Kimse için degismeyin sizi olduğunuz gibi kendiniz olarak sevecek biri elbet olacaktır.Herkese merhaba,
Direkt konuya gireceğim, ben ilişkilerde biraz takıntılı ve dümdüz bir insanım. Taktik yapmayı falan hiç öğrenemedim. İçimden nasıl gelirse öyle davranıyorum sürekli ilk adımı atmak istiyorsam atıyorum, konuşmak istiyorsam konuşuyorum hoşlandıysam taktikler yapıp geri çekilmiyorum. İlişkilerde neysem oyum, aman bir adım geride durayım aman beni kovalasın falan hiç böyle taktiklere girişmiyorum. Ama hep sonunda kaybeden ben oluyorum. Bugün birisi bana, seni insan olarak çok seviyorum ama ilişkide bir uyumsuzluk var dedi çok üzüldüm. İnsan olarak sevmek nedir ya direkt beni arkadaş bölgesine yolladı gibi hissettim. Hissetmekte değil öyle aslında. Bu zamana kadar doğru dürüst hiç ilişkim olmadı flörtten öteye gitmiyor ondan da friendzonelanıp duruyorum. Yapıştı bu bana. Çok üzüldüm işte dertleşmek istedim…
O zaman anlatmakta sorununuz var insanlar belki bu yüzden kaçıyorYani asla patavatsız bir insan da değilimneyse ben başka bir şey anlatmak istemiştim :)
Nasıl belli ediyorsun, napıyosun mesela? Ölüp bitmeyi kastetmiyorum zaten ben de ama sanki belli etmenin de bi dozu var gibi. Onun altında mısın üstünde misin bunu bi saptamak lazım.Ahahaha yani netim dediysem beğendiğim çocuğa da sana ölüyorum bitiyorum imajı vermiyorum da direkt belli ediyorum hoşlandığımı demek istedim. Ama neyse ben de sizinle aynı düşünüyorum işte azcık istekli görününce o çekiciliği yitiriyorum galiba.
Evet ve sonuç hep bu. Bu yazdığım olay dün oldu işte. İnsan olarak çok seviyormuş beni valla anlayamıyorum artıkO adam dışında birinde de böyle şeyler yaşadın mı?
Yukarıda yazmıştım aslında, yani davet edince son dakika daveti de olsa gidiyordum. Her davete gidiyordum yani, bazen de gitmemek lazım işte diye yorumluyorum. Ne biliyim mesaj attığında hemen dönüyordum, mesela o bana benimle vakit geçirmekten ne kadar mutlu olduğundan bahsedince ben de aynı şekilde karşılık veriyordum. Ama şunu anladım ki, bir iki tık geride durmak daha serin kanlı olmak lazım galiba. Mesela mesaj atıp bir kaç saat sonra buluşalım deyince ay yok planlarım var deyip gitmemek lazım diye yorumluyorum şu anNasıl belli ediyorsun, napıyosun mesela? Ölüp bitmeyi kastetmiyorum zaten ben de ama sanki belli etmenin de bi dozu var gibi. Onun altında mısın üstünde misin bunu bi saptamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?