İnsan olup ona öyle yazacakmışım

tasbebekcanan36

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
7
11
3
Kizlar merhaba kisaca anlaticam derdimi sevgilime anlam veremiyorum nedenini soracak olursaniz 2 gun once sinavi vardi kotu gectigi icin biraz asabiydi ufak tefek beni terslemesi oldu fazla aldiris etmedim o günün gecesinde isten eve gec saatte geldigim icin cok yorgun oluyorum yataga yatar yatmaz uyumusum uyanip insan uyandirir uyuyakalmisim dedim bu soyledigimi ters anlayip bana uykundan feragat edip ozlem gideremiyoruz ki diye sitem etti bende sen nasil bir insansin sen uyuyakalinca ben boyle mi yapiyorum keyfimden uyudum sanki dedim yorgunsan neden uyandirayim ki dedi o zaman sitem etme dedim sonrasinda ise ariyim mi uyuyim mi diye soru sordum once uyu dedi ardindan arada beni sevdiğini soyle dedi bende uyku sersemligi ile diyesim kalmadi umursamiyorsun dedim aslinda tam olarak soyledigi seyi ters anladim (telefon ile konusmak degilde mesaj olarak dile getirmek gibi) ve bana demedigini birakmadi salak,bencil,dusuncesiz,anlayissiz. Neymis ders calisiyormus ve onu anlamiyormusum aslinda ders calismasina laf ettigim yoktu sadece genel olarak ilgisiz oldugunu farkettim ve soyledim ertesi günde bana "insan ol oyle yaz olmayacaksan hic yazma" gibi bur cumle kurdu evet kirildim ve inanin konusasim bile gelmiyor bu nasil cumledir ve evlilikten falan soz ediyoruz boyle biriyle nasil ciddi dusunebilirim her seferinde cocuk gibi kusup gidecek mi her seferinde boyle cumleler mi kuracak nedir bu tam olarak ?

Kaba adam. Fıtrat meselesi düzelir sanma. Evlenince daha beterlerini söyler. Kırılmış olabilir ama o şekilde mi.ifade etmesi gerekiyo insan ol ne demek ol olmayacaksan yazma ne demek. Senin yerinde olsam bu üslubu bozuk adamdan ayrılırım hiç yazmam gelip bişe derse git insan olanını bul derim engellerim

Ben olsam bıdaha yazmaz ayrılır peşimde koştururum.
Şimdi bunları diyen ilerde neler demez.
Arada saygı kalmadımı ilişki yurumez.
Bu adamları bu kadar şımartmanın anlamı yok.
Bı adam sızı sevıyosa nası salak bencıl gıbı kelımeler kullanıyor anlamıs degılım.

Kız senin kayınvaliden daha dun çayına cinsel isteği azaltan ilaç koyuyordu o noldu? Ne ara boşandın da sevgilin oldu? Kimi kekliyorsun sen?

Kız senin kayınvaliden daha dun çayına cinsel isteği azaltan ilaç koyuyordu o noldu? Ne ara boşandın da sevgilin oldu? Kimi kekliyorsun sen?
Özgürce paylaşım yapabilmek burada derdimizi paylasabilmek ne zamandan beri suc oldu acaba? Hesabi ablamla beraber ortak kullaniyoruz sebebide benim daha önce burada çok fazla açtığım üyelik oldu ama çoğunun sifresini unuttum ve bir daha açmak istemiyorum ablamdan giriyorum oldu mu bebecikss hanim ?

merhaba , şimdi okurken ben de ilk önce ARADA beni sevdiğini söyle yi telefon et olarak algıladım sanırım ben de aynı senin gibi tepki verirdim :110:

ama bu erkekleri anlayamıyorum salak , bencil , düşüncesiz gibi kelimeleri sevdiği insanlara karşı bi anlık sinirle bile söylemelerini kabullenemiyorum.

ilk olarak sakin kafaya yüz yüze bu problem ve karşılıklı şikayetler istekler beklentiler vs. paylaşılmalı. (sonuçta evlilik gibi ciddi bir hedefiniz varmış madem) Gönül bu kırılır sevdiğine daha çok kırılır ve konduramaz yapılmamalı. birbirimize karşı sokaktaki adam değiliz .

Sonra bakıyoruz huylu huyundan vazgeçmiyor o zaman yolları ayırmak gerekiyor , Ailemiz bu maldeğnekleri bizi ezsin diye yetiştirmedi.

Özgürce paylaşım yapabilmek burada derdimizi paylasabilmek ne zamandan beri suc oldu acaba? Hesabi ablamla beraber ortak kullaniyoruz sebebide benim daha önce burada çok fazla açtığım üyelik oldu ama çoğunun sifresini unuttum ve bir daha açmak istemiyorum ablamdan giriyorum oldu mu bebecikss hanim ?
O zaman bir üyeliği birden fazla kişinin kullanmasının yasak olduğunu bilecek kadar Kadınlar Kulübü deneyiminiz var. Üyelik iptal edilmiştir.

Back
X