- 28 Mayıs 2018
- 7
- 11
- 3
- Konu Sahibi tasbebekcanan36
Kizlar merhaba kisaca anlaticam derdimi sevgilime anlam veremiyorum nedenini soracak olursaniz 2 gun once sinavi vardi kotu gectigi icin biraz asabiydi ufak tefek beni terslemesi oldu fazla aldiris etmedim o günün gecesinde isten eve gec saatte geldigim icin cok yorgun oluyorum yataga yatar yatmaz uyumusum uyanip insan uyandirir uyuyakalmisim dedim bu soyledigimi ters anlayip bana uykundan feragat edip ozlem gideremiyoruz ki diye sitem etti bende sen nasil bir insansin sen uyuyakalinca ben boyle mi yapiyorum keyfimden uyudum sanki dedim yorgunsan neden uyandirayim ki dedi o zaman sitem etme dedim sonrasinda ise ariyim mi uyuyim mi diye soru sordum once uyu dedi ardindan arada beni sevdiğini soyle dedi bende uyku sersemligi ile diyesim kalmadi umursamiyorsun dedim aslinda tam olarak soyledigi seyi ters anladim (telefon ile konusmak degilde mesaj olarak dile getirmek gibi) ve bana demedigini birakmadi salak,bencil,dusuncesiz,anlayissiz. Neymis ders calisiyormus ve onu anlamiyormusum aslinda ders calismasina laf ettigim yoktu sadece genel olarak ilgisiz oldugunu farkettim ve soyledim ertesi günde bana "insan ol oyle yaz olmayacaksan hic yazma" gibi bur cumle kurdu evet kirildim ve inanin konusasim bile gelmiyor bu nasil cumledir ve evlilikten falan soz ediyoruz boyle biriyle nasil ciddi dusunebilirim her seferinde cocuk gibi kusup gidecek mi her seferinde boyle cumleler mi kuracak nedir bu tam olarak ?