Konuya çok başka bi yerden girip konuyu dağıtmışsınız.
Cinsellik bu kadar basittir. Neye göre ve kiminle olduğuna bağlı. Kişiyi seçmek size kalmış, ben de herkesle yaşanmasını doğru bulan biri değilim.
13 14 yaşındakilerin bunu yapmasını yadırgamayacak birini de bulabileceğimizi zannetmiyorum. Toplum baskısı derken yine bunu kastetmemiştim.
Buna katılmadan edemeyeceğim...
Akidem: burada kimse bu konuyu paylaşan kişiye "eğer sevgilinin bir beklentisi varsa cinsel anlamda (sevişmek) git yap" demiyor farkındaysan!
Herkeste bu kişinin kaç yaşında olduğunun (söylediği değil, tahminen düşünelenin) farkında.
Konun başlığı ne? "İnsan sevdiğine dokunabilir mi? [Evlenmeden önce]" - "İnsan sevdiği ile sevişebilir mi? [Evlenmeden önce] değil!
O yüzden burada kişiler yorumları "tensel dokunmaktan" buna örnek olarak elini tutmak, yanağını okşamak, beline sarılmak, belki öpmekten bahsediyor.
Senin o uluorta sevişiyor dediğin ergenleri bizlerde görüyoruz.
Bizde hiç bir zaman "aman evladım ne güzelde yaptın, birazda şöyle yapın daha iyi olur" demiyoruz!
Bizde karşı çıkıyoruz!
Ben sadece niçin konunun bu kadar "tensel dokunmaktan" "sevişmeye" taşındığını anlamış değilim.
Ayrıca, bir bayan ne güzel paylaşmış "kocam ile evlenmeden önce ona dokunmayı isterdim, dokunmak sadece cinsellik için değil onu sevdiğin için yapmak isteyeceğin birşeydir" demiş.
Ne güzel demiş!
Sevgiyi bilenler anlar demişsin, bir başka yorumunda.
O zaman bende sevginin S"sinden anlıyorsam ne olayım....
Senin mantığın ile yola çıkarsak dün akşam şöyle birşey oldu.
Nişanlım ve arkadaşları ile buluştuk, sonrasında hep beraber bir arabaya binmek zorunda kaldık.
Tuttuğumuz eve bakacaktık, araba o kadar sıkışık oldu ki 6 kişi arabaya binecektik.
Arka koltuğa 3 erkek ve ben binmek zorunda kaldım fakat, o kadar sıkışıktı ki (araba küçük olduğu için) nişanlımın kucağına oturarak gitmek zorunda kaldım.
Neyseki mesafe kısaydı. Ama demekki ben çok yanlış yoldayım... Hemde çok...