- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
- Konu Sahibi yasemin1995
-
Gidip sırrını olmadık birine anlatıyorsa darılırız amaKonu sahibi neredesiniz? Bombayı kucağımıza bırakıp gittiniz. Kendi kendimize teori üretip duruyoruz burda.
Ben de kızlığını diktirdi de eşinden saklıyor sanmıştım eski konularından anladığım kadarıyla bu mümkün değilmişKesin biri birini aldatiyor. Konu sahibi de gordu.
Bize sırrı olduğunu söyledi de eline ne geçti di miŞimdi bi bakayım dedim ama
Sır, hala sır olarak hayatına devam ediyor.
Yaşanması gerekiyormuş diyip geçiyorum bende. Ben her zaman masumumBenim sadece kendimin bildiği birçok şeyi unuttuğum için, sır olmuyor bir süre sonra mesela. Ne güzel işte kendinize saklayın.
Burası da sanalReelde kimse bilmeyecek ama sanalda dertleşme vs için acabilecegim bir sey
Anlamıyorum neden herkes her şeyi birine mutlaka anlatma ihtiyacı duyuyor.Yaşanması gerekiyormuş diyip geçiyorum bende. Ben her zaman masumum
Anlatsaydı hafiflerdi oysaBize sırrı olduğunu söyledi de eline ne geçti di mi
Ama kötü bişi biliyorAnlamıyorum neden herkes her şeyi birine mutlaka anlatma ihtiyacı duyuyor.
Hani anlattığı için pişman olanı çok gördüm de, sadece kendi bildiği bir şeyi dert etmiş kişileri anlamıyorum. Ne güzel işte, kendi zihnini durduk yere bulandırmanın manası nedir? :)
Kesin görmemesi gereken birilerini uygunsuz vaziyette gördü. Anlatmak için içi gidiyor ama söylerse başına bela alacak gibi hissettim:)Ama kötü bişi biliyor
Dert olmuş.
Yoksa her sırrını özelini anlatmasın tabi
Burda değişik bi durum var ama sır olsun benle ölsün dedi heralde paylaşmak istemedi
Deme böyle yaaaKesin görmemesi gereken birilerini uygunsuz vaziyette gördü. Anlatmak için içi gidiyor ama söylerse başına bela alacak gibi hissettim:)
Hâlâ kendine saklaması gerektiği konusunda ısrarcıyım.
Ters psikoloji uyguluyorum şu an belki anlatır diye, bakma yoksa ben de merak ettim şimdiDeme böyle yaaa
Böyle diye diye gönderdiniz kadıncağızı, anlatmadan gitti
Arada yazıp hortlatalım konuyu da belki bildirimlerden sıkılır anlatırTers psikoloji uyguluyorum şu an belki anlatır diye, bakma yoksa ben de merak ettim şimdi
Oyumu, cinsel iliski yasadi, ama simdi pisman yönünde kullaniyorum.Konu sahibi neredesiniz? Bombayı kucağımıza bırakıp gittiniz. Kendi kendimize teori üretip duruyoruz burda.
Ama o zaman sır olmaz. İlişki yaşadığı kişi de biliyor bunuOyumu, cinsel iliski yasadi, ama simdi pisman yönünde kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?