Insan yeniden sevebilir mi ?

Kahkahabagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
98
55
3
31
Ogrencilikten bu yana beraber oldugum sevgilimle ayrıl barış bi iliski sonrasi sonunda ayrildik.çok zor oldu benim için. Onsuz nefes almak bile cok zordu benim icin.. O da bunun farkında olacak ki beni aldattığını öğrendim. Çünkü ona gore her hatasinda onu affediyordum . Aldattığını öğrendiğimde ayrıldım ama peşimi birakmadi çok acı cektim benim hatamdan dolayi olduguna inandirdi beni ya da inanmak istedim buna. Devam ettik bu arada da kendisi dışardan liseyi bitirmeye çalışıyordu ben memur olduğumda. Is bulacam calisicam falab deyip durdu ama laffta. Güvenim hic olmadi beni aldattigi için. Beni aldattigi kızı sürekli takip ettim sonradan fark ettim ki benimki ne paylasirsa kız da paylaşıyor. Dayanamadım yazdım kiza.Meger kızla konusuyormus arada. Kız da benim olduğumu bile bile konuşmuş. Dediğine göre arkadasca. Bitirdim. Eski sevgilim numarasını degisti o arada. Banaa da atti utanmadan.Ben engelleyince instagramdan kizin ona yazdiklarini atmis bana. Kiz ben çok kotuyum falan demiş. Benim eskisi de biz anlastik kimse kimseye ulasmicak yazma bana diye. Cevap vermedim sadece sok oldum. . Çünkü kız bana eski sevgilimin ona ulaştığını söylemişti. Canım o kadar aciyor ki. Hataliyim affetmmemeliydim. Çok sevmiştim. Bu yasananlari unutupp baskasiini sevebilir miyim? Insanlara güvenim bitti

Ne olur biri içimi rahatlatacak biseyler söylesin

Tabiki de
Eski sevgilim agzima .... afedersin boynuzlarimin haddi hesabi yok. Her turlu igrencligi yapti ve hala yapmaya calisiyor.
Benimde onceleri guvenim bitti hepsi ayni dedim kimseye guvenmem dedim dedim de dedim.
Suan yeni bir iliskim var gayet de seviyorum hatta hic tahmin etmezdim ama ona verdigin degerden daha cok deger veriyor ve daha sevgidolu seviyorum

Emin ol yeniden seversin
Test Edildi onaylandi.

Onun pisligi onu baglar butun erkekleri degil
Karakter kendi ellerinde

Benım de öyle küfür hergün vardı kücümserdi bile . Ama gel görki bırakamadım. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Haklısınız. Bekleyince insan daha çok üzülüyor

Benım de öyle küfür hergün vardı kücümserdi bile . Ama gel görki bırakamadım. Allah mutluluğunuzu daim etsin. ❤
Bende kufur tehdit hakaret asagilama zayifliklarimla vurma ona anlattigim ozel seylerimi ortaya dokerek canimi acitmaya calismalar daha neler neler
Tek diyebilecegim bu tur bir insandan her turlu uzak dur basina bela oluyorlar.
Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun inşallah

Ay aynı seyler bende de vardı tekrardan başlama gibi bir durum olamaz. Allah belalarını versin

Çok teşekkür ederim insallah

Ay aynı seyler bende de vardı tekrardan başlama gibi bir durum olamaz. Allah belalarını versin
Tekrardan baslamak soyle dursun gezegeni terk etmek lazim iyy midemi bulandiriyorlar valla
Allah kendileri gibi birini versin o onlara yeter ne guzel bir dua
Ay dur ergen lafi edecegim "kimine duadir kimine beddua. Kime ne yasattiysan aynini yasa"

illa birini sevmek sevilmek zorunda misiniz?
bi sure kendinizi dinleseniz, sevgi arsizligim yuzunden olmayacak insana feda ettim sevgimi,buna ragmen adilikten geri durmadi artik kendime yatirim yapicam bi muddet sadece kendimi sevicem deseniz olmaz mi?

Tekrardan baslamak soyle dursun gezegeni terk etmek lazim iyy midemi bulandiriyorlar valla
Allah kendileri gibi birini versin o onlara yeter ne guzel bir dua
Ay dur ergen lafi edecegim "kimine duadir kimine beddua. Kime ne yasattiysan aynini yasa"
Valla ona zaten öyle dua ettim. Rabbim senin gibi birini versin diye. O zaman anlarsın neler yaşadığımı dedim. Defolsun gitsin o salak kızı kandırsın. O terbiyesiz de bana rağmen konuşmaya devam etmis cünkü

Zaten suan öyle bir durum olamaz. Suan direk bir iliskiye baslayamam. Ama ömrümü yalnız geçirecekmişim gibi geliyor

çok genç ve toysunuz ,seven adam yapmaz bunlar bahane ,tabi ki seveceksiniz ,
insan 1 kere aşık olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…