• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan yerine koyup engelledim kendini bı ✖️zannedermi?

Şimdi eşi s..git dedi bosanmadi demişsiniz ama sizde ne hallere geldiniz tekrar barıstınız :KK66:
neyse gorüsmeyin olsun bitsin demek ki boş sızlanmayı adet edinmis
Ya gerçekten ben sizi anlamıyorum. Surekli iğneleyici laflar falan, bakın konu ben degilim.ayriyetten benim koca bana sktir git demedi ben sktr olup gittim ayriyetten bişi söyleyimmi ben o arkadaşın kocasindansa benim kocayı tercih ederim .enazindan köprü altına bile gider elindeki son kuruş parayida bana oğluma harcar.cimri degil enazindan .oglumdan bisileri kismiyor ..tek sorunu var onun içinde hastaneye yatıp tedavi gördü çaba harcıyor ..ben hiçbir zaman benim kocam dört dörtlük demedim dememde.egerki benim koca bana deseydi sktir git çıkar giderdim .ben gün geldi yalvardım ona bana bunu desin çıksın hayatımdan diye.ama çıkmadı banada diyor gidicek biri varsa o benim sen değil otur evinde .benim durum çok farklı bunu bile bile kullanıyorsunuz . ayıp gerçekten insanların dertleriyle resmen alay ediyorsunuz

Belki sadece kocası değil kendisi de cimridir. Size öyle yansıtmıştır. Nereye gidersek ben karşılıyorum, demişsiniz. Belki kıyafeti size aldırmayı ümit etti. Plan tutmadı.

Ay böyle düşünen bir arkadaş bulmuş ne güzel.Bosverin benim durumum yokken arkadaşlarım sorardı valla verirlerdi ne gocunacam şimdi bile getirir ben de ona veririm.Kiyafet sonuçta.Kabu etmeyebilirdi teşekkür edip ne diye böyle saydirmis anlayamadım.Bence eşiyle tartıştı o a size patlamış olabilir.

Ay böyle düşünen bir arkadaş bulmuş ne güzel.Bosverin benim durumum yokken arkadaşlarım sorardı valla verirlerdi ne gocunacam şimdi bile getirir ben de ona veririm.Kiyafet sonuçta.Kabu etmeyebilirdi teşekkür edip ne diye böyle saydirmis anlayamadım.Bence eşiyle tartıştı o a size patlamış olabilir.
Sanırım öyle oldu biraz

kolay kolay tanıdığım bir kimseye talep etmediği durumlar dışında yardım etmem.
bu yaşımda en net bunu öğrendim.
verilecekleri dağıtılacakları kumbaralara atarım.
kime iyilik yaptıysam pişman ettiler, tövbe ettirdiler.
ne hali varsa görsün. bazı insanların yokluğu daha hayırlı.

Ya bizim alacak gücümüz var şükür yinede eş dostun küçülenlerinş kullanıyoruz ne var bunda. Bence iyi olmuş yükten kurtulmuşsunjz hiç barışmayın.fırsat bu fırsat topuk yapın 🙂

Birisi size esini hatta cocugunu kotuluyorsa (bu benim icin altin kuraldir)sakin sizde gaza gelip katilmayin..Biz kadinlar boyleyizdir ..Biz herseyi deriz ama karsimizdaki kisiden gercekleri duymak istemeyiz..
Ben oyle degilim mesela kocam bi konuda haksizsa haksizdir..sonradan savunmam yani.. anlattigim kisi de hatirlatirsa kizmam yani en faxla haklisin ama bunlari tekrar hatirlamak beni uzuyor der kapatirim konuyu en fazla.. cimrilik de basit bir dert degil yani

Ben durup dururken kocasını anlatmadım ki lafına karşılık aman x sktr et zaten hep böyleydi değişmez sen demiyormuydun beni hamile halimle bile busuru yol yürütüyor du diye zoruna gitti ben öyle diyince . giydirmek istemeyebilir onu anlarım ama kalkıp ta hesap sormam bunun için onun yerinde olsaydim.tesekkur ederim karpuz başkasına ver yada ben kocamı alıştırmak istemiyorum böyle deseydi yine anlardım .bende evliyim benimde bı oğlum var ... Bana kizmasina şaşırdım ben. Haketmedim bunu
Karpuz evliyim derken barıştınız mı?

Karpuz evliyim derken barıştınız mı?
Evet canim. olaylar yaşandı ailemle aramda .eşime söylemedim bu yüzden döndüğümu .sana bir şans daha veriyorum ya insan olursun yada gidip dava açıyorum dedim.gitti hastaneye yattı 3 hafta tedavi oluyor ilaclarla hala .şuan bı sıkıntı yok inşallah olmaz birdaha

Ben oyle degilim mesela kocam bi konuda haksizsa haksizdir..sonradan savunmam yani.. anlattigim kisi de hatirlatirsa kizmam yani en faxla haklisin ama bunlari tekrar hatirlamak beni uzuyor der kapatirim konuyu en fazla.. cimrilik de basit bir dert degil yani

Ben durduk yerede kocasıyla ilgili konuşmadim aslında lafına karşılık zaten hep böyleydi boşver dedim .ama dememek gerekiyor sanırım.ben anlattiysam kocamı arkadaşım yorum yapsa kizmam ona mesela sonuçta oda benim anlattıklarımdan yola çıkarak yorum yapıyor .ama ders oldu birdaha ne kimsenin derdini dinlerim nede yorum yaparım.

Back
X