Olay asla böyle değil ben malesef çok inatçı dediğim dedik biriyim eşime de çok baskı yaptım, baskı baskı artık adam sıkıldı, bunaldı.
Ama benim ipleri bırakmaktan korkmam adamı bunalttı o kadar şey yaptım huzur istiyorum diyor bense ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye her gün başka olay çıkarıyorum ve eşim sinirli biri oldu bu yüzden.
Eşime nasıl davranabilirim biraz huzurlu hissetsin yaptıklarının karşılığını görsün...
İnanın maaşından 1 kuruş kalmıyor benim maaşı da kenara koyuyoruz ev almak için elindeki son kuruşu da bana veriyor eşim çok çok iyi birisi ama yaşadıkları ve benim takıntılı olmam adamı sinirli biri yaptı. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
???Köyde büyümesine rağmen ne istersem aldı
Onların orada kızlara bu şekilde değer verilmiyormuş böyle görmemis buna rağmen
ADI üstünde eş. Bilmiyorum sonuçta ömrün sonuna kadar o yanınızda oluyor.Siz ne anlatıyorsanız insanlar ona göre yorum yapıyor. Diğer konunuzu hatırlamıyorum ama bu konunuzda ben kocanıza acıdım mesela. Her şeyi abartarak mı anlatıyorsunuz acaba?
Ayrıca insanın en değerlisi eşi değildir ya. Bir insanı bu kadar hayatınızın merkezine koyarsanız mutsuz olmanız kaçınılmaz.
ADI üstünde eş. Bilmiyorum sonuçta ömrün sonuna kadar o yanınızda oluyor.
kk daki kadinlar cok zeki duygularima tercuman oldu bir otur sajince dusun ben ne yapiyorum de ve burdaki yorumlari oku lutfennnnbSevgili Hanımlar,
Geçen gün bir konu açtım eşim için ne yapabilirim diye sordum ama eşime deli, şiddet meyillisi, bana da hakkını savunmayan kadın muamelesi yapıldı.
Olay asla böyle değil ben malesef çok inatçı dediğim dedik biriyim eşime de çok baskı yaptım, baskı baskı artık adam sıkıldı, bunaldı.
Köyde büyümesine çok çok cimri biri olmasına rağmen ne istersem aldı kendi telefonu bile benimkinden alt model bana hep en iyisini aldı çok değişti ailesine karşı sesini çıkaramayan adam artık onlara kendini ezdirmiyor kısacası çooook ödün verdi.
Ama benim ipleri bırakmaktan korkmam adamı bunalttı o kadar şey yaptım huzur istiyorum diyor bense ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye her gün başka olay çıkarıyorum ve eşim sinirli biri oldu bu yüzden.
Kendimi de onu da nasıl mutlu edebilirim zor da olsa eşim ne dersem yapan biri eninde sonunda 2 3 güne bakar kim ne derse desin dediğime döner ama benim korkum ben onu 1 gün bile bıraksam kendi haline tekrar eskiye döner diye korkuyorum takıntılıyım.
Eşime nasıl davranabilirim biraz huzurlu hissetsin yaptıklarının karşılığını görsün...
İnanın maaşından 1 kuruş kalmıyor benim maaşı da kenara koyuyoruz ev almak için elindeki son kuruşu da bana veriyor eşim çok çok iyi birisi ama yaşadıkları ve benim takıntılı olmam adamı sinirli biri yaptı. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?