Peki kv ile kavga etseniz veya görümce ile eşiniz kimin yanında olsun istersiniz20 yillik evliyim , birbizimize bagli ve deger veren bir ciftiz , huzurluda bir yuvamiz var ama en degerli seyim esim degil . kimseyi hayatinizin merkezine koymayin . beser sasar derler . madem adamin morelini bozuyorum diyorsunuz bozmayin madem .
Sokaktaki sahipsiz hayvancagizlara da bir sey olmasindan korkarim ben. Canli sonucta. Gonul ister ki kimseye bir sey olmasin,kimse hasta olmasin hep mutlu olsun. En degerlim onlar diyemem. Siz dediniz ki insanin en degerlisi esidir,onunde sonunda eslere kalacagiz dediniz ben o kismi elestiriyorum sadece. İnsanin en degerlisi kendisidir,once kendinize deger verirsiniz,bir cocugunuz yoksa. Cocugunuz olunca da o en degerliniz olur genelde. Ama es yani,herhalde son siralarda olur. Es dedigimiz kisiler sizin dediginiz gibi sonsuza dek yanimizda olamayabiliyor. Esler aldatiyor,esler yalan soyluyor,esler merhamet gostermiyor,bosanabiliyoruz,vefat edebiliyorlar. Yani sonucta sonsuza dek yanimizda olan bir varlik degiller,oyle bir varlik yok.Ben annenin de kardeşin de bütün yüzlerini gördüm merak etmeyiniz. Ayrıca en değerlim dedim diye hasta olduğu için ona bir şey olmasından korktum diye dünya onun etrafında mı dönüyor?
mümkün degil böyle birsey , 20 yillik evliyim esimin ailesiyle hic tartismadik. mesafeli ve seviyeli iliskilerimiz var , ben kimseyle yüz göz olmam . ama diger evliler acisindan bakarsak bence insanlar vicdanli olup kim hakliysa onu desteklemeli.Peki kv ile kavga etseniz veya görümce ile eşiniz kimin yanında olsun istersiniz
Abla o değil de senin koca İskoçyalı ya sen ondan seviyeli mesafeli kaldınmümkün degil böyle birsey , 20 yillik evliyim esimin ailesiyle hic tartismadik. mesafeli ve seviyeli iliskilerimiz var , ben kimseyle yüz göz olmam . ama diger evliler acisindan bakarsak bence insanlar vicdanli olup kim hakliysa onu desteklemeli.
IrlandaliAbla o değil de senin koca İskoçyalı ya sen ondan seviyeli mesafeli kaldın
Şaka bir yana , evet o mesafe çok önemli
Irlandalievet yüz göz olacak ortamlarımiz olmuyor haklısın. Senede bir kere görüyorum ben, noel yemeğine geliyorlar irlandadan. Onda da rahat etsinler diye otel ayarlıyoruz iki gecelik. Malum burada evler küçük. Ekstra misafir odası imkanı yok. Eşim bazen tatillerde çocukları alıp ailesine gider. Ama der bu kadar mesafeli olmasaydın diye bazen. Zaten Türk olduğuma inanmıyorlarmis çok soğuk birisi Türk olamaz diyorlarmis
Açma kapıyı. Duştaydim duymadım birsey deHe İrlandalı işte misBenim eşim doğma büyüme Almanya’da , ben çocukken geldim , ama annesi tam eski kafa Türk . Eşim 17 yaşından beri yalnız yaşadığı için öyle karışma Durumu olmuyor zaten 37 yaşında adam ama demem o ki elim fırsat verse karışacak ki ben de mesafeliyim . Ama anlamadıktan sonra . Bazıları yüzsüzlüğe vuruyor işi bence .
Ben açık açık söylüyorum mesela , bana çat kapı gelinmesin , yine de yapıyor ; istediğin kadar yap mesafe NATO mermer NATO kafa .
Yaptım bi kez , yarım saat durmuş , arıyor da arıyor . Ölüyor herhalde bi açayım dedim, açtım e napıyorsun diyor ? Bişey yapmıyorum duştaydım aramışsın 50 kez ölüyorsun sandım dedim , sizin sokaktayım bi bakayım napıyorsun diye aradım diyor . Sanki bizim sokakta çarşı Pazar var , oraya gelmiş gibi konuşuyor . Bana gelmişsin işte neyin numarasını yapıyorsunAçma kapıyı. Duştaydim duymadım birsey de
Güldüm ama zor valla ne diyim, Allah sabır versinYaptım bi kez , yarım saat durmuş , arıyor da arıyor . Ölüyor herhalde bi açayım dedim, açtım e napıyorsun diyor ? Bişey yapmıyorum duştaydım aramışsın 50 kez ölüyorsun sandım dedim , sizin sokaktayım bi bakayım napıyorsun diye aradım diyor . Sanki bizim sokakta çarşı Pazar var , oraya gelmiş gibi konuşuyor . Bana gelmişsin işte neyin numarasını yapıyorsunte allahım ya
Valla asıl en yakınlarının seni doğuranın gerçek yüzünü gördüysen kimseye güven olmayacağını bilmeniz gerekiyor.Ben annenin de kardeşin de bütün yüzlerini gördüm merak etmeyiniz. Ayrıca en değerlim dedim diye hasta olduğu için ona bir şey olmasından korktum diye dünya onun etrafında mı dönüyor?
cok af edersiniz ama esinizden degil de egitilmesi gereken bir canlidan bahseder gibisiniz. agzimin icine bakan kendi kararlari fikri olmayan dedigimi yapmak zorunda biraktigim bir kocam olsaydi saygimi yitirir ve oyle biriyle evli kalamazdim. evlilik derken cook baska seyler anladiginiz acik. musterek bir hayat kuruyorsunuz. herkesin yetisip geldigi bir aile ortami var. herkesin karari, sevdigi ve sevmedigi seyler var. cok uzuldum esiniz icin. ya gitgide icine kapanik mutsuz, ozguveni yitmis, ruzgarin onundeki yaprak gibi bir insan olacak. ya da bir gun patlayip sizi bosayip gidecek. tabi butun bunlari konularinizi bilmeden soyluyorum belki cok cektirmistir size cok bezdirmistir. ama oyle bir durum yoksa yaptiginiz bindiginiz dali kesmek.Sevgili Hanımlar,
Geçen gün bir konu açtım eşim için ne yapabilirim diye sordum ama eşime deli, şiddet meyillisi, bana da hakkını savunmayan kadın muamelesi yapıldı.
Olay asla böyle değil ben malesef çok inatçı dediğim dedik biriyim eşime de çok baskı yaptım, baskı baskı artık adam sıkıldı, bunaldı.
Köyde büyümesine çok çok cimri biri olmasına rağmen ne istersem aldı kendi telefonu bile benimkinden alt model bana hep en iyisini aldı çok değişti ailesine karşı sesini çıkaramayan adam artık onlara kendini ezdirmiyor kısacası çooook ödün verdi.
Ama benim ipleri bırakmaktan korkmam adamı bunalttı o kadar şey yaptım huzur istiyorum diyor bense ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye her gün başka olay çıkarıyorum ve eşim sinirli biri oldu bu yüzden.
Kendimi de onu da nasıl mutlu edebilirim zor da olsa eşim ne dersem yapan biri eninde sonunda 2 3 güne bakar kim ne derse desin dediğime döner ama benim korkum ben onu 1 gün bile bıraksam kendi haline tekrar eskiye döner diye korkuyorum takıntılıyım.
Eşime nasıl davranabilirim biraz huzurlu hissetsin yaptıklarının karşılığını görsün...
İnanın maaşından 1 kuruş kalmıyor benim maaşı da kenara koyuyoruz ev almak için elindeki son kuruşu da bana veriyor eşim çok çok iyi birisi ama yaşadıkları ve benim takıntılı olmam adamı sinirli biri yaptı. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?