İnsanın en iyi arkadaşı eşidir!!!

en iyi arkdaşım eşim değil maalesef... hatta düşününce öyle biri yok en iyi arkadaşım diyebileceğim. var ama hep amalar var en iyi arkadaşım kendimim sanırım...neden ? çünkü zayıf bir noktamı,hatamı anlatsam olmadık zamanda yüzüme vuran bir eşe ne kadar sıkıntın ı anlatabilirsin ki hep öyle olmyı öyle bir eşim olmasını isterdim ama ne kadar zor günümde yanımda olsa da beraberken çok mutluysam da dertlerimi hep kendi içimde hallederimm olabildiğince etrafa yansıtmadan....

​benim en iyi arkadaşım annem ve babamdır

Benim de tek gerçek arkadaşım,beni kayıtsız şartsız çok seven,gerektiğinde en acımasız eleştiren,birbirimizin gözünden ruh hallerimizi anladığımız canımmmmm ANNEM dir..

bence de benim en iyi arkadaşım eşim ama malesef eşimin en iyi arkadaşı ben değilim.buna o kadar çok üzülüyorum ki arkadaşlar,beni sevmediğini düşünüyorum.beni güzel bulmuyor bi kere halbuki aman aman güzel olmasamda idare ederim yani.hatta bi kere aramızda şöyle bi tartışma geçti;doktor eşleri daha güzel oluyor(ikimizde öğretmenimiz ve okulda güzel bi bayan var doktor eşi ,uzun boylu,güzel bir yüzü filan var)işte bizde böyle birbirimize denktik ondan evlendik gibilerinden bilmem anlatabildim mi.hani sen çok güzel değildin bende bir öğretmenim öyle güzel olanlarda bana bakmazdı gibi ve sende bir doktorla evlenemezdin dedi. inanın o kadar kırıldım ki ağladım,küstüm, baya bir zaman geçti bu konunun üzerinden ama ben hala kırgınım eşime.bende ona dedimki önemli olan yüz güzelliği olabilir senin için madem benimle evlenmeseydin dedim.o da ben mantık evliliği yaptım dedi.ben onu seviyorm. hatta 1 ay önce ameliyat oldum ben narkozdan uyanırken eşimi çok seviyorm diye sayıklamışım doktor söyledi.ama gelin görün ki benim eşim için arkadaşları hep önce gelir ben ameliyattayken bir arkadaşı borç istemiş o da şehir merkezine (30 dk uzaklıkta)arkadaşına para havale etmeye gitmiş.düşünün allah korusun bana ameliyatta bişey olsa orda sahipsizim.hiç onun önceliğinde yokum.çok kırgınım.

evet evet evet en yakın arkadaşım eşim.ne yaparsan yapayım hep yanımda canım arkadaşım tek sırdaşım benim

benimde en ıyı arkadasım annemdır .canım annem benım

eş/sevgılı bunlarda kalıcı degıldır kesınlıkle .bugun cok ıyı olunur

yarın onlarda gıdebılır .40yıllık evlılıer bosanıyor .

ama anne oyle mı ; ne kadar hata yaparsan yap ,ne kadar uzersen üz

hep kollarını acar,asla terketmez

Son düzenleme:
bana göre eşin yeri de,annenin yeri de,arkadaşın yeri de farklıdır.mesela eşime annemi çekiştiremem ya da kaynanamı,anneme de eşimi çekiştiremem.ama arkadaşıma rahatlıkla ikisini de çekiştirebilirim

benimde en yakın arkadaşım eşimdir saolsun hep yanımda oldu her durumda olunmalıda zaten iyi günde kötü günde diyoruz ama arkadaşlıklar insanı yıpratıyor hele ki kendinden ödün vermeye başladığın vakit ne kadar iyiliğini düşünürsen düşün herhangi bişey için satıyor seni bu böyle

En iyi arkadaşım annem. Bütün her şeyi çekiştiririm, kadının beynini yerim Uyurken gene dır dır dır konuşurum, öyle mi yapsam böyle mi yapsam diye kararsızlık yaşarım bir karar verene kadar onu bir güzel bayarım Eşim olmasa da sevgilime de az çektirmem ona da bir güzel felsefe yaparım, bıktırana kadar soru sorarım Dediğin gibi diğer arkadaşlıklar çok sahte, artık inanmıyorum.

Kesinlikle sana katılıyorum annemdir benimde en iyi arkadaşım canım kanım

Eş eştir, dost dost. İkisini toplamak çarpmak karşılaştırmak bence elma ve armuttur.

Eşleri hayatın merkezine koyup dostlara nasıl olsa ihtiyacımız yok dersek gün gelir o dostun eline ihtiyacımız olduğunda bulamayız.

Sevgilim (yani eşim) canım ciğerim herşeyim ama dostum hayat yoldaşım.

Geçen talihsiz bir olay yaşadım ikisinin ortasında otururken başım dostumun omuzunda , elim eşimdeydi. İki sevgilim yanımdaydı, iki hayatımın anlamı.

Yani bence asla 2 sevgiyi kıyaslamayın.

Son düzenleme:
Bu kanıya nerden vardığıma gelince ne arkadaşlıklar ne dostluklar gördüm ama yanıma kalan bi eşim oldu!!!

Ben zaten esimle tanisdigimdan beri butun arkadasliklarimi bitirdim. Tek dostum, arkadasim esim oldu..
bazen yanliz hisedince kendimi, keske bari bir tane olsaydi diyorum, ama kocam yanimda oldugunda iyiki yok derim.

Bazende olmamasi iyi, cunku goruyoruz o canim cicim arkadaslarin basina ne getirdiklerini...
Ama insanin cevresi biraz genis olmazsida iyi( herseyde yardimci oluyorlar)

10 senelik dostum cigeri 5 para etmeyen bir adamla evlendikten sonra bana ve grubumuzdaki tüm arkadaslarımıza attığı kazık yüzünden

kimseye güvenmiyorum artık,sırrımı da vermiyorum

hep söylerim eşime sen benim en iyi arkadasım sırdasımsın diye

gezdiğim çok arkadasım var hepsi beni dostu kardesi gibi görüp herseylerini anlatıyor ama ben güven duygumu yitirdiğim için kimseye sırrımı veremiyorum

annem kardesim de en iyi arkadaslarım ama onlar cok tepki veriyorlar moralleri aşırı bozuluyor olumsuz birsey anlatınca bende onlara kıyamıyorum
eşim daha mantıklı sakin bir insan olduğu için eşime anlatırım

anneme yaşadığım bazı olayları anlatınca üzülüyo bende ona çok bişey anlatmıyorum.genelde o anlatır bana...benim de eniyi arkadaşım sırdaşım eşim...o yokken ne yapıyomusum bilmiyorum ben ya...benim arkadaşım yoktur öyle çıkayım gezeyim.ben herşeyi eşimle yaparım ...bayan alışverişlerini bile kıyafet,ayakkabı çanta ....valla kendi istiyo...

en iyi arkadaş eş midir bilemedim :44:
sanırım yaşayışlara ve kişiden kişiye göre değişiyo bu...
ben galiba bu kanıya katılmayanlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…