İnsanın en iyi arkadaşı eşidir!!!

haknur

kıymetlilerim benim...
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
1.575
3
108
Bursa
Bu kanıya nerden vardığıma gelince ne arkadaşlıklar ne dostluklar gördüm ama yanıma kalan bi eşim oldu!!!

En iyi arkadaşım eşim değil şahsen Annecim..

Eşin yanında kalıcak zaten çünki eşin.. aynı evi ,aynı yatağı,aynı eşyayı paylaşıyosun.. başka nerde kalcak ki?

Anneler anlar kızlarının halinden..,Can parçalarıdır senin canın yansa onun canı kanar..

En iyi arkadaşım eşim değil şahsen Annecim..

Eşin yanında kalıcak zaten çünki eşin.. aynı evi ,aynı yatağı,aynı eşyayı paylaşıyosun.. başka nerde kalcak ki?

Anneler anlar kızlarının halinden..,Can parçalarıdır senin canın yansa onun canı kanar..

Ne kadar güzel canım...Ama benim annem yok...O yüzden...

Haknur'cum sana sonuna kadar katılıyorum benim de en yakın arkadaşım eşim şu anda.İyi ki varlar

Evet canım hatta artık arkadaş edinmeyeceğim edindiğim dostluklar arkadaşlıklar afedersiniz b.ktan çıktı hepsi zamanı gelince sattı beni ama eşime bakıyorum her ne olursa olsun yanımda...

Bence de insanın hayatta en iyi arkadaşı eşidir. Tabiki hayırlı bir eş ise bu böyledir. Evet bende iyi bir eşe, iyi bir arkadaşa sahibim sanırım. Allah herkese nasip etsin ve yokluğunu göstermesin... Aminnn..... :)))
Ammmaaa şu var hayatta bir yada iki dostumuz da olmalı,ama gerçek dostluklardan bahsediyorum....

Bence de insanın hayatta en iyi arkadaşı eşidir. Tabiki hayırlı bir eş ise bu böyledir. Evet bende iyi bir eşe, iyi bir arkadaşa sahibim sanırım. Allah herkese nasip etsin ve yokluğunu göstermesin... Aminnn..... :)))
Ammmaaa şu var hayatta bir yada iki dostumuz da olmalı,ama gerçek dostluklardan bahsediyorum....

Çok güzel yazmışsın canım seçemiyoruz ki gerçek dostlukları bak 2 tanesini örnek vereyim mesela...Bir arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi attığımız adımdan haberimiz olurdu o kadar samimiydik noldu sonunda bu bekardı nişanlandı beni sattı ne aradı ne sordu hatta nişanına bila çağırmadı...2. si onu zaten hiç sorma bile....Şimdi söyle bana kavun mu bu koklayabiliyormusun?

Çok güzel yazmışsın canım seçemiyoruz ki gerçek dostlukları bak 2 tanesini örnek vereyim mesela...Bir arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi attığımız adımdan haberimiz olurdu o kadar samimiydik noldu sonunda bu bekardı nişanlandı beni sattı ne aradı ne sordu hatta nişanına bila çağırmadı...2. si onu zaten hiç sorma bile....Şimdi söyle bana kavun mu bu koklayabiliyormusun?

İnsanın en iyi arkadaşı eşi olmaz bence..
Yani tamam istisnalar vardır ama genel olarak öyle değil..:51:

Benim de en iyi arkadaşım eşim.
Hani öyle büyük vefasızlıklar falan görmedim dostlarımdan ama tüm duvarlarımı yıktığım tek insan eşim belki de bu yüzden böyle düşünüyorum.
Allah yokluğunu göstermesin inşallah

Tabiki haklısın bende yaşadım bu söylediklerine benzer durumlar 2 arkadaşımı anlattığın olaya benzer bir sebeple hayatımdan çıkardım. ve şuan görüşmüyoruz. Ama yinede dost başkadır. Gerçek dostsa eğer hep yaanındadır boşver benim yanımda kalanlar yeter bana. Sende yanındaysa dost de değilse boşver gitsin yorma kendini eşin her konuda destekse geri mühim değil :))) sevgiler

benimde eşim en iyi dostumdur diyebilirim onu çok seviyorum onunla dertleşmek paylaşmak çok güzel beni hayata motive eden tüm umutsuzluklarımda moral vererek beni hayata bağlayan en gerçek kişi o

Benim de en iyi arkadaşım eşimdi. Saatlerce sohbet eder, dedikodu yapar, anlamsız sesler cıkarır, şarkılar söyler, dans eder gülerdik. Sonra bıraktı gitti beni. Bütün kelimelerim içimde artık. Gülen gözlerimden yaşlar akıyor. Şarkılarım notasız, danslarım müziksiz kaldı.

Buna inandım,hem de çok inandım...:31:
İlk evliliğimde maalesef tutturamadım.:ssz:
Allahım 2. evliliğimdeki kocamı hem dost hem sevgili olarak nasip etsin birbirimize inşallah!!! En büyük dualarımdan biridir..:nazar:

Benim de en iyi arkadaşım eşimdi. Saatlerce sohbet eder, dedikodu yapar, anlamsız sesler cıkarır, şarkılar söyler, dans eder gülerdik. Sonra bıraktı gitti beni. Bütün kelimelerim içimde artık. Gülen gözlerimden yaşlar akıyor. Şarkılarım notasız, danslarım müziksiz kaldı.

Ahh Elmayram Ahh ...
İçimi acıttın.

En iyi arkadas kısmını görünce '' insanın en iyi arkadası annesidir '' cümlesi gecti icimden.. :59:

eşim en iyi arkadaşım değil arkadaşım bile değil, sadece aşkım. inşallah biz de bir gün iyi arkadaş da oluruz.

Benimde en iyi arkadaşım eşim.
Evlendik evleneli hiç bir arkadaşımın yokluğunu hissetmedim, hoş gerçi en yakınım dediğimden kazık yedim de...
Saatlerce futbol muhabbeti yapabiliriz, saatlerce bir konu üzerinde tartışabiliriz, saatlerce hayal kurabiliriz.
Yani bazen kadınca muhabbetler ona boş gelebiliyor fakat ne yapalım, eli mahkum dinleyecek. :1:
İyi ki var.:31:

Back
X