Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyi arkadaşım eşim değil şahsen Annecim..
Eşin yanında kalıcak zaten çünki eşin.. aynı evi ,aynı yatağı,aynı eşyayı paylaşıyosun.. başka nerde kalcak ki?
Anneler anlar kızlarının halinden..,Can parçalarıdır senin canın yansa onun canı kanar..
Haknur'cum sana sonuna kadar katılıyorum benim de en yakın arkadaşım eşim şu anda.İyi ki varlar
Bence de insanın hayatta en iyi arkadaşı eşidir. Tabiki hayırlı bir eş ise bu böyledir. Evet bende iyi bir eşe, iyi bir arkadaşa sahibim sanırım. Allah herkese nasip etsin ve yokluğunu göstermesin... Aminnn..... :)))
Ammmaaa şu var hayatta bir yada iki dostumuz da olmalı,ama gerçek dostluklardan bahsediyorum....
Bence de insanın hayatta en iyi arkadaşı eşidir. Tabiki hayırlı bir eş ise bu böyledir. Evet bende iyi bir eşe, iyi bir arkadaşa sahibim sanırım. Allah herkese nasip etsin ve yokluğunu göstermesin... Aminnn..... :)))
Ammmaaa şu var hayatta bir yada iki dostumuz da olmalı,ama gerçek dostluklardan bahsediyorum....
Çok güzel yazmışsın canım seçemiyoruz ki gerçek dostlukları bak 2 tanesini örnek vereyim mesela...Bir arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi attığımız adımdan haberimiz olurdu o kadar samimiydik noldu sonunda bu bekardı nişanlandı beni sattı ne aradı ne sordu hatta nişanına bila çağırmadı...2. si onu zaten hiç sorma bile....Şimdi söyle bana kavun mu bu koklayabiliyormusun?
Benim de en iyi arkadaşım eşimdi. Saatlerce sohbet eder, dedikodu yapar, anlamsız sesler cıkarır, şarkılar söyler, dans eder gülerdik. Sonra bıraktı gitti beni. Bütün kelimelerim içimde artık. Gülen gözlerimden yaşlar akıyor. Şarkılarım notasız, danslarım müziksiz kaldı.
Ahh Elmayram Ahh ...
İçimi acıttın.