İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..

Sen de kusura bakma ama
Tum konularini okudum
Adam seni ananin evine sepetlemis be canim, sen hala nasil unutulur diyorsun
Bu bile kolaylikla unutabilmek icin bir sebep, baska birseye gerek yok

Sen de kusura bakma ama
Tum konularini okudum
Sen de kusura bakma ama
Tum konularini okudum
Canımm..haklısın. .

Haklısın canım. ..ne deseniz haklısınız ..

Ayrildiktan sonra mi basladi biriyle, tam anlayamadim?

Belki haksizliga ve fedakarliginizi takmissinizdir sevgi degilde onunda sabretmenize karsi mukafatini alirsiniz ahirette belkide bu dunyada da olan oldu artik yapilan yapildi ruyaydi bitti ya da kabus uzatmayin dusunmeyin hakkinda konusmayin sindirmeniz lazim hersey tazelenir surekli dusunursek degilmi? Birakin kendiniz icin birseyler yapin dua etmekle baslayin yeni baslangiclar yapin en onemlisi du sun me yin aklinizi mesgul etmesine izin vermeyin eski resim vs bakmayin ne yapiyor ilgilenmeyin bir sure sonra gecer

Henüz boşanmadan ..aynı işyerinden bir kadınla canm..suan dava sürüyor. .

Bak anlamadığın şey şu, boşanma davası 5 sene sürse hala evli diye kimseyle birlikte olmayacak mı taraflar, hala seven taraf için bu olası ama istemeyen taraf neden beklesin, siz aynı evin içinde iken fiilen evliyken var mıydı bu sevgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…