- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Sen de kusura bakma amaİlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Sen de kusura bakma ama
Tum konularini okudum
Adam seni ananin evine sepetlemis be canim, sen hala nasil unutulur diyorsun
Bu bile kolaylikla unutabilmek icin bir sebep, baska birseye gerek yok
Canımm..haklısın. .Sen de kusura bakma ama
Tum konularini okudum
Adam seni ananin evine sepetlemis be canim, sen hala nasil unutulur diyorsun
Bu bile kolaylikla unutabilmek icin bir sebep, baska birseye gerek yok
Henüz bosanmadm canm..sen de haklısın. .Bandan sonra gelip bu konuyu mu açtın, 1.5 sene olmuş yahu
Haklısın canım. ..ne deseniz haklısınız ..Yosun yapma artık.. Kendine gel ya...
Bu hayatta herşey unutulur emin ol. Adam seni unutmuş, yeni aşklara yelken aç
Yosun yapma artık.. Kendine gel ya...
Bu hayatta herşey unutulur emin ol. Adam seni unutmuş, yeni aşklara yelken açmış. Sen daha hala kendini besliyorsun afaki duygularla..
Kendini sev biraz lütfen.
mış. Sen daha hala kendini besliyorsun afaki duygularla..
Kendini sev biraz lütfen.
Ayrildiktan sonra mi basladi biriyle, tam anlayamadim?İlk elini tutup yola ciktigin yedi yılını verdiğin esini nasıl unutabilir insan..?..ve onun tarafından terkedilen sensen eğer. .bunun üzerinden nasıl gelinebilir. .insan yaşanılan güzel günleri nasıl görmezden gelebilir..hayatına başka bir kadını aldığına göre henüz boşanmadan bunu yaptığına göre. .hiç sevmemis ve sevmiyor diyebilir miyiz?..yoksa unutabilmek icin mi hayatında o insan?..kızmayın arkadaşlar. .sizinle paylaşmak iyi geliyor..
Henüz bosanmadm canm..sen de haklısın. .
Henüz boşanmadan ..aynı işyerinden bir kadınla canm..suan dava sürüyor. .Ayrildiktan sonra mi basladi biriyle, tam anlayamadim?
Henüz boşanmadan ..aynı işyerinden bir kadınla canm..suan dava sürüyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?