- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Sonbahar 35
-
Ayağımın altını öptügünü biliyorum
On bn de anlamıyorum. ..kendime anlam veremiyorum. .bazen iyi oluyorum. .bazen kötü. .bir de feyste görüyorum resimlerini üzülüyorum. .acaba engel mi koysam. .Bu seferde esim beni görsün mutluyum onsuz da yapabilirim diye görsün istiyorum. .Çünkü sen bensiz yapamazsın diyordu..hatta ayrıldıktan sonra da gelirim seni görmeye diyordu..Bu noktada artık sevmiyo muydu diye düşünmenin manası yok ki işaretler ortada işte, bir yorumunda nişanlıyken bile ailesi aramazdı ben uğraşırdım gibi bi yorumun var, adam kız bakmaya gidiyor falan, bunlar hep işaret işte
Acını anlıyorum anlamadığım şey sanki dün terkedilmişsin gibi davranman, evliliğin süpermişte pat diye bitmiş gibi davranman
Major depresyon dedi DR. ..Profosyonel destek almalısın sana iyi gelecektir. Herkesin sınavı başka başka Allah'a sığın bol dua et kendine yeni bir hayat kurmaya başla.
On bn de anlamıyorum. ..kendime anlam veremiyorum. .bazen iyi oluyorum. .bazen kötü. .bir de feyste görüyorum resimlerini üzülüyorum. .acaba engel mi koysam. .Bu seferde esim beni görsün mutluyum onsuz da yapabilirim diye görsün istiyorum. .Çünkü sen bensiz yapamazsın diyordu..hatta ayrıldıktan sonra da gelirim seni görmeye diyordu..
Sizce engellesem mi??
İnsan eşinin nerelerini öpüyorAyağımın altını öptügünü biliyorum
Tedavine devam et Allah yardımcın olsun.Major depresyon dedi DR. ..
Öyle bir unutuluyor ki...
Hemen her kavgamızın başrolündeki annesi ile Kemeraltı'nda karşılaştığında "ben bu kadını daha önce nerede gördüydüm acep?" diye bir sigara yakıp istemsizce kadına doğru üflersin...
Sizin ayağınızı öptü diye unutacak mısınız yaptıklarını ? Adam başka kadınların nerelerini öpüyor acaba. Lütfen dik durun biraz hayat devam ediyor.Ayağımın altını öptügünü biliyorum
aboo bu nasil yorum :)Sizin ayağınızı öptü diye unutacak mısınız yaptıklarını ? Adam başka kadınların nerelerini öpüyor acaba. Lütfen dik durun biraz hayat devam ediyor.
Allah'ima çok yalvardim. .unuttur diye..ağlayarak yalvardim. .çok şükür inancliyim. .yoksa dayanamazdim. .şimdi başkasının ayağının altını öpüyor.. kendine acı çektirmek istiyorsan buyur çektir.. buraya kadar olan yorumlarını okudum sen belli ki biz ne dersek diyelim acı çekmeye devam etmek isteyeceksin..
kanamak istiyorsan devam et elbet biyerde bitecek.. ama inançlı biriysen kendine ettiğin eziyet ile en büyük günahı işliyorsun bunu da unutma..
Kesinlikle canım. ..kesinlikle. .Kimseyi fazla sevmeyeceksin hele elin oğlunu asla. Kendi kanindan canından olan insanlar seni sırtından vuruyor elin oğlu yapmış çok mu.
Çok teşekkürler...LAALE SEN CANSINNNNN....
Çok teşekkürler...
Gerçekten de psikoloğun söylerdi de inanmazdım.
Görüp de tanıyamamak ne garip...
Allahım unutmak diye bir eylem vermiş yoksa hepimiz kafayı yerdik ben hep buna inanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?