İNSANIN İLK EŞİ,İLKİ. .NASIL UNUTULUR..?

Bu adamla hala neden evlisin . İspatlayabiliyorsan seni aldattığını , terkettiğini aç davanı boşan .

Aynen dediğin gibi canım. .hazmedemiyorum.. hiç kolay değil. .aklımı kaciracak gibi oluyorum. .Bu benm sinavm. .biliyorum. .sensiz nefes alamam dediğim. .ailemi karşıma aldigim ....yanında olduğum insan..hastalıkta sağlıkta. .ama onun gözünde bu kadar değerim varmış. .çok acı. .insan dusmanina yapmaz..
Bütün herkesi oradan tanıdığım ortak olan olmayan herkesi sildim faceden. .telefonumdan ..
Ama onu ve o kadını engellemedim. .beni kötü bilsinler istemedim. .doğru mu yaptım sizce..Çoğu fotolar dışarıya açık. ...

Sizi eskiden çok sevmiş olabilir. Ama yollarınızı ayırdıktan sonra da size bağlı kalmak zorunda değil. Sevgi başlar, yaşanır ve biter. Sizinki bitmiş ve yollar ayrılmış. Siz de kendi önünüze bakın artık.

Henüz boşanmadan ..aynı işyerinden bir kadınla canm..suan dava sürüyor. .
Nedenini nicinini sorgulama artik.. Evet kolay degildir, agir gelir kendini yersin.. Ama su an bu duygusallikla zihnin sana oyun oynar, sanki cok seviyomussun asikmissin gbi hissedersin.. Halbuki asli oyle degildir.. Ayrilmissiniz,bosanma surecine girmissin.. 'ilk es, ilk ask' ask' diyerek kendine duygusal eziyetlere girme.. Cok mutlu olsaydiniz bu duruma gelinmezdi degil mi..

Vardı diye düşünüyorum canm..Çünkü yüzük takmiyordu ise giderken. .bazen de bnm israrimla yüzüğü takıyor giderken cüzdanına koyuyordu ..bir sürü süs. .öncesinde yalvararak dislerini fırçala zayifla derdim. .sonra gitti kendisi spora yazıldı. .saçlarını yapmalar falan filan. .gece gündüz nette olması teli yanından ayirmamasi. ....bir sürü şey. ..

E işte bu işlerden sonra senin onu terketmen gerekmiyor muydu

Bu adamla hala neden evlisin . İspatlayabiliyorsan seni aldattığını , terkettiğini aç davanı boşan .
Hakime hanm doğum izninde. .iki mahkemede de yoktu..
Hakime hanm doğum iznine çıkmış canm. .iki mahkeme oldu...ne olacaksa olsun bn de istiyorum ..

Ayağımın altını öptügünü biliyorum

Aynen canm..çok doğru. .

Bu noktada artık sevmiyo muydu diye düşünmenin manası yok ki işaretler ortada işte, bir yorumunda nişanlıyken bile ailesi aramazdı ben uğraşırdım gibi bi yorumun var, adam kız bakmaya gidiyor falan, bunlar hep işaret işte

Acını anlıyorum anlamadığım şey sanki dün terkedilmişsin gibi davranman, evliliğin süpermişte pat diye bitmiş gibi davranman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…