insanın kız kardeşini istemeleri ne zormuş ..

ben evliyim kız kardeşim var onuda şuan istemeye gelseler ne kadar mutlu olsam da bir tarafım buruk olur çünkü canınız o sizin başka yerde nasıl olur die düşünür insan inşallah mutlu olurlar

ben evliyim kız kardeşim var onuda şuan istemeye gelseler ne kadar mutlu olsam da bir tarafım buruk olur çünkü canınız o sizin başka yerde nasıl olur die düşünür insan inşallah mutlu olurlar

çok garip,değişik birşeymiş.. :2:
aynı evde büyüyüp gittiğiniz kardeşiniz başka yerlere,sen başka yerlere .. :14:
buruk,değişik hissediyorum,çok duygulandım sanırım bu aralar .. oofff .. :2:

insanın kız kardeşini istemeleri ne zormuş .. :25:
benim küçüğümü istiyolar,kendimi çok buruk,kırgın,eksik değişik hissediyorum .. :2:
inşallah mutlu olur,tek temennim isteğim bu .. kardeşinizi isterlerken yaşadınızmı bu duyguları .. :17:

Bende aynı şeyleri ablam evlenirken hissetmiştim...
ayrılmak ne kötü :43:

Sormayın yaa :43: yine duygulandım şimdi
Kendi düğünümde de ayrılık zamanı çok ağlamıştım. Balayımızı ağlayarak geçirdim :43: zavallı kocacım beni teselli edecem diye neler çekti :1:

ayy bende cook duygusalım,napaım ama :5:
babacığım kuşağımı doladığı an ben koptum zaten sabaha kadar ağladım ..:14:
Allah yokluklarını göstermesin,mutlu hüzünler olsun hep tabiki ama değişik bişeymiş..:2:
dertleşmek istedim ooff daraldım içim sııkıldı garip :17::2:

ayy bende cook duygusalım,napaım ama :5:
babacığım kuşağımı doladığı an ben koptum zaten sabaha kadar ağladım ..:14:
Allah yokluklarını göstermesin,mutlu hüzünler olsun hep tabiki ama değişik bişeymiş..:2:
dertleşmek istedim ooff daraldım içim sııkıldı garip :17::2:

Haklısınız, herkes bigün evlenip gidiyor Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah...
Biliyor musunuz bende bugün ablam, abim ve kardeşlerimle evlenmeden önce geçirdiğim günlerimi düşünmüştüm. Bu konu da tam üstüne oldu. Hatta sabah abimden bir mesaj aldım beni özlediğini yazmıştı çok duygulandım :43:

Haklısınız, herkes bigün evlenip gidiyor Allah herkesi yuvasında mutlu etsin inşallah...
Biliyor musunuz bende bugün ablam, abim ve kardeşlerimle evlenmeden önce geçirdiğim günlerimi düşünmüştüm. Bu konu da tam üstüne oldu. Hatta sabah abimden bir mesaj aldım beni özlediğini yazmıştı çok duygulandım :43:

ahh canımm,bende karmaşık duygular içerisindeyimm ..:2:
farklı şehirlerde misin ? özledi demişsin,gidin görüşün ..:10:
kardeş bambaşka birşeyy .. :29::29:

Kardeş demek hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste diyebilmek.
Kimi zaman üzüldüğün anda karşında bulabilmek.
Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz.
Kardeşin aşkı sevgiliden çoktur.
Sevgili terk eder, kardeş yanında baki kalır.
Sevgili emreder, kardeş teselli eder.
Kardeş sevgiliden çok sever.
Bilir misin bizde kardeşlik nedir?
Nefesin kesilirse, al benim canımı kullan...SENİNDİR.
Yolun sonu uçurumsa eğer... geri dön...
İlk adım BENİMDİR...!

ahh canımm,bende karmaşık duygular içerisindeyimm ..:2:
farklı şehirlerde misin ? özledi demişsin,gidin görüşün ..:10:
kardeş bambaşka birşeyy .. :29::29:

Evet kardeş çok başka şey
Aslında aynı şehirdeyiz ama işte eşimle arada bazı sorunları oldu ondan dolayı önceki gibi görüşemiyoruz. en son 2-3 hafta önce görüştük ama aradaki sorunlardan dolayı eskisi gibi olamadığımız için bana karşı üzgün tabi
Benim konum biraz karışık :1:
Kardeşiniz için hayırlısı olur inşallah Allah mutlu mesut etsin

benim küçüğümü istiyolar,kendimi çok buruk,kırgın,eksik değişik hissediyorum .. :2:
inşallah mutlu olur,tek temennim isteğim bu .. kardeşinizi isterlerken yaşadınızmı bu duyguları .. :17:

gittiği yerde mutlu olsun canım
çok mu uzağa gidecek kardeşin evlenirse

Hayırlı olsun canım,sen evlenirken de kız kardeşin de aynı senin gibi düşünmüştür oda üzülmüştür kırılmıştır.:17:

Evet kardeş çok başka şey
Aslında aynı şehirdeyiz ama işte eşimle arada bazı sorunları oldu ondan dolayı önceki gibi görüşemiyoruz. en son 2-3 hafta önce görüştük ama aradaki sorunlardan dolayı eskisi gibi olamadığımız için bana karşı üzgün tabi
Benim konum biraz karışık :1:
Kardeşiniz için hayırlısı olur inşallah Allah mutlu mesut etsin

her ne olursa olsun aranızı düzeltin .. :29:
kocanıza rest çekin,koca bulunur ama kardeş asla..:19:
aminnnnn cook tesekkür ederim canım sağolasın .. :3:

gittiği yerde mutlu olsun canım
çok mu uzağa gidecek kardeşin evlenirse

Hayırlı olsun canım,sen evlenirken de kız kardeşin de aynı senin gibi düşünmüştür oda üzülmüştür kırılmıştır.:17:

yok aslında yakınız ama sonucta evleniyo ya ne bileyim işte .. :17:

evet haklısınz sanırım insallah tüm evlenenler musmutlu olsunlar .. :123:

Back
X