Bende yatili misafir bitmez canim esimin sulalesi sagolsunKuzum niye zıplıyorsun zaten, kolay yapana uysana o zıplamıyor.. 16 dk çok iyi süpersin. Yapmış kabul ediyorum seni. Yarın 2. Güne devam kuzum.
Ayy kı ne çok misafirin geliyor Allah yardımcın olsun tatlım bide çalışan insansın.
Bende yatili misafir bitmez canim esimin sulalesi sagolsun
Tm yarin 2. Videoya devam.ama o yandakine uyarsam ben kilo veremem yavas seyleri sevmiyorum canli olcak (sanki cok yapiyorumda)_
Tmm canim,yarinkini oyle yapimKız ne güldürdün benii yaa .. Buda hızlı hatun çıkdı kızlar anam birbirimizi boşa çekmiyoruz demek ki
Kuzum o zaman zorlanınca biraz soluklan mesela bir hareketi yapma onları bekle sonra devam etmeye çalış. Ya da yavaşla devam ettir, sonra tekrar hızlıya uy.. Zamanla ayarlarsın zaten...
yalnız hedeflerini çok sağlam koyup ilerliyorsun valla masallah tebrik ederim cidden inşallah o tarihte daha da az bi sayı görürsunBende yatili misafir bitmez canim esimin sulalesi sagolsun
Tm yarin 2. Videoya devam.ama o yandakine uyarsam ben kilo veremem yavas seyleri sevmiyorum canli olcak (sanki cok yapiyorumda)_
Canim kendimi cok test ettim,az cok biliyorum ne olabilcegini o yuzden kucuk kucuk koyup ulasmaya calisiyorum,insallah da gorurumyalnız hedeflerini çok sağlam koyup ilerliyorsun valla masallah tebrik ederim cidden inşallah o tarihte daha da az bi sayı görürsun
çilekcim senin bebiş olmadan önce kilo problemin var miyditutcan bogazını gardaşş olmaz baska turlu =)
Önce anlamadım ne demek istediğini sonra çözdüm kız ne dikkatlisin Maşallah.. Ama ben söyleyim Begüm o yazdığı hedefe 1 hafta sonra iner bak gör, hatun hızlı anam 4 nisana bi 4 kilo veriryalnız hedeflerini çok sağlam koyup ilerliyorsun valla masallah tebrik ederim cidden inşallah o tarihte daha da az bi sayı görürsun
valla helal olsun bende ayda en çok iki verebiliyorum ama yine de gözüm yüksekte bu ay 5versem bilmem ne hesabı yapıyorumCanim kendimi cok test ettim,az cok biliyorum ne olabilcegini o yuzden kucuk kucuk koyup ulasmaya calisiyorum
Günde en az 300 gr en çok 500 gr vermemiz lazım kızlar kaçamak yapmazsak olur inş.valla helal olsun bende ayda en çok iki verebiliyorum ama yine de gözüm yüksekte bu ay 5versem bilmem ne hesabı yapıyorum
Aha aha ahaÖnce anlamadım ne demek istediğini sonra çözdüm kız ne dikkatlisin Maşallah.. Ama ben söyleyim Begüm o yazdığı hedefe 1 hafta sonra iner bak gör, hatun hızlı anam 4 nisana bi 4 kilo verir
hem masallah hemde inşallah verir yaa kimse kilo derdi ile ugrasmasin yaa düşmanim dahil yani insanı çok yıpratıyorÖnce anlamadım ne demek istediğini sonra çözdüm kız ne dikkatlisin Maşallah.. Ama ben söyleyim Begüm o yazdığı hedefe 1 hafta sonra iner bak gör, hatun hızlı anam 4 nisana bi 4 kilo verir
Evet canim yaaa bende mak.1,5 2 veriyorum,o yuzden hedeflerde kuccuk oluyovalla helal olsun bende ayda en çok iki verebiliyorum ama yine de gözüm yüksekte bu ay 5versem bilmem ne hesabı yapıyorum
İi geceler,iyi dinlenmelermillet ben kaçıyorum herkese iyi geceler :-*
günaydın canım, sana da ve tüm arkadaşlara da hayırlı günler ....Günaydın hayırlı sabahlar şekerlerim :))
ben kovayımBen yay olabilirsin diye düşünmüşdüm kız hiçbirinizi tutturamıyom ya, Seda için de terazi mi ki diye düşünmüşdüm. Kız çilek sen olsan olsan Aslan' sındır hee :) telefonlu aslan :)
günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar şekerlerim :))
yok şekerım benım bebıs olmadan once 60 dan yukarı cıkamıyordum okadar yedıgım halde belkı kızcaksınız ama ben ooo yıyorum yıyorum kılo alamıyorum dıyenlerdenımçilekcim senin bebiş olmadan önce kilo problemin var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?