İnsanlar Bana Katlanamıyor Mu Ne?

Bana da her şeyi takıyormuşum gibi geliyor ama mesela şu olayda kim olsa kırılırdı bence. Yanlış mı düşünüyorum

Onları birbirini yerken bırakıp kendiniz gitseydiniz keşke.
Neden insanları kendinizden daha fazla önemsiyorsunuz?

Konunun senle ilgisi yok ki. Kiz rest cekmis ablasina 'tek basima gitmemi istemiyorsan gelirsin' diye.
Ee sonra noldu gitmedin mi sahile?

Konunun senle ilgisi yok ki. Kiz rest cekmis ablasina 'tek basima gitmemi istemiyorsan gelirsin' diye.
Ee sonra noldu gitmedin mi sahile?
Hayır gitmedim. Ablası da ben de gitmedik. Konunun benle alakası yok mu? Eda benimle gitmek istemedi. Sanki dayanamıyorum yanında durmaya der gibi.

Hayır gitmedim. Ablası da ben de gitmedik. Konunun benle alakası yok mu? Eda benimle gitmek istemedi. Sanki dayanamıyorum yanında durmaya der gibi.
Eda seni onemsememis sadece. Eger senin icin de onemsizse takmazsin bu olayi. Eda senin icin onemliyse konusursun bu konuyu onunla. Genelleme yapabilecegin bir sebep yok yani, 1 tane olayla insanlar bana katlanmiyor demezdim.

Eda seni onemsememis sadece. Eger senin icin de onemsizse takmazsin bu olayi. Eda senin icin onemliyse konusursun bu konuyu onunla. Genelleme yapabilecegin bir sebep yok yani, 1 tane olayla insanlar bana katlanmiyor demezdim.
Ama Eda bana hep beni çok sevdiğini, kendisi için özel olduğumu söylüyor. Bazen de böyle davranıyor. Sizce neden

Ama Eda bana hep beni çok sevdiğini, kendisi için özel olduğumu söylüyor. Bazen de böyle davranıyor. Sizce neden
Sadece yaninda olmani istiyordur. Onyargili olmak istemem ama insanlar cikarcidir. Bunu sen daha iyi bilirsin. Biz burada anlattiklarin kadar bilebiliriz. Bence genelleme yapman icin neden yok.

Olabilir Eda'nın yaşı 16
16 mı? Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama buyukseniz ben 16 yaşında bir ergenle takilmazdim ; istedigi yere gitsin , kendi benim pesimde dolanirdi anca. Çocuk daha yahu. Deseydiniz ablasına beni çoluk çocukla baş başa bırakma diye. Ayy hiç çekemem ergen triplerini, büyüsün de gelsin. Sallamayin.

Iki kardeş arasında saçma sapan bir diyalog bence sizinle alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum

Ben 18 yaşındayım. Ablası da 19 yaşında.

Ya abla kardeş kavgası işte. Siz de ne her şeyi kendi üstünüze alınıyorsunuz. Evde kim bilir ne tartışmalar yaşıyorlar bu konuyla ilgili. O da bunun uzantısı işte.

Eda 16, seda 19, siz de 18. Eda gitmem dedi, seda git dedi, hatta al bunu da git dedi, eda koşarak uzaklaştı. Sonra kimse gitmedi. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.

Aklımdan geçen şudur ki, on yıl sonra bu konuyu açıp okuyun :) hele bir de evli ve çocuklu iseniz tadından yenmez bu konunun. Çok ciddiyim bak dalga geçmiyorum. Yaşına göre normal böyle şeylere takılman ama emin ol yıllar sonra hatırlayıp güleceksin. O yüzden yazman iyi olmuş.

Evett bu açıdan hiç düşünmemiştim beni gülümsettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…