- 14 Ağustos 2018
- 21.009
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.500
- 598
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
olayı bilmiyoruz ki. herkes böyle olamayacağına göre belki de sizde bir sorun vardır? belki gerçekten alıngansınızdır , ne söyleniyodur ama siz ne anlıyosunuzdur?Ama laf sokuyorlar bu alınganlık mı oluyor
Aslı bana da yorum yap. Açıkça yazana da anlamazlığa vurup, üste çıkıyorumolayı bilmiyoruz ki. herkes böyle olamayacağına göre belki de sizde bir sorun vardır? belki gerçekten alıngansınızdır , ne söyleniyodur ama siz ne anlıyosunuzdur?
sen varyaaa diye başlıyomuşumAslı bana da yorum yap. Açıkça yazana da anlamazlığa vurup, üste çıkıyorumHangi tip vakayım ?
Aslında uyanık değilim de benim yapısal olarak bozukluğum varsen varyaaa diye başlıyomuşumuyanıksın ama bu devirde en iyisini yapıyosun
Hiç detay vermemişsiniz, nasıl yorum yapalım?Mesela bir konu ile sıkıntı yaşadım okulda biriyle sonra onunla ilgili laf yapıyorlar
Herkes herkese laf sokuyor ama çoğumuz laf sokuldu diye oturup çocuk gibi ağlamıyoruz. Ya umursamayıp gülüp geçiyoruz, ya ağzının payını veriyoruz. Laf sokuldu diye ağlamak yetişkin insan davranışı değil.Merhaba arkadaşlar. Sıkıntım bu. İnsanlar bana laf sokuyor sonra alıngan diyorlar ağlayınca. Anında cevap veremiyorum haklıyken bile haksız oluyorum yani kendimi savunamıyorum
Ogretmenlikte 3. yilini doldurmus birisi icin ise hic degil.Lise 3 olsa belki ama yetiskin bir birey icin fazla naif.Herkes herkese laf sokuyor ama çoğumuz laf sokuldu diye oturup çocuk gibi ağlamıyoruz. Ya umursamayıp gülüp geçiyoruz, ya ağzının payını veriyoruz. Laf sokuldu diye ağlamak yetişkin insan davranışı değil.
Ay öğretmen miymiş bir de. Çocuklar farkeder yakında ve onlar bile dalga geçip uğraşmaya başlar. Nahiflik değil bu, olmamışlık.Ogretmenlikte 3. yilini doldurmus birisi icin ise hic degil.Lise 3 olsa belki ama yetiskin bir birey icin fazla naif.
Aynisini dusundum..
Ben de o cevaptan sonra konuyu daha da sormayı bıraktım. Bi öğretmene somut örnek deyince anlasın ve ona göre cevap versin değil mi amaCok somut olmuş cidden. Demek ki anlatmaktan çekindiginiz şeyler var. Sizi haksız çıkaracak şeyler
Şu an gidip ağladı heralde. Eger cidden duygusalsa kk uğraması gereken son yerdinormal hayatinizda da buradaki gibi maksimum 5 kelimeden olusan cumleler mi kuruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?