• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar birbiri ile hayatını yarıştırıyor

Hepsine tamam da çocuk mama parası vermemek için emzirilmez, zaten anne sütüdür en ideal besin. Sütü olan kadın niye emzirmeyip mamayla beslesin çocuğunu? Siz de bir tuhafsınız.
Kendisi bu şekilde söyledi. Bende en az 1 yaşına kadar emzirme taraftarıyım. Kendisi geçen gün mecbur emziriyorum, gögüs uçlarım kötü oldu, ek gıdaya alıştırıyorum, mama çok pahalı, ek gıdaya geçene kadar emzirecegim dedi.

Benim çevremde yok valla bunlardan. Biz çalışmasam mı diyeni dövüyoruz genelde çenemizle. Çocuk yapacam diyenin ağzına anne terliğiyle vuruyoruz 🤷🏻‍♀️
Valla iş hayatı üç senede beni o kadar yordu ki bende erken emeklilik istiyorum:olamaz:

Kendisi bu şekilde söyledi. Bende en az 1 yaşına kadar emzirme taraftarıyım. Kendisi geçen gün mecbur emziriyorum, gögüs uçlarım kötü oldu, ek gıdaya alıştırıyorum, mama çok pahalı, ek gıdaya geçene kadar emzirecegim dedi.
Normal olan o zaten ek gıdaya kadar emzirilir çocuk. Hatta ek gıdayla birlikte de emzirilir. Toptan tuhafsınız.

Ben üzüldüm gelininize şu an üniversitede okuyup en güzel günlerini yaşaması gerekirken çocukla uğraşıyor tek hayatı bu her yaşın bir güzelliği var. Sizin takmanız gereken bir durum yok
Ben çok dedim, dışarıdan okulu bitir diye. Kendisi istemiyor. Aile yapısıda bu şekilde. Ailesinde kızların çalışmasına hoş bakmıyorlar. Zaten kızlarda bu durumdan memnun. Maddi durumları iyiydi. İstese okurdu. Ailesi okutmak istiyormuş, kendisi bırakmış.

Geçen kuzenim memuriyetten istifa edeceğini söyledi. İki çocukla zor oluyormuş kocası çok para kazanıyormuş. Tabiri caizse zıçtım biraz ağzına 😂
Ayy keşke memur olsam özel sektörde çalışıyorum ne bırakacağım memurluğu sakın bırakmasın koca iki gün sonra giderse ne olacak?

İnsanları mutlu edemezsiniz, çalışmayıp evde otursanız da, okumuş ama çalışmıyor evde koca parası yiyor derler. hamileyken bir kadın hep çalışmalı çocuğu için para kazanmalı diyenler vardı, Çocuğum oldu çalışmaya başladım, ohhh çocuğu attın kayınvalidenin başına burada çalışmaya geliyorsun dediler. Bu hayatta kadın ne yapsa dert !

Kocaya masa hazirlayip fotosunu koymak, işte vizyon, işte ileri görüşlülük 😂😂😂
"Cahillik bir zamanlar sonsuz mutluluktu. " diye bir laf var en sevdiğim. Genellikle bu kadınlar hep mutlu paradan hayattan haberi yok ne güzel tek dertleri foto atmak.

Back
X