İnsanlar bu kadar parayı nereden buluyor?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Belki bilen bilir zeynep zor alkan zor çiftini instagramda çok fazla fotoğrafları var sürekli yabancı ülkeleri gezip duruyorlar neyse evlilik yıldönümleriymiş sanırım bugün altına yazmışlar fotoğrafın kızın elinde bi kutuda dolu gül var marksı yazıyo merak edip internetten baktım güller tam olarak iki milyar.. İnsanlar bu kadar paraları nasıl kazanıyor anlamıyorum.. Eşim iyi kazanıyor ama çok borç var onlara anca gidiyor çok ödeme olunca.
sadece yiyip içiyoruz öyle çok alışveriş de yapmıyoruz anca gdiyo ödeme çok fazla bankalara olunca.. Bi güle iki milyar da verdirmem.. Düşünüyorum çok param olsa bi ev almk isterdim içini istediğim gibi döşemek vs.vs. Ama işte eşim o kdr çalışıyo didiniyo herkes aynı ama şükür tabi halimize ben halimden memnunum da sadece merak ediyorum neden biz de öyle olamayalım diyorum. Yani bu insanlar ne iş yapıyor bu kadar kazanıyor.. Sanırım adam gayrimenkul danışmanıymış babadan zengin ama babası nasıl baştan böle zengün oldu..
Sorum şu gerçi bn inanmıyorum.. Bi insan kötü işlere bulaşmadan haramsız sıfırdan milyoner olmaz.. Ya da bilemiyorum. kimse yıllarca çalışarak milyoner olamaz sıfırdan diyorum..
Bişey lazım akıl kafa zeka fikir ama ne
. Acunun yaptığı gibi sıfırdan zengin olmak..

Son düzenleme:
Onların o gullere para verdıgını mı dusunuyorsun? Tamamen reklam amaclı onlara gonderılıyor onlardan paylasıyor hesaplarından

Bır de kendısının esi flying chef mis yani oyle gozuktugu gibi zengin bir cift degıl.. tamamen kendılerını yalan yanlıs tanıtan bir ciftmiş ben de tesadufen gorup ogrenmıstım boyle oldugunu

giydikleri donlara kadar bedavadan geliyor beleşçi tayfası işte.

Bilmiyorumki bnde gördüğüm kadarını söylüyorum. Ndn tanıtım yapsınlar diye onları seçiyorlarki.. İlgn... Otele gdiyolar hep geceliği kişi başı sekiz binlik vs.

Bilmiyorumki bnde gördüğüm kadarını söylüyorum. Ndn tanıtım yapsınlar diye onları seçiyorlarki.. İlgn... Otele gdiyolar hep geceliği kişi başı sekiz binlik vs.

Oteller bile bedava onlara 1-2 gece kalıp sırf orda paylasım yapsınlar diye bedava kalmaları saglanıyor, takıpcı sayısı yuksel oldugu ıcın

Eve on milyar giriyor ve siz hayatınızı yasayamiyor- ülke ülke gezemiyorsaniz sizin ayibiniz.
Kazandığınız paranın yedide biri kadar gelirim olmadigi zaman bile rahatça gezebiliyorum ben

On milyarın yedi milyarı ödemeyse nasıl olacak?? Yazın bi tatile gidemedik şansızlığımızın bı kadarı tatile gderkn arabanın motor yandı tatil parasının iki katını harcayıp geri döndük motoruna

Öyle insanları takip edeceğinize biraz etrafınızla ilgilenseniz, ne kadar kötü şartlar altında büyüyen çocuklar var biliyor musunuz? Sizin ihtiyacınız olmayan ufak bir eşya onları ne kadar mutlu edebilir. Mesela böyle şeyler bulmaya çalışın. Bunun hazzını yaşayınca böyle saçma şeylere takılmayacaksınız.

Çok söz yalansız çok mal harsmsız olmaz canım . Eşinin kazandıgı az parayla mutlu ol bu herşeye deger. Ve ben internette böyle eşleriyle sürekli mıç mıç olan insanların çok mutlu olduklarını düşünmüyorum herşey gösteriş .. Bizim binamızdada öyle insanlar var 5 dakika önce musmutlu kocasının bi tanesi vs vs yazan insanlar 5 dakika geçmeden bi taraflarını yırtıcak derecede bagrısıp cagrısıyorlar .. Neyse cok uzattm :))

Ya bu konular ayrı görüyorum hergünn merak etmeyin

Boyle gereksiz seylere bunkadar kafa yormaniz tuhaf geldi biraz:) bana şu gereksiz şeyi düsunmeme sebep oldu aylik evime 10 milyar girse evimide alirim arabamida gezerim tozarimda ohh..bende tuhaflastim galiba neyse Allah helalinden kazanclar nasip etsin azda olsa bereketini verir

Çiçek piyasası kadar da salak bir piyasa bilmiyorum .
Geçen başka ülkeden birine çiçek göndermek istedim doğumgünü için, Allah'ım ne manyak paralar...dedim acaba orada mi öyle, Türkiye'de nasıldır?
En eliyuzu düzgün çiçekler yuzelli ikiyuz lira. Sırf ofise gelecek de iki saniye yüz gülecek diye..vallahi gerek yok:)
Erkek arkadaşım bana çiçek alacağına aynı paraya uçak bileti alsın daha mutlu olurum:)

Zeyzor çiftine gelince... Bir film vardi
Amerika'da bir banliyö mahallesine bir aile taşınıyor...herkesin özeneceği bir aile...bir süre sonra onlar ne yaparsa mahalleli de onu yapmaya başlıyor. En basitinden adam berbat golf oynarken yeni sopasindan sonra harika oynamaya basliyor-herkes o sopadan almaya basliyor , liseli genç evde yaptığı partide oyun konsolunu insanlara gösteriyor, bir süre sonra bütün gençler aynı konsoldan alıyor. Yaptıkları partide herkes yemekleri överken esas kadın dondurulmuş yemek kutusunu alıp 'asci tutmadık,bu marka gerçek bir profosyonel' diye reklam yapıyor, mahalledeki herkes partilerinde o gıdayı almaya basliyor falan...
Meğersem bunlar reklam için tutulan bir proje ailesiymis. Her sene başka bir banliyöye gidip istenen ürünleri bu şekilde yayiyorlarmis:)
İşte zeyzor çifti de böyle
İnsanların özendiği bir hayatı yaşıyorlar ve devamlı reklam yapıyorlar...
O çiçekleri zaten kocası getirse , markasını etiketlemez. Markayı etiketliyor,çünkü reklam. Ve marka da kazanıyor çünkü tam hedef kitlesine yönelik bir çalışma.
Aynı şekilde otellerden de davet alıyorlar. Bugün bile en saçma çalıştay toplantısında insanların oteli-gelisi gidişi karşılanıyor. Bu çiftin de o şekilde, reklamını yapması karşılığı güzel ucaklarla ulaşımı, lüx transferi vs vssi karşılanıyor. Otel icin bu para masraf bile değil, ama verdiği reklam paha biçilemez derecede kıymetli.

Ayrıca biz neden böyle olmayalım demissiniz, aynı zamanda da o kadar param olsa ev alırım demissiniz :) yani bu kafa yapısına kim sponsor olur ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…