- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Tam beş bile değil yani bizim hayata bakış açımız şu şekilde her ay bir miktar ortak bi hesaba belli mi mktar para atıyoruz çok değil bazen yüz bazen daha fazla bu para henüz olamayan çocuğumuz için birikiyor orda daha sonra evin ihtiyaçlarını alıyoruz mutfak temizlik vs faturalarda aradan çıkınca geriye kalan bizim gezme şahsi alışveriş paramiz bazen ay sonu hiç kalmıyor yapıyoruz iki tane sandviç termosa çay kahve gittiğimiz yerde dışardan değil o şekilde yiyoruz şehri geziyoruZ insan hayatı ve hayat arkasını sevince hersey mümkün5 binle bunlari yapiyorsaniz tebrikler valla banada akil verin.ölmüsuz resmen
bakış açımız şu şekilde her ay bir miktar ortak bi hesaba belli mi mktar para atıyoruz çok değil bazen yüz bazen daha fazla bu para henüz olamayan çocuğumuz için birikiyor orda daha sonra evin ihtiyaçlarını alıyoruz mutfak temizlik vs faturalarda aradan çıkınca geriye kalan bizim gezme şahsi alışveriş paramiz bazen ay sonu hiç kalmıyor yapıyoruz iki tane sandviç termosa çay kahve gittiğimiz yerde dışardan değil o şekilde yiyoruz şehri geziyoruZ insanhayatı ve hayat arkasını sevince herseymümkünBen şimdi asıl 5 bin lirayla bunları nasıl yaptığınızı merak ettim. Ciddi soruyorum.
Allah kabul etsin. Ben din ile övünmedim zaten. Sadaka verince paran bereketlenirmisya. O acıdan söyledim. Bende ibadet ettiğim icin instagramdaki hayatlar bana çok boş geliyor. Özenti gibi. Görgüsüzlük. Herkes birbiriyle yaris ediyor. Bilmiyorlar onlarinda bu hayattaki imtihanlari bu. Ayrica 2 odalı evin olsa nolur 3 katlı villan olsa nolur. Okadar aç ve açıkta insan varken her halimize şükretmemiz lazimDin ile övünülmez ibadette söylenmez fakat beş vakit nmaz kılıyorum bunu söylerken insan kndine bakmalı herkesin gerçi kendi inancı kimse kmseye karışamaz her koyun kendi bacağından... Yüce Rabbim bilir geleceği
Allah kabul etsin. Ben din ile övünmedim zaten. Sadaka verince paran bereketlenirmisya. O acıdan söyledim. Bende ibadet ettiğim icin instagramdaki hayatlar bana çok boş geliyor. Özenti gibi. Görgüsüzlük. Herkes birbiriyle yaris ediyor. Bilmiyorlar onlarinda bu hayattaki imtihanlari bu. Ayrica 2 odalı evin olsa nolur 3 katlı villan olsa nolur. Okadar aç ve açıkta insan varken her halimize şükretmemiz lazim
Sponsor olarak düşün. Çook takipçisi olan Kişiler bunu paylaştğnda adamlara müşteri kazandırıyor.Bilmiyorumki bnde gördüğüm kadarını söylüyorum. Ndn tanıtım yapsınlar diye onları seçiyorlarki.. İlgn... Otele gdiyolar hep geceliği kişi başı sekiz binlik vs.
Sponsor olarak düşün. Çook takipçisi olan Kişiler bunu paylaştğnda adamlara müşteri kazandırıyor.
Yada şöyle diyelim bizim kocalarmz eline az bi geçse analarına kardeşlerine yediryo adam demekki sadece karısına harcıyor
İnsanoğlu kanaatsiz. Milleti bırakıp kendine bakmayı beceremiyo bizm milletimiz. Onların derdi bizm konu sahibini gerdi.Zenginin mali zuğurdun çenesini yorarmis misali..
Evimize 10 bini bırak 5 bin girse yada işimiz garanti olsa eve giren az olsa yine iyi hissederim sanırım.
Eşimin işi iyi stresli ve ev kredisi oduyoruz 7 yıl kaldı . İsinde iyi başarılı sadece bu yıl rakipler arttı haliyle bazı şeyler bolundu . Sadece bu yıl işler biraz geriledi ve eşimin işten çıkma durumu var malesef nankör bi meslek.. biz kara kara düşünüyoruz stresliyiz napicaz diye üstelik bebeğim var... Demem okii boşverin onları eşinizin işi gücü yolundaysa sizde zenginsinızdır..
poseidondan kacis mi filmin ismi diye sormak istedim.Anlayamadım ne dediğinizi tam? Filmin sonunu mu soruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?