- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
10 bin lirayı ne yapıyorsunuz ne borcunuz var diyecektim ama sabit geliriniz yokmuş. 5 bin lira borç iş yüzündense zaten eve giren paradan düşmek lazım. Değilse o kadar borcu nasıl yaptınız?Ya arkadsşım eşim araba alıp satıyor bankaya aylık 5 milyar borç var eleman var onun aylık borcu var ev dükkn kiralaro faturalar var bn çlışmıyorum her ay on grmio zaten daha az oluo gnlde hele kışın hiç satılmıyor
Kusura bakmayın ama sizin evinize o dediğiniz kişilerden daha fazlada para girse siz yine mutlu olamazsınız yanlış anlamayın ama kiskanclik başka bişey imrenmek başka bişey hepimiz biseylere imreniriz söylediğiniz kişiler hayattan zevk almasını bilen fırsatları avantaja çeviren kişiler benim gorusume göre bizim evimize sizin evinize giren paranın yarısı giriyor her hafta sonlari disardayiz alışverişe duskunuz yılda birkaç kez yurt dışına çıkıyoruz ayda bir sehirdisina bi otele gidiyoruz mutlaka geziyoruz farklı yerleri allah herkeze kalbinin ekmeğini yedirin başkalarını boşver in kendinize bakın
ev parasi kadar kredi borcu odeyenler var. cok uzuluyorum onlara...
valla derdim sinir cikarmak degil. insta kullanmiyorum o nedenle boyle insanlari bilmiyorum bilmedigim icin de birsey kaybetmiyorum. oglumu uyuttum kizimi uyuttum oglum uyandi onu uyutup ders caliscam simdi., bos insan olmayin bosver o hic tanimadigin kisileri. Ac guzel bir film izle kitap oku gel burda dert oku birilerine derman ol. hayat cok kisa baskalarinin parasini dusunmek icin...Onlardsn örnk verdim derdim onlar değil ama sanırım herkes onlara olan sinirini birazdan bnden çıkaracak
Hele şükür konuyu gerçkten anlayan birisi çıktı sağolunZengin olmak istiyorsaniz,kendi işinizi yapicaksiniz,yoksa normal ışte işçi olarak çalışıp insanlar zengin olmuyorlar
valla derdim sinir cikarmak degil. insta kullanmiyorum o nedenle boyle insanlari bilmiyorum bilmedigim icin de birsey kaybetmiyorum. oglumu uyuttum kizimi uyuttum oglum uyandi onu uyutup ders caliscam simdi., bos insan olmayin bosver o hic tanimadigin kisileri. Ac guzel bir film izle kitap oku gel burda dert oku birilerine derman ol. hayat cok kisa baskalarinin parasini dusunmek icin...
10 bin aylık gelir mi?? Asıl siz ne iş yapıyorsunuz ben de onu merak ettim, söyleyin de ben de o mesleğe yöneliym ciddiyim...Benim derdim bunlar değil sadece sıfırdan zengin olmk için neleer yapılabilir merak ediyorum bu konuya grersek çıkamayız
ya aklima geldi kucukken babam biz isiklari kapatmayinca TEK e ortak olcam derdi (ben kucukken TEK vardi oradan yasimi hesaplaGeçen bir yakınım mezgitin yumurtalarını ayiklarken "allam çok zengin hissediyorum su an kendimi, birazdan havyar yiyiciim" diye sevindi. Ben de ona çok üzüldüm. Bunlar hep fakirlikten.
kacisi var mi sonunda beyaz tv de vardi gecen gun bebelerden izleyemedik。 aklimda bulunsun erken uyuduklari birgun izleyelim.Demin çok güzed bi film izledik eşimle öneririm posedion :)
5 binle bunlari yapiyorsaniz tebrikler valla banada akil verin.ölmüsuz resmenKusura bakmayın ama sizin evinize o dediğiniz kişilerden daha fazlada para girse siz yine mutlu olamazsınız yanlış anlamayın ama kiskanclik başka bişey imrenmek başka bişey hepimiz biseylere imreniriz söylediğiniz kişiler hayattan zevk almasını bilen fırsatları avantaja çeviren kişiler benim gorusume göre bizim evimize sizin evinize giren paranın yarısı giriyor her hafta sonlari disardayiz alışverişe duskunuz yılda birkaç kez yurt dışına çıkıyoruz ayda bir sehirdisina bi otele gidiyoruz mutlaka geziyoruz farklı yerleri allah herkeze kalbinin ekmeğini yedirin başkalarını boşver in kendinize bakın
Ben şimdi asıl 5 bin lirayla bunları nasıl yaptığınızı merak ettim. Ciddi soruyorum.Kusura bakmayın ama sizin evinize o dediğiniz kişilerden daha fazlada para girse siz yine mutlu olamazsınız yanlış anlamayın ama kiskanclik başka bişey imrenmek başka bişey hepimiz biseylere imreniriz söylediğiniz kişiler hayattan zevk almasını bilen fırsatları avantaja çeviren kişiler benim gorusume göre bizim evimize sizin evinize giren paranın yarısı giriyor her hafta sonlari disardayiz alışverişe duskunuz yılda birkaç kez yurt dışına çıkıyoruz ayda bir sehirdisina bi otele gidiyoruz mutlaka geziyoruz farklı yerleri allah herkeze kalbinin ekmeğini yedirin başkalarını boşver in kendinize bakın
Anlayamadım ne dediğinizi tam? Filmin sonunu mu soruyorsunuzkacisi var mi sonunda beyaz tv de vardi gecen gun bebelerden izleyemedik。 aklimda bulunsun erken uyuduklari birgun izleyelim.
Vlla bn de bilmiyorum karman çorman işler eşim uğraşıyor işteBen şimdi asıl 5 bin lirayla bunları nasıl yaptığınızı merak ettim. Ciddi soruyorum.
Bunu size yazan başka bir üyeye sormuştum. Sizin yarı maaşınızla yaptıklarını anlatan üyeyeVlla bn de bilmiyorum karman çorman işler eşim uğraşıyor işte
10bin liradan size birsey kalmiyorsa belki bu hayattaki rızkınız bukadardir. Ne kadar didinirsen didin. Eşin ecelin rizkin değişmezmis. Kimse asgari ücretle çalışmak istemezken siz 10 bin lira ile yetinemiyorsunuz. Sadaka falan verin vermiyorsanız. Dine girmicem hic. Ama yanlış yerde agliyorsunuz. Biz bilsek nasil zengin olunacağını gidipte 3 vardiya çalışmayıp evde yuvarlanirdik :)
Bzmki maaşdeğil. Araba alım satımı. Zaten her ay on grmio daha az oluo gnlde satamazsak hiç yok :)Bunu size yazan başka bir üyeye sormuştum. Sizin yarı maaşınızla yaptıklarını anlatan üyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?