İnsanlar bu kadar parayı nereden buluyor?

Zengin olmak istiyorsaniz,kendi işinizi yapicaksiniz,yoksa normal ışte işçi olarak çalışıp insanlar zengin olmuyorlar

10 bin lirayı ne yapıyorsunuz ne borcunuz var diyecektim ama sabit geliriniz yokmuş. 5 bin lira borç iş yüzündense zaten eve giren paradan düşmek lazım. Değilse o kadar borcu nasıl yaptınız?
Instagramı baz almayın zaten. Herkes kendi şartlarında yaşayacak mecbur. Bu saatten sonra o Kadın gibi olup sponsorluk almak zor. Kadın bunu meslek edinmiş, her anı ortada. Allah için güzel de.

Al işte klasik insan

ev parasi kadar kredi borcu odeyenler var. cok uzuluyorum onlara...

Geçen bir yakınım mezgitin yumurtalarını ayiklarken "allam çok zengin hissediyorum su an kendimi, birazdan havyar yiyiciim" diye sevindi. Ben de ona çok üzüldüm. Bunlar hep fakirlikten.

Onlardsn örnk verdim derdim onlar değil ama sanırım herkes onlara olan sinirini birazdan bnden çıkaracak
valla derdim sinir cikarmak degil. insta kullanmiyorum o nedenle boyle insanlari bilmiyorum bilmedigim icin de birsey kaybetmiyorum. oglumu uyuttum kizimi uyuttum oglum uyandi onu uyutup ders caliscam simdi., bos insan olmayin bosver o hic tanimadigin kisileri. Ac guzel bir film izle kitap oku gel burda dert oku birilerine derman ol. hayat cok kisa baskalarinin parasini dusunmek icin...

Demin çok güzed bi film izledik eşimle öneririm posedion :)

Çocukken bir arkadaşım vardı devletten burs alırdı 2 evleri vardı bir de yazlık almışlardı yeni biz bursu maddi durumu iyi olmayanların alması gerektiğinden konuşuyorduk kendisi bu bursa çok ihtiyacı olduğunu şu şekilde belirtmişti:
- Ama biz de çok sıkışığız yazlığın borcunu ödüyoruuuuuz

Nedense aklıma geldi ya ilahi

Bu ulkede maasli zengin olmak icin sayili sirketlerin ceo su falan olmaniz lazim (akbankin ceo sunun maasini duyunca agzim acik kalmisti mesela)
Onun disinda ticaret zekasi, öngörü, sans vs vs faktorler sozkonusu.
Mesela teyzem bundan 35 sene once kendisine kalan mirasla, bir ev parasina mersinde bilmemkac donum portakal bahçesi almis (kari koca ogretmenler) simdi oralarda devasa siteler ve teyzemim sayisini bilmedigi kadar gayrimenkulü var.
Baskasi olsa adnan menderes bulvarinda denize nazir bir ev alayip havami atayim derdi belki, ama o ileriyi gorup dogru yatirimi yapmış.
Babamda da inanilmaz bir ticari zeka vardir mesela, bazen diyorum ki salyangoza yatirim yapsa kanserin caresine salyangoz derler babam yine bir koyup bin kazanir :)
Yani ille haramla olmuyor bu isler, ama oyle 10-15 bin maasla da olmuyor, ancak standart/bir tik ustu bir hayat yasaniyor.

Benim derdim bunlar değil sadece sıfırdan zengin olmk için neleer yapılabilir merak ediyorum bu konuya grersek çıkamayız
10 bin aylık gelir mi?? Asıl siz ne iş yapıyorsunuz ben de onu merak ettim, söyleyin de ben de o mesleğe yöneliym ciddiyim...
Bu arada o kadın hürriyet gazetesinde seyahat yazarı. Yani gittiği her yere çalıştığı yer gönderiyor o da gezip gözlem yapıp seyahat yazısı yazıyor oralar hakkında. Cebinden beş kuruş çıkmıyor. E instagramda da takipcisini çoğaltınca markalar falan ona hediyeler gönderiyor ve para karşılığı tanıtım yapmasını istiyorlar.
Gerçi bir kaç seyahat yazısını okudum da bu yetenek mi şimdi diye çok düşündüm, beni gonderseler ben daha güzel gözlem yapar daha iyi yazılar yazarım :)

Geçen bir yakınım mezgitin yumurtalarını ayiklarken "allam çok zengin hissediyorum su an kendimi, birazdan havyar yiyiciim" diye sevindi. Ben de ona çok üzüldüm. Bunlar hep fakirlikten.
ya aklima geldi kucukken babam biz isiklari kapatmayinca TEK e ortak olcam derdi (ben kucukken TEK vardi oradan yasimi hesapla ) ben de bizi zengin sanirdim. babami gercekten TEK e ortak olcak sanirdim. elektrikler gidince de ortaklar kavga etti elektrikler gitti diye dusunurdum . Allahim simdi farkediyorum ben kucukken bildigin safmisim yaaa...

5 binle bunlari yapiyorsaniz tebrikler valla banada akil verin.ölmüsuz resmen

10bin liradan size birsey kalmiyorsa belki bu hayattaki rızkınız bukadardir. Ne kadar didinirsen didin. Eşin ecelin rizkin değişmezmis. Kimse asgari ücretle çalışmak istemezken siz 10 bin lira ile yetinemiyorsunuz. Sadaka falan verin vermiyorsanız. Dine girmicem hic. Ama yanlış yerde agliyorsunuz. Biz bilsek nasil zengin olunacağını gidipte 3 vardiya çalışmayıp evde yuvarlanirdik :)

Ben şimdi asıl 5 bin lirayla bunları nasıl yaptığınızı merak ettim. Ciddi soruyorum.

Din ile övünülmez ibadette söylenmez fakat beş vakit nmaz kılıyorum bunu söylerken insan kndine bakmalı herkesin gerçi kendi inancı kimse kmseye karışamaz her koyun kendi bacağından... Yüce Rabbim bilir geleceği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…