İnsanlar bu kadar parayı nereden buluyor?

E bunları görüyorsan, bu merak ettiklerininde ne kadar boş olduğunu anlaman gerekirdi.
Onlara üzülme farklı nasıl zengin olurum fikri farklı..
Yani burda bnce gayet gzl bişiy düşünüyorum ama yanlış yere çekiliyor bunlara kafa yorma vs..
İnsan bnce sbh akşm asgari ücreti saatlerce çalışmk yerine ne ypabilirim daha çok kazanmk için diye düşünse kndi kndine ileriye gdeblr bnce yoksa herkes sbh akşm asgari ücrete işe gdip gelse zengin olan insan olmazdı

youtube da bir video var kim bu pez****ler diye izle lutfen cok guleceksin...

25 yillik dostum sizin o "nasıl kazanıyorlar o kadar parayı yea" diye dertlendiginiz kişilerden biri. Hiç aklıma gelmedi ona bunu sormak. Ben fakirim. Öyle fakirim ki on bin tl girmiyor evime. Hanı öyle bir fakirlik. Dostumla aramda hiç para muhabbeti geçmedi. Muhtemelen kendisinin bir kıyafete verdiği parayla ben bir aylık geçimimi sağlıyorum.

Konuyu bir yere baglayacak olursam, hakikaten şehir efsanesi gibi insansınız. Derdinizi seveyim. Saygılar.

Derdim değil merakım... Bunu düşünmek bi utanç değil nesi var anlamadım

Ooooo bak burda sertleşirim. Biraz bas frene. O insanlara üzüldüğün çok belli. Ben bu topicten gideyim. Yoksa kalp kırıcam.
Hadi esenkal...

Bide pembegelin var instada böyle durumları baya iyi. Takipçileri soruyor eşinin ne iş yaptığını kadın asla söylemiyor. Yazın bi otele gittiler off dedim yani çok güzeldi belki onlarınki de reklam amaçlıydı. Ay bilmiyorum.

10 bin diyor yarısı borca gidiyormuş 5 bin benim evime bi ay 5 bin girse zengin sayarım kendimi 10 bine nasıl eviniz yok anlamadim ev parasina bi araba aldıysanız bilemem ama oda yoksa aylık 7 bin lira neyin borcu allah yardımcınız olsun tabiki inşallah sizde istediğiniz hayata kavuşursunuz

ev parasi kadar kredi borcu odeyenler var. cok uzuluyorum onlara...

eşim araba alıp satıyor bankaya aylık 5 milyar borç var eleman var onun aylık borcu var ev dükkn kiralaro faturalar var bn çlışmıyorum her ay on grmio zaten daha az oluo gnlde hele kışın hiç satılmıyor. Arabaları bnkayla aldı sıfırdan iş kurdu

Eşinizin iş yerinin aylık gelirini evinizin geliri olarak mı sayıyorsunuz yani
Sizin evinize giren parayla elemanların maaşının ne alakası var?

Kusura bakmayın ama sizin evinize o dediğiniz kişilerden daha fazlada para girse siz yine mutlu olamazsınız yanlış anlamayın ama kiskanclik başka bişey imrenmek başka bişey hepimiz biseylere imreniriz söylediğiniz kişiler hayattan zevk almasını bilen fırsatları avantaja çeviren kişiler benim gorusume göre bizim evimize sizin evinize giren paranın yarısı giriyor her hafta sonlari disardayiz alışverişe duskunuz yılda birkaç kez yurt dışına çıkıyoruz ayda bir sehirdisina bi otele gidiyoruz mutlaka geziyoruz farklı yerleri allah herkeze kalbinin ekmeğini yedirin başkalarını boşver in kendinize bakın

Ooooo vizyon .... Napmaliyiz sence ? Anlat da bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…