- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Onlara üzülme farklı nasıl zengin olurum fikri farklı..E bunları görüyorsan, bu merak ettiklerininde ne kadar boş olduğunu anlaman gerekirdi.
Allah iyiliğini versin güldürdün beniYarısından çoğu geldiği gibi borca gdiyo ki akıllıca kullansa bile bi trilyon olck kdr birikmez ki bi trilyondan aşağısı bnce bu devrde zengin sayılmaz
youtube da bir video var kim bu pez****ler diye izle lutfen cok guleceksin...Belki bilen bilir zeynep zor alkan zor çiftini instagramda çok fazla fotoğrafları var sürekli yabancı ülkeleri gezip duruyorlar neyse evlilik yıldönümleriymiş sanırım bugün altına yazmışlar fotoğrafın kızın elinde bi kutuda dolu gül var marksı yazıyo merak edip internetten baktım güller tam olarak iki milyar.. İnsanlar bu kadar paraları nasıl kazanıyor anlamıyorum.. Eşim iyi kazanıyor ama çok borç var onlara anca gidiyor çok ödeme olunca.
On milyar griyo eve aylık ama sadece yiyip içiyoruz öyle çok alışveriş de yapmıyoruz anca gdiyo ödeme çok fazla bankalara olunca.. Bi güle iki milyar da verdirmem.. Düşünüyorum çok param olsa bi ev almk isterdim içini istediğim gibi döşemek vs.vs. Ama işte eşim o kdr çalışıyo didiniyo herkes aynı ama şükür tabi halimize ben halimden memnunum da sadece merak ediyorum neden biz de öyle olamayalım diyorum. Yani bu insanlar ne iş yapıyor bu kadar kazanıyor.. Sanırım adam gayrimenkul danışmanıymış babadan zengin ama babası nasıl baştan böle zengün oldu..
Sorum şu gerçi bn inanmıyorum.. Bi insan kötü işlere bulaşmadan haramsız sıfırdan milyoner olmaz.. Ya da bilemiyorum. kimse yıllarca çalışarak milyoner olamaz sıfırdan diyorum..
Bişey lazım akıl kafa zeka fikir ama ne
. Acunun yaptığı gibi sıfırdan zengin olmak..
25 yillik dostum sizin o "nasıl kazanıyorlar o kadar parayı yea" diye dertlendiginiz kişilerden biri. Hiç aklıma gelmedi ona bunu sormak. Ben fakirim. Öyle fakirim ki on bin tl girmiyor evime. Hanı öyle bir fakirlik. Dostumla aramda hiç para muhabbeti geçmedi. Muhtemelen kendisinin bir kıyafete verdiği parayla ben bir aylık geçimimi sağlıyorum.
Konuyu bir yere baglayacak olursam, hakikaten şehir efsanesi gibi insansınız. Derdinizi seveyim. Saygılar.
Ooooo bak burda sertleşirim. Biraz bas frene. O insanlara üzüldüğün çok belli. Ben bu topicten gideyim. Yoksa kalp kırıcam.Onlara üzülme farklı nasıl zengin olurum fikri farklı..
Yani burda bnce gayet gzl bişiy düşünüyorum ama yanlış yere çekiliyor bunlara kafa yorma vs..
İnsan bnce sbh akşm asgari ücreti saatlerce çalışmk yerine ne ypabilirim daha çok kazanmk için diye düşünse kndi kndine ileriye gdeblr bnce yoksa herkes sbh akşm asgari ücrete işe gdip gelse zengin olan insan olmazdı
Onlardsn örnk verdim derdim onlar değil ama sanırım herkes onlara olan sinirini birazdan bnden çıkaracakayrica Allah askina onlar kim ya. niye takip ediyorsun ne katiyor sana. gel kk da geyik yap daha faydali...
ev parasi kadar kredi borcu odeyenler var. cok uzuluyorum onlara...25 yillik dostum sizin o "nasıl kazanıyorlar o kadar parayı yea" diye dertlendiginiz kişilerden biri. Hiç aklıma gelmedi ona bunu sormak. Ben fakirim. Öyle fakirim ki on bin tl girmiyor evime. Hanı öyle bir fakirlik. Dostumla aramda hiç para muhabbeti geçmedi. Muhtemelen kendisinin bir kıyafete verdiği parayla ben bir aylık geçimimi sağlıyorum.
Konuyu bir yere baglayacak olursam, hakikaten şehir efsanesi gibi insansınız. Derdinizi seveyim. Saygılar.
eşim araba alıp satıyor bankaya aylık 5 milyar borç var eleman var onun aylık borcu var ev dükkn kiralaro faturalar var bn çlışmıyorum her ay on grmio zaten daha az oluo gnlde hele kışın hiç satılmıyor. Arabaları bnkayla aldı sıfırdan iş kurdu10 bin diyor yarısı borca gidiyormuş 5 bin benim evime bi ay 5 bin girse zengin sayarım kendimi10 bine nasıl eviniz yok anlamadim ev parasina bi araba aldıysanız bilemem ama oda yoksa aylık bin lira neyin borcu allah yardımcınız olsun tabiki inşallah sizde istediğiniz hayata kavuşursunuz
Bizim kredi aylık 5000 e yakın hepsi toplamev parasi kadar kredi borcu odeyenler var. cok uzuluyorum onlara...
Eşinizin iş yerinin aylık gelirini evinizin geliri olarak mı sayıyorsunuz yaniYa arkadsşım eşim araba alıp satıyor bankaya aylık 5 milyar borç var eleman var onun aylık borcu var ev dükkn kiralaro faturalar var bn çlışmıyorum her ay on grmio zaten daha az oluo gnlde hele kışın hiç satılmıyor
Ooooo vizyon .... Napmaliyiz sence ? Anlat da bilelimOnlara üzülme farklı nasıl zengin olurum fikri farklı..
Yani burda bnce gayet gzl bişiy düşünüyorum ama yanlış yere çekiliyor bunlara kafa yorma vs..
İnsan bnce sbh akşm asgari ücreti saatlerce çalışmk yerine ne ypabilirim daha çok kazanmk için diye düşünse kndi kndine ileriye gdeblr bnce yoksa herkes sbh akşm asgari ücrete işe gdip gelse zengin olan insan olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?