• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar cidden tuhaf :)

Ailemle alakalı sorunları herkesin başına gelebilecek kotu durumları kullanıp kendini hakli çıkarmaya çalıştığın, benden bağımsız gelişen ve beni cidden yıpratan kıran üzen ailevi problemlerimi bu konuya dahil edip belden aşağı vurmaya çalıştığın için seni allaha havale ediyorum.
İstediğiniz yere havale edebilirsiniz. Sabahtan beri buradaki birçok üyeyle dalga geçip, saygısızca konuşuyorsunuz. Üzerine birde sevmediğiniz arkadaşım dediğiniz kişi hakkında kezban, herkes ondan nefret ediyor hahahaha gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Ben ne sizi ne onu tanıyorum. Siz güya zorunlulukla konuştuğunuz o "arkadaşınızın" içinde neler olduğunu biliyormusunuz? Belki o da sizin gibidir. İçinde fırtınalar kopuyordurda sizin gibi saklamaya çalışıyordur. Ciddi manada söylüyorum dışardan çok itici görünüyorsunuz, bu konuşmalarınız sizi güçlü ve ne güzel haddini bildiriyor kategorisine sokmuyor ne yazık ki. Ben karşımda güçsüz ancak bunu etrafa saldırarak saklamaya çalışan birini görüyorum. Değiştirin kendinizi.

İstediğiniz yere havale edebilirsiniz. Sabahtan beri buradaki birçok üyeyle dalga geçip, saygısızca konuşuyorsunuz. Üzerine birde sevmediğiniz arkadaşım dediğiniz kişi hakkında kezban, herkes ondan nefret ediyor hahahaha gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. Ben ne sizi ne onu tanıyorum. Siz güya zorunlulukla konuştuğunuz o "arkadaşınızın" içinde neler olduğunu biliyormusunuz? Belki o da sizin gibidir. İçinde fırtınalar kopuyordurda sizin gibi saklamaya çalışıyordur. Ciddi manada söylüyorum dışardan çok itici görünüyorsunuz, bu konuşmalarınız sizi güçlü ve ne güzel haddini bildiriyor kategorisine sokmuyor ne yazık ki. Ben karşımda güçsüz ancak bunu etrafa saldırarak saklamaya çalışan birini görüyorum. Değiştirin kendinizi.
Peki selametle hadiii

Sevgili mune , beni sutlarken tüm mesajları ve yorumları okuyup hakaret ve küfür içerikli cümleler kuran diğer arkadaşları da es gecmezsen sevinirim
Es geçmez eminim. Domates güzeli zilli varoş ... Bunları hiç geçmez..

yaptığın tüm saldırılarda
hep varoşsun,domates doğra,basitsin, kültürsüzsün gibi kelimeler havada uçuşuyor
yaşadığın yerde gördüklerin bunlardan iberetmiş demekki bir kompleks utanmışlık yatıyor bunun altında bence
sonra kezban büyük şehire adım atar
gördüğü her kadının sadece domates doğradığını sanması yıllarını alır
çünkü kadın sadece domates doğramalı,o böyle görmüş çünkü
derken farkederki,kadınlar bilgili kültürlü,kitapta okuyor ayrıca .o da nesi?
bir yerde bir yanılmışlık var ama çözeceksin miniğim
once kabullen geçmişini yaşadığın yeri doğduğun mahalleyi
bu kötü bir şey değil
hadi bakalım işe domates doğrayarak başlayabilirsin
Bahcelide yok yav boyle şeyler :)

]

konuyu yorumları okudum ama başlığa takıldım insanlar tuhaf diyor ya şimdi daha iyi anladım aslında insanlar tuhaf degil kişinin o insanlara yüklediği bakış açısı tuhaf.

bilindik bir laf nasıl bakarsan öyle görürüsün.bu insanlıkla degil kişiyle ve krakterle ilgili bir şey yorumlarından arkadaşın belli tuhaflık kimde olduğu

neyse uçmadan kaçayım ben Mune Mune fena uçruyor valla

Son düzenleme:
Neyse arkadaşlar ben cidden daha fazla yazacak vakit bulamıyorum, anlayisiniz ve anlayissizliginiz için hepinize teşekkürler . hakaret ettiusem daha önceden bana hakaret eden kişilere karşılık vermek içindi. Muhtemelen banlanicam. Sorun değil yine de sert eleştirenler dahil herkese iyi gunleeerrr :)

Bahcelide yok yav boyle şeyler :)

Bahçeli okul için bulunduğun yer muhtemelen. Sen orda doğmadın, orada büyümedin, ailen orada yaşamıyor... Kendini sınıf atlamış gibi hissetme. İnsanları sınıflara ayırdığın sürece en alt sınıfta kalmaya mahkum olursun.

Neyse arkadaşlar ben cidden daha fazla yazacak vakit bulamıyorum, anlayisiniz ve anlayissizliginiz için hepinize teşekkürler . hakaret ettiusem daha önceden bana hakaret eden kişilere karşılık vermek içindi. Muhtemelen banlanicam. Sorun değil yine de sert eleştirenler dahil herkese iyi gunleeerrr :)
nereye
domatesler bekleyebilir,sonrada doğrayıp aynanın karşısına geçebilirsin

Bahçeli okul için bulunduğun yer muhtemelen. Sen orda doğmadın, orada büyümedin, ailen orada yaşamıyor... Kendini sınıf atlamış gibi hissetme. İnsanları sınıflara ayırdığın sürece en alt sınıfta kalmaya mahkum olursun.
Ailem orda yaşıyor ben üniversiteyi bitirdim .

Beni çok sert eleştirenlere cevaben yazıyorum ve kıskanç kompleksli vs olduğumu söyleyen kişiler, çünkü eminim o haddini bikdirdigim kizcagizla aynı kafa yapısına sahipler.
Bakin arkadaşlar birincisi güzel değilsiniz hiçbirimiz çok güzel değiliz , ama kendini begenmeniz hoş tabi. Beni mesela çok kişi beğendiğini söyler yakışıklı sevgililerim de çok oldu ortamda dikkat çekerim ama kendimi güzel bulur muyum. Hayır. Bu kotu değil . ha simdi sen güzel değilsin ama güzelim diyorsun okey ama en ufak bir şeyde ay o siskooo beni kiskaniuo su oğlan bana aşık su Beni cekemiuor dersen ben senin 158 boyuna da o olu balık gözlerine de kemerli burnuna da laf ederim. Haddini bileceksin.
2- cahilsin . hayatında en son sınıf öğretmeninin ödev verdiği yüz temel eserden birini okunussun hic bilnedigin konuda ahkam kesiyosun. Afedersin de kanirtarak bozarim orada seni.
3- en önemlisi namus ahlak meselesi. Sen günde on kişiyle mesajlasip her gün biriyle öpüşüp elletip sonra gelip "ayy su kız o.... Su kız kasaaar" dersen ben sana daha ne yapayım. Afedersin ama... Neyse...
Beni sert eleştirenler okusun. Üstüne alınanlar da muhakeme yapsın eminim çok ortak nojtaniz var bu hasbayla. Daha da cevap vermeyeceğim. İşlerim var
Hadi kib
Çılgın şey seniii

A
Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Şu güya ders verir mesajında bile insanları kategoriliyorsun. Kimse senin kategorilerine dahil olmak zorunda değil.

Bir insan güzel olmayabilir ama kendini güzel hissedebilir, bu güzel bişeydir özgüvendir. Kemerli burnunu çok karakteristik bulabilir mesela. Estetik ameliyat düşünen burrnundan gözünün yapısından mutlu olmayan bir insanın diğer birinin kemerli burnunu eleştirmesini anlayamam. Bak seni güzel bulanlar varmış, buna rağmen sen kendini güzel bulmuyorsun. Bu iyi bişey değil, bu özgüven eksikliği. Görünüşünle barışmalısın. O zaman inan insanlarla diyalog kurmak daha kolay olacak senin için. Bu kadar ezilmene gerek yok hepimiz insanız.

Kimse kitap okumak zorunda değil. Sen okumuşsun, aferin sana ne güzel ama okumuyor diye eleştiremezsin. Eline kitap almamış ama senden benden daha kültürlü insanlar tanıyorum.

Son olarak o bir densizlik yapmış, sen burda bin beterini yapıyorsun. Şurdaki üyelere etmediğin hakaret kalmadı. Saçmalamanın dibine vurdun. Sakinleşip okuyunca umarım yazdıklarından utanırsın. Eğer gerçekten utanmazsan sende de bir ahlak yozluğu başgöstermiş demektir.

Bu arada bana sarma. Senin arkadaşınla ortak bir yanım, kendimi özdeşleştirdiğim yok. Evli barklı, uzun ince fıstık gibi hatunum. Burnum da kemerli değil, gözlerimde de sıkıntı yok. Hele dudaklarımdan çok memnunum dolguya ihtiyacım yok. Ha bu arada elmacıklarım da çıkık. Yani ortak özellik bulamazsın şu şartlarda.
Ahlaken bir eğitim aldığını sanmıyorum son okuduğu kitapta az önce dediği gibi ilkokul öğretmeninin verdiği 100 temel eserdir ki okuduğundan bile şüpheliyim..
Eğitim ailede başlar zira.arkadaşta eğitimin e si yok..hayattaki tek gayesi nifak tohumları saçmak olan bir insanın çevresinde kimse olamaz..o da yalnızlığını sosyal medyada kaos yaratarak kapatmaya çalışıyor muhtemelen..hemcinslerine kezo diyerek aşağılayan birini insan sıfatıyla görmek maalesef çok uzucu..kadınların tek görevinin evde domates doğramak olacağını sanacak kadar da cahil..muhtemelen çalıştığı yerde mutfakta görev yapan ilk maaşıyla aldığı akıllı telefonunu bilinçsizce kullanan bir mutfak kuşu ile karşı karşıyayız.

bir yandan laf yetiştiriyorum kızıyorum bu kıza
ama bir taraftanda ne kadar mutsuz olduğuna üzülüyorum
yaşamak cehennnem azabı galiba onun için
heran kıskançlık,kendini beğenmeme,karşıda kusur arama aşağılama
insanın kendi huzurunu kaçıracak ne varsa var bu kızın kalbinde
umarım iyileşir

Bu daha beter o zaman. Bahçelide yaşıyorsun diye çinçinde yaşayanı küçük görme hakkını kendinde nasıl bulabilirsin ki?
Cidden üzüldüm senin adına. İnsanları yaşadıkları yere, dış görünüşlerine göre değerlendirmeye o kadar kaptırmışsın ki kendini içlerindeki güzelliği göremiyorsun.

A
Ahlaken bir eğitim aldığını sanmıyorum son okuduğu kitapta az önce dediği gibi ilkokul öğretmeninin verdiği 100 temel eserdir ki okuduğundan bile şüpheliyim..
Eğitim ailede başlar zira.arkadaşta eğitimin e si yok..hayattaki tek gayesi nifak tohumları saçmak olan bir insanın çevresinde kimse olamaz..o da yalnızlığını sosyal medyada kaos yaratarak kapatmaya çalışıyor muhtemelen..hemcinslerine kezo diyerek aşağılayan birini insan sıfatıyla görmek maalesef çok uzucu..kadınların tek görevinin evde domates doğramak olacağını sanacak kadar da cahil..muhtemelen çalıştığı yerde mutfakta görev yapan ilk maaşıyla aldığı akıllı telefonunu bilinçsizce kullanan bir mutfak kuşu ile karşı karşıyayız.
Beğendi seni senin kuş yalnız herhal nokta atışı yaptın:KK70:

bir yandan laf yetiştiriyorum kızıyorum bu kıza
ama bir taraftanda ne kadar mutsuz olduğuna üzülüyorum
yaşamak cehennnem azabı galiba onun için
heran kıskançlık,kendini beğenmeme,karşıda kusur arama aşağılama
insanın kendi huzurunu kaçıracak ne varsa var bu kızın kalbinde
umarım iyileşir
Ben de üzüldüm açıçası...
Yaşı küçük olsa hoş görebilirim ama 24 yaşında olgun bir kadının bu şekilde davranması eksik bişeyler olduğunu gösteriyor sanırım.

hem kisiyi sevdiginizi iddia ediyorsunuz hem de namusundan kultursuzlugunden cahilliginden dem vuruyorsunuz.
Siz cidden bu kizi seviyormusunuz?
O halde nefret ettiklerini dusunmek bile istemiyorum

bahçeliyi oldum olası sevmem adı çıkmış bir yer evet hoş mekanları var ama çok eskiden daha iyiydi.

sana göre kals bir yerse bana göre eli boş kim varsa orda ayırmaksa al ayırmak sana

insanları semt mahalle eğitim diye ayırırsan yalnız ve mutsuz olursun...

hor görme yada kendini üstün görme ne kenar mahallerde ne insanlar var ne lüks semtler de ne boş insanlar var

insanın kalitesini yaşadığı sokak belirlemez insanın kalitesini yine kendi kendi insanlığı ve kişiliği belirler

Back
X