Herkesim derdi farklıÖncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız çocuğu olan.
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilir
Sana laf edenler kuzenin oğlunu görse delirir herhalde, çocuk 1.5 yaşında alıyor elektrik süpürgesini oda oda vıınnn diye süpürüyor, bızzıııtt (mutfak robotu) diye ortalığı ayağa kaldırıyor.
Oyy kuzucuğumu İngiltereye yolladığımız günleri de görürüz inşallahMilyon kere layk ettim
6,5 ay once ilk kez anne oldum. Hastane cikisi ve hijyen urunleri haric aldigim seylerin toplami bir elin parmaklani gecmez. Kiz/erkek ayirt etmeden yegenlerimin esyalariyla buyuyor.
Ben de soyle bir yontem gelistirdim. Kullandigim her esyayi alsam kaca alirdim diye hesaplayip karsiligini oglumun hesabina atiyorum. Simdiden biriken parasiyla (kendisine gelen hediye/altinlar dahil) dil egitimi icin İngiltere’ye gidebilir.
Dislerinin kasindigini goren abimin aldigi dis kasiyicisini iade edelim demisligim var. Keske parasini verseydi diyorum her gordugumde.
Evladim uzerine hayallerim giydikleri, kullandiklari uzerine degil; egitimi uzerine. Atalarimiz yaniliyor olamaz: Bebeklerin yedikleri helal, giydikleri haram.
Yok zaten o konuda hatalı buluyorum.Konu sahibi degisik kafada simdi birisi sana bir esyayi zorla verse sen ihtiyacim yok dersin istemezssin bir uyarirsin iki uyarirsin gerekirse ciddilesir yada pes eder alir ama ihtiyac sahibi baska insanlara verirsin hemde sevaptir ama konu sahibi watsaptan laf sokacam erkek doguracam görür onlar kafasında...
Oyy kuzucuğumu İngiltereye yolladığımız günleri de görürüz inşallah
Çok haklısın keşke herkes o hayallerin peşinde olsa da ona göre planını yapsa ..Fazladan alınan çaputa gönül bağlamasa..
Bir arkadaş yazmış bizim hava atmamız bunlar ..
Ben böyle şeyleri çok takan biri değilim rahatsız olmazdım ama sizin yerine koyuyorum kendimi rahatsız oluyorsam almazdım nasıl zorla verebilir ki ?Atıyorum , kuvetı aldı geldı mı gıderken onla bırlıkte cıkarırdım kapıya ben ıstemıyorum koyayım buraya esım gelınce atsın derdım mesela.Niye kendınızı uzuyorsunuz sız uzulecegınıze o uzulsun.Öncelikle herkese merhaba
Benim sinirimi bozan bir durum var paylaşacak kimsemde yok. Hamileyim ve daha cinsiyeti belli değil birde eşimin bir arkadaşı var 1 yaşında kız çocuğu olan.
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla
Yerim senin sincabınıAmin canim insallah.
Halbuki geceden sabaha kuculuyor her sey. Ustelik bebegin alinan o esyayi sevip, kullanacagi da mechul.
Neyse, gideyim de sincabin pembe battaniyesinin altina kivrilayim azicik.
Düşük tehlıkende varmış .Bu sınırle yazık o cocuga .Sana kadıncagaz bısey dememıs kı .Istemıyorsanız atarsınız.Ben gercekten anlamadım.Hırmonlarınızdan mı acaba ?Kırmakta ıstemıyorum sızı ama ınsanlarda kotu nıyet sezmedım .Ne kadar ıhtıyacı olanlar vsr bılıomusunuz.Öncelikle herkese merhaba
Arkadaşının eşiÇocuğuna her şeyin en iyisini en pahalısını en yenisini alıyor. Banada kızın annesi gelmiş inşallah çocuğun olurda bizim torunun kıyafetlerini felan veririz kullanırsın dedi çok sinirim bozuldu benim ilk çocuğum kendim herşeyin en iyisini kendim seçerek alacağım dedim hemde ben erkek çocuk istiyorum dedim kadın kusura bakma felan dedi ama inadıma hareketler ediyor inşallah kızın olur diyor başka bir şey demiyor yüzüme bakıp söyleyip kahkaha atıyor.Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor ama kendi çocuğuna nerdeyse bin liralık oyuncaklar alıyor hergün. yani bunun çocuğu değerli benim ki mi değersiz ben anlamıyorum sinirlerimi çok bozuyorlar eşim birşey olmaz verirler atarsın veya istemiyorum dersin diyor ama istemiyorum desemde zorla veriyorlar eşim görüşmeyi kesmiyor kız seni kırıcı bişey yapmıyor annesi demiş takma yaşlı diyor yani ben bunlara laf felan sokmak istiyorum whatsapptan belki anlarlar diye ama eşimden dolayı aranın bozulmasını da istemiyorum çok zor bir hamilelik geçiriyorum düşük tehlikem var ama insanlar üzüp kırıp dahada riske atıyorlar nasıl baş edebilirim bu insanlarla
Öncelikle sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil.Öncelikle herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?