insanlar çok düşüncesiz

Söylediklerini idrak edebilecek vizyonda olduğunu sanmıyorum.

Söylediklerini idrak edebilecek vizyonda olduğunu sanmıyorum.

Maalesef bende Yazıma eklememişim insanların şu cinsiyet ayrımı ve renkler takıntısını da anlamıyorum. Banyo küveti bu ne renk olduğu neden önemli olsun? Kızıma lila sling aldım en az 20 kişi ya ikinci çocuk oğlan olursa nasıl kullanacaksın diye sordu. Ona da kullanırım dediğim eşimin büyük teyzesi tövbe tövbe demişti hatta

Bebekler hızlı büyüyorlar. 8 aylık bebeğim var 1 ay önce aldığım artık olmuyor onun bütün kıyafetlerini çoraplarına kadar yıkayıp hurçlara kaldiriyorum, oynadığı oyuncaklarına kadar kaldırıp arkadaşımın bebeğine devredeceğim inşallah..Büyük oğlumun kıyafetleriyle yeğenlerim büyüdü..

Hâlâ da montları, hırkaları, gömlekleri temiz bir şekilde muhafaza ediyorum çocuklar büyüdükçe yolluyorum..

Arkadaşım, sağolsun oğluşunun Anne yanı beşiğini yorgan, nevresim, pike aklınıza ne gelirse..

Yürüme arkadaşına kadar saklamış benim bebek olunca sağolsun getirdi doya doya kullaniyoruz ne kadar işimize yaradı ..Onları yine tertemiz kaldırıp diğer arkadaşımın Bebişine devredeceğim..

Durumumuz kötü mü hayır..Çok şükür hepimizin durumu iyi gider her şeyin en alasını alırız ama ne gerek var ..Bebekler hiçbir şeyi bir kaç aydan fazla kullanamıyorlar..
Öyle bir harcama yapacağıma Sma'lı bir bebeğe destek olurum az çok farketmez hatta 2 bebişimizi ABD' ye uğurladık elimizden geldiğince destek olarak..

Hayata olan bakış açınızı değiştirin biraz alçak gönüllü olun kazanırsınız kaybetmezsiniz.

Yaklasiminiz o kadar cahil ki annesi size bakis acisi kazandirmaya calisiyor.

Tabi ki ikinci el kullanmak zorunda degilsiniz ama bunu bu sekilde soylemelisiniz yoksa elbek erkek bebekte pembe kovada yikanir.

Kızı da geçen çocuğunun pembe kuvet ve kovasını verdi belki benim çocuğum erkek olcak bunu niye veriyorsun bana diyorum nolcak erkek de yıkanır bunda diyor
Burada haklısınız bak. Erkek çocuklarını pembe küvette yıkamayı doktorlar tavsiye etmiyor kesinlikle. Hem psikolojilerini bozuyormuş hem de östrojen hormonunu artırıyormuş. Kaynımın oğlunda da oldu aynısı. Dört yaşında çocuk ayollu mayollu konuşuyor. Alsın başlarına çalsınlar pembe küvetlerini.

Hisfiçreli bilim insanları bu konu üzerine uzun araştırmalarda bulunmuş Marg, keşke vakti zamanında kaynınızgiller biraz araşdırsalarmış. Bizim komşugilin oğlanın bllüğü düştü, pembe kot pantelon (Rafet El Roman gibi okuyunuz lütfen) giydirdikleri için. Yine sizin kaynıngiller ucuz kurdarmış.

Maddi durumum müsait olmasına rağmen her şeyin en iyisini almam, tanıdıklarımın kıyafetlerini, oyuncaklarını kullanırım. Kullanınca ben de başkasına veririm. İyi durumda olanları dolap uygulamasından satar yeni ihtiyaçları alırım. Siz de alın kıyafetleri erkek olursa satın dolaptan, dert etmeyin çocuğunuzu düşünün. Hamile olduğunuz için hassas davranıyorsunuz sanırım. Allah renkleri insanlar için yaratmış, renkleri cinsiyete ayıran insanlardır. Pembe yi erkek maviyi kız da kullanabilir.

Düşük tehliken varken allahtan saglikla kucqgina almayi degilde inadina erkek dogurmak istiyorum ne ya siparismis ettiniz bazi insanlara iyilik yaramiyor...siz bence verme falanda diyemiyorsunuz onuda watsaptan söz paylasarak yapmaya anca cesaretiniz var yazık keske fakir ve durumu olmayan bir aileye yardim etse o komsunuz ..zihniyetiniz cok berbat ve cahilce

Ben de hiç önemsemem onu. Oğlumun kıyafetlerinde mavi renk çok azdır. Hatta lila sweati de var. Lila sevdamızı kimse sorgulamasın.

olaylar dediğiniz gibi geliştiyse ben sizi haklı buldum yau. "teklif var, ısrar yok." lafını çok severim. niyet iyi olabilir ancak herhangi bir sebepten bir başkasının eşyasını kullanmak istemeyebilirsiniz, bu akdar üstelemelerine ne gerek var ki, bi hamile siz misiniz, başkasına versinler. bizde bu fazla ısrardan, "ay ölümü görrr nolur alll ayyy ölümü öp az daha yeeeee" tavrından nefret ediyorum ben. gereksiz üstelemenin iticiliği iyi niyetin önüne geçiyor.

Ahsjahajjaj okurken bile hayat kalitem düştü. Bu kafayı yaşıyorlar bir de.

Sence tv den aileden duyduklarindan degilde pembe renktenmj oyle konusuyor ben en cok maviyi severim içimi acan bir renk kucukkende abimin eşyalarını giydirirmis annem zira bende oglumun uyku tulumlarini kizima giydirdim bu ne cahillik allahim sen büyüksün yarabbim ..escinsellik pembe kuvette mavi kuvette olmaz az okuyun arastirin gomsumun oglunada oldu cehaletinizin......dicek soz bulamıyorum yahu

Çocuk hatırlamayacak bile ilk lazımlığı birinci el mi ikinci el mi olmuş yani ha pembeye s.çmış ha maviye ne fark eder? Misal. İşiniz gücünüz yok mu sizin böyle şeylere takılıyorsunuz? Bence yapacak daha önemli şeyleriniz vardır boşverin bunları. Ya ihtiyacı olan birine verin deyin ya da ses çıkarmayıp ona he he deyip siz ihtiyacı olan birine verin. Yazık yani onu bulamayanlar var. Bir de kız olsun erkek olsun muhabbeti kalbinden geçen bir dilek bile olsa bomboş.hayırlı ve sağlıklı olanından gelsin.

mesajlarınızın bir kısmını okuyabilmeye tahammül edebildim. çok cahilsiniz Allah akıl fikir versin, doğacak meleğin yardımcısı olsun

Simdi çaktım ironi yapiyormussun sorry butun bu yazdiklarimi konu sahibine ithaf ediyorum..

Pembe küvette erkek bebek yikanmiyormu pipisimi düşecek yıkanınca. Eski bişey verseler haklısın diyeceğim ama kusura bakmada fazla alınganlık etmişsin bu senin bebeğinin değersiz olduğunu göstermez kadın yeni şeylerin ziyan olmasini istememiş ne var bunda o kız olcak dedi diyede illa kısmı olacak yani ergen gibi bide WhatsApp lardan laf sokmalı biseyler paylasma komik duruma düşersin burda söylediğin gibi onlarada paranın önemi yok bende bebeğime yeni şeyler almayı heves ediyorum ilk bebeğim de gec

Vallaha bende ogluna oyuncak mutfak ve temizlik seti aldi diye laf yiyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…