insanlar çok tuhaf

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.141
698
kızlar merhaba,
1 yıla yakındır evliyim ve çocuğum hamileliğim yok. insanlar bu konuda acayip takılmış durumda. her gören çocuk yok mu, tembel çıktın bak yaşın geçiyor yap bi tane hatta 2 tane yap peşpeşe. artık cevap vermekten bi hal oldum. insanlarla konuşasım gelmiyor. en son birine sinirle olmuyor dedim. ve bir bomba daha kaynanana yakın mısın, evini temizliyor musun yemeğini yapıyor musun. ayy bekarken derdim sadece evli olmamamdı. şimdi çok saçma sorularla muhatap oluyorum. bu çeneleri kapatmanın kesin bir yolu var mı?

Cevap vermemek canım. İnsanlar anlamazlar. Heleki hemen isteyip de hamile kalanlar hiç anlamaz.

Bekarken; ne zaman evleneceksin,yaşın geçiyo,
Evliyken; ee çocuk yok mu,yeter olsun artık yaşın geçiyo,
Birinci çocuktan sonra; ikinciyi de arayı soğutmadan yap olmaz molmaz,
İki çocuktan sonra biraz büyüdüler mi; sütten kestin mi,kreşe verdin mi,benimkileri ben vıdı vıdı vıdı,
Çocuklar genç kız/delikanlı olduklarında; ee ne zman evlencek bunlar,yaşıtları vıdı vıdı vıdı....
Hooop başa döndük,kısır döngü kardeşim...

tatlım onlar hep konuşur zamanla laf değişir kısırmı acabaya kadar gider gül geç sallama bunları

Bunun bide tam tersi versiyonu var.her karsilastigin yerde amannnnn sakin cocuk dogurma baska.sanki oyle bindusuncem oldugunu soyluyoz yada dogurum ona baktircaz.bi soylersin iki soylersin ama her karsilastiginda soylenince kabak tadi veriyor.

bu insanlarla görüşmeni bıçak gibi kes, ruhunu kirletmekten başka bir işe yaramayan gereksiz insanlar... hobi falan edin bu insanlarla vakit harcayacağına....

Muhattap olmayarak..benim 9 sene sonra oldu bebek.millet benim yerime ikinciyi bile doğurdu. Aman takilma ağzı olan konuşuo işte..

Benim etrafımda da çok var özellikle eşmn ailesi...
Yani kime ne çocuk olunca siz mi ilgileneceksiniz dertleriyle hayır olan bana olacak
Çok ayıp bişey bunu sormak

Yok canım o çeneler kapanmaz , herzaman herşeye karışma hakkını nerden buluyorlar bilmiyorum, iyice yüzsüz olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…