Cevap vermemek canım. İnsanlar anlamazlar. Heleki hemen isteyip de hamile kalanlar hiç anlamaz.kızlar merhaba,
1 yıla yakındır evliyim ve çocuğum hamileliğim yok. insanlar bu konuda acayip takılmış durumda. her gören çocuk yok mu, tembel çıktın bak yaşın geçiyor yap bi tane hatta 2 tane yap peşpeşe. artık cevap vermekten bi hal oldum. insanlarla konuşasım gelmiyor. en son birine sinirle olmuyor dedim. ve bir bomba daha kaynanana yakın mısın, evini temizliyor musun yemeğini yapıyor musun. ayy bekarken derdim sadece evli olmamamdı. şimdi çok saçma sorularla muhatap oluyorum. bu çeneleri kapatmanın kesin bir yolu var mı?
kızlar merhaba,
1 yıla yakındır evliyim ve çocuğum hamileliğim yok. insanlar bu konuda acayip takılmış durumda. her gören çocuk yok mu, tembel çıktın bak yaşın geçiyor yap bi tane hatta 2 tane yap peşpeşe. artık cevap vermekten bi hal oldum. insanlarla konuşasım gelmiyor. en son birine sinirle olmuyor dedim. ve bir bomba daha kaynanana yakın mısın, evini temizliyor musun yemeğini yapıyor musun. ayy bekarken derdim sadece evli olmamamdı. şimdi çok saçma sorularla muhatap oluyorum. bu çeneleri kapatmanın kesin bir yolu var mı?
Bu süpermiş hahahahahaKarşındaki insana acıyor gibi bakarak gülümse ve cevap verme, ben böyle yapıyorum, deliriyorlar. :)))
Muhattap olmayarak..benim 9 sene sonra oldu bebek.millet benim yerime ikinciyi bile doğurdu. Aman takilma ağzı olan konuşuo işte..kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?