insanlar çok tuhaf

durum vahim desene hiç kurtulamayacağız bu kısır döngüden

Benim etrafımda da çok var özellikle eşmn ailesi...
Yani kime ne çocuk olunca siz mi ilgileneceksiniz dertleriyle hayır olan bana olacak
Çok ayıp bişey bunu sormak
h
ç yapasım yok bakacaksan yapayım diyorum ama o da kesmiyor laf uzuyor gidiyor. çözüm bazen konu değiştirmek

bana da surekli soruyorlar, ben de 2 yillik evliyim. bir de "bak sen simdi istemiyosun ama bilmem kimin bilmem kac yil cocugu olmamis oyle hemen isteyince olmuyor" diyenler de var. yahu seks hayatimizi insanlarla paylasmak zorunda miyiz? belki suan dusunmuyoruz, belki de dusunuyoruz olmuyor, niye insanlar bu kadar dusuncesiz, niye bu kadar irdeliyorlar ki herseyi? ben de cok bunalmis durumdayim, yurt disinda hic boyle seyler sorulmaz insanlara herkesin kendi ozelidir, burda da millet utanmasa gelip yataginda yanina yatacak ne zaman cocuk yapilacak diye, o kadar vicik vicik iliskiler

aynı durumlar bende de var
bi cocuk yapmayı beceremedın dıyenler ,
bak snr sen istersın hıc olmaz dıyenler
yasın gecıyor dıyenler
evlılıgınde sorun mu var dıyenler

komık gelıyorlar bana
benimde defalarca tedavi gördüğümü bile bile inadıma bekliyoruz lafları ümüklerini sıkasım geliyor

hee bi de öle durum var. hemen yapacakmışım bakacak mışım çocuk olur mu olmuyor mu ?

Bana da sorarlardi bebek ne zaman diye ben de esimle hayatimi yasadiktan sonra derdim. Simdi de sanki ilk bebegimiz dogmus gibi ikinci icin arayi sogutma diyorlar. Durun hele karnimdakine kavusaydim saglikla diyorum.

ben 7 yıllık evliydim kızımı dünyaya getirdiğimde
kendi ailem, annem bile bir kez olsun sormadılar, eşimin ailesinden soranlar oluyordu, bir gün kayınvalidem açtı konuyu hem de akrabalarının yanında, kendi annem bile ne zaman doğuracaksın diye sormuyor çünkü bunun ne kadar mahrem ve özel bir konu olduğunu biliyor, ben burda neden size yatak odamı anlatayım ki dedim, son oldu, bidaha konu açılmadı

Aynen bnde 1 yillik evliyim hep bu sorular soruluyor esimin akrabalari çocuk yokmu olmuyormu? diyenler oluyor.Bnde gezip tozmak istiyrz simdi dusunmuyrz diyorum bebek olana kdr sorulari bitmez takmayin en iyisi

canım bı caresı yok cocugun olsa daha kucagındayken ıkıncı yapana kadar ıkıncı ne zaman dıye sorarlar ıkıncıyı yapınca sutten ne zaman kescen derleer o bıtınce krese vermıyonmu bırdaha dgurcanmı kocan mı ıstemıyr ıkısıne yetısemıyon mu calısmıyon mu ıse grcenmmı sorular bıtmeeeez sen duymazlıktan gel

Ben en son bana bir teyzeciğim ; artık çocuk zamanın geldi , yap artık bak benim gelin hemen yaptı ,sende yap çok korunmak iyi değildir dedi.

Bu benim kocamla bileceğimiz iş ,sen kafanı yorma dedim.

Gitmiş hemen anneme , kızın beni tersledi halbuki ben onu çok seviyorum bidaha bişey demem demiş.

Ben evlendim 2 ya da 3 ay sonra bayramdi esimin bi akrabalarina gittik bana eğildi sessizce bebek var mi dedi yok dedim olsun üzülme olur dedi, digeride hamilesin bak sana deyim deyip durdu cok saçma boyle insanlar ama varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…